Και εγώ άρχισα τα βουντού για την Βιγιαρεάλ οπότε όσοι σκοπεύεται να το παίξεται διπλό ξανασκεφτείτε το
Daglashen είπε :Odysseas EKTOΣ ΧΡΟΝΟΥ!![]()
<TABLE id=AutoNumber1 style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#111111 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=402 border=1><TBODY><TR><TD align=middle width=196 bgColor=#848ec2>Αγώνας</TD><TD align=middle width=87 bgColor=#848ec2>Σημείο</TD><TD align=middle width=115 bgColor=#848ec2>Απόδοση</TD></TR><TR><TD align=middle width=196>ΘΕΛΤΑ- ΜΠΕΤΙΣ</TD><TD align=middle width=87>1</TD><TD align=middle width=115>1.80</TD></TR><TR><TD align=middle width=196>ΕΣΠΑΝΙΟΛ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ</TD><TD align=middle width=87>2</TD><TD align=middle width=115>2.50</TD></TR><TR><TD align=middle width=196>ΑΜΒΟΥΡΓΟ- ΚΟΛΩΝΙΑ</TD><TD align=middle width=87>1</TD><TD align=middle width=115>1.45</TD></TR><TR><TD align=middle width=196>ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ</TD><TD align=middle width=87>---></TD><TD align=middle width=115>6.50</TD></TR></TBODY></TABLE>
1ον σιγά τα αίματαOdysseas είπε :Αλλα σκεψου τον ευατο σου σε μια υποθετικη εικονα: ας πουμε ότι βρισκεσαι σε μια ταβερνα με σχετικα αγνωστα ατομα και καποιος που δεν εχεις μιλησει ποτε μαζι του, όταν προτεινεις για παράδειγμα να βαλετε ένα τραπεζακι ακομα ή οτιδηποτε άλλο, σου λεει «αμα σου αρεσει ρε φιλε». Βεβαια αν τον ειχα μπροστα μου θα του εριχνα το τραπεζι στο κεφαλι, ελα όμως που καποιοι εκφράζονται ετσι γιατι κρυβονται πισω από τις οθονες τους. Λοιπον φιλε μου εγω προσωπικα δεν ανεχομαι, ειδικα από ατομα που εχουν τη μιση ηλικια από μενα, να μιλανε ετσι ουτε να βαζουν smileys με τη γλωσσιτσα εξω. Από κει και περα αν εχουν γινει κολλητοι με το μανατζερ λυπαμαι και για το μανατζερ. Το σβησιμο μηνυματων πρεπει να είναι το υστατο οπλο ενός μανατζερ διοτι προκαλουν φιμωση και αλυσιδωτες καταστασεις. Ουτε ιερα ουτε οσια θιξαμε. Αν με ελεγε Βαζελο μπορει να το ανεχομουνα αλλα δεν εχω μιλησει ποτε με το συγκεκριμένο άτομο και δεν γουσταρω να πεταγεται να μου μιλαει για να με θιξει. Έτσι εξηγω την εκρηξη μου και τελειωνω το θεμα. Οποιος θελει συνεχεια τωρα ή και στο μελλον δεν εχω προβλημα. Ειμαι και του σαλονιου αλλα εγω φαει και καποια χρονια στις οικοδομες και σε χωραφια και σε σιδεραδικο ακομα θυμαμαι για μια χρονια για να καταφερω να επιζησω και να σπουδασω. Κουβεντουλες από μαγκακια σε αλλον παρακαλω.
και βλέποντας και τον Πύραυλο να κάμνει διαφορά και επειδή τυγχάνει να παίζω μαζί του μετά την Γαλατά έβαλα το χέρι βαθειά στην τσέπη και άρχισα τα παζάρια για να αγοράσω το ματσάκι17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Fenerbahce (TUR)-Galatasaray (TUR)
BetLaden είπε :ΡΕ ΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!
ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ 4ΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΒΑΖΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΣΤΕΛΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΑΝΑ 5-4.... ΑΛΛΑ Ο JOHNBILL ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΓΕΝΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ...
ΜΗΝ ΧΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ....![]()