I.F.C: ΟΜΙΛΟΣ Α (3-4/12/2005)

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Daglashen
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Και εγώ άρχισα τα βουντού για την Βιγιαρεάλ οπότε όσοι σκοπεύεται να το παίξεται διπλό ξανασκεφτείτε το:-)

Κι εγώ μια απ'τα ίδια, πάνω κάτω στην ίδια θέση θα είμαι. Αν μείνει το 1-0 στην ίντερ (μακάρι γιατι το χω παίξει και κανονικά) έρχετε 2-2 με τον dag... απ'το τίποτα...

ΡΕ ΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!

ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ 4ΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΒΑΖΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΣΤΕΛΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΑΝΑ 5-4.... ΑΛΛΑ Ο JOHNBILL ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΓΕΝΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ...

ΜΗΝ ΧΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ....:hammer:

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΗΚΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΘΕΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΟΑΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΚΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΑΛΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΝΑΓΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ξΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ (ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ) ΑΛΛΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΕΤ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΣΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ.

ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΗΡΡΕΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ! λΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΤΣΑΚΟΝΟΝΤΑΙ.... ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ....
:sad: :sad: :sad:

Daglashen είπε :
Odysseas EKTOΣ ΧΡΟΝΟΥ! :emb:

<TABLE id=AutoNumber1 style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#111111 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=402 border=1><TBODY><TR><TD align=middle width=196 bgColor=#848ec2>Αγώνας</TD><TD align=middle width=87 bgColor=#848ec2>Σημείο</TD><TD align=middle width=115 bgColor=#848ec2>Απόδοση</TD></TR><TR><TD align=middle width=196>ΘΕΛΤΑ- ΜΠΕΤΙΣ</TD><TD align=middle width=87>1</TD><TD align=middle width=115>1.80</TD></TR><TR><TD align=middle width=196>ΕΣΠΑΝΙΟΛ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ</TD><TD align=middle width=87>2</TD><TD align=middle width=115>2.50</TD></TR><TR><TD align=middle width=196>ΑΜΒΟΥΡΓΟ- ΚΟΛΩΝΙΑ</TD><TD align=middle width=87>1</TD><TD align=middle width=115>1.45</TD></TR><TR><TD align=middle width=196>ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ</TD><TD align=middle width=87>---></TD><TD align=middle width=115>6.50</TD></TR></TBODY></TABLE>

6.50 ayto to Sabbatokyriako, ειλικρινα λυπαμαι που θα σας αποχωριστω στους Διαγωνισμους

Bet, κατ' αρχάς συγχαρητήρια για το ευτυχές γεγονός που περιμένεις στη ζωή σου. Από κει και πέρα πραγματικά σκέφτηκα και σενα όταν ειδα τι τροπη πηραν τα πραματα και στεναχωρηθηκα γιατι ημουν σιγουρος ότι θα σε λυπουσε η ολη κατασταση.
Αλλα σκεψου τον ευατο σου σε μια υποθετικη εικονα: ας πουμε ότι βρισκεσαι σε μια ταβερνα με σχετικα αγνωστα ατομα και καποιος που δεν εχεις μιλησει ποτε μαζι του, όταν προτεινεις για παράδειγμα να βαλετε ένα τραπεζακι ακομα ή οτιδηποτε άλλο, σου λεει «αμα σου αρεσει ρε φιλε». Βεβαια αν τον ειχα μπροστα μου θα του εριχνα το τραπεζι στο κεφαλι, ελα όμως που καποιοι εκφράζονται ετσι γιατι κρυβονται πισω από τις οθονες τους. Λοιπον φιλε μου εγω προσωπικα δεν ανεχομαι, ειδικα από ατομα που εχουν τη μιση ηλικια από μενα, να μιλανε ετσι ουτε να βαζουν smileys με τη γλωσσιτσα εξω. Από κει και περα αν εχουν γινει κολλητοι με το μανατζερ λυπαμαι και για το μανατζερ. Το σβησιμο μηνυματων πρεπει να είναι το υστατο οπλο ενός μανατζερ διοτι προκαλουν φιμωση και αλυσιδωτες καταστασεις. Ουτε ιερα ουτε οσια θιξαμε. Αν με ελεγε Βαζελο μπορει να το ανεχομουνα αλλα δεν εχω μιλησει ποτε με το συγκεκριμένο άτομο και δεν γουσταρω να πεταγεται να μου μιλαει για να με θιξει. Έτσι εξηγω την εκρηξη μου και τελειωνω το θεμα. Οποιος θελει συνεχεια τωρα ή και στο μελλον δεν εχω προβλημα. Ειμαι και του σαλονιου αλλα εγω φαει και καποια χρονια στις οικοδομες και σε χωραφια και σε σιδεραδικο ακομα θυμαμαι για μια χρονια για να καταφερω να επιζησω και να σπουδασω. Κουβεντουλες από μαγκακια σε αλλον παρακαλω.

Odysseas είπε :
Αλλα σκεψου τον ευατο σου σε μια υποθετικη εικονα: ας πουμε ότι βρισκεσαι σε μια ταβερνα με σχετικα αγνωστα ατομα και καποιος που δεν εχεις μιλησει ποτε μαζι του, όταν προτεινεις για παράδειγμα να βαλετε ένα τραπεζακι ακομα ή οτιδηποτε άλλο, σου λεει «αμα σου αρεσει ρε φιλε». Βεβαια αν τον ειχα μπροστα μου θα του εριχνα το τραπεζι στο κεφαλι, ελα όμως που καποιοι εκφράζονται ετσι γιατι κρυβονται πισω από τις οθονες τους. Λοιπον φιλε μου εγω προσωπικα δεν ανεχομαι, ειδικα από ατομα που εχουν τη μιση ηλικια από μενα, να μιλανε ετσι ουτε να βαζουν smileys με τη γλωσσιτσα εξω. Από κει και περα αν εχουν γινει κολλητοι με το μανατζερ λυπαμαι και για το μανατζερ. Το σβησιμο μηνυματων πρεπει να είναι το υστατο οπλο ενός μανατζερ διοτι προκαλουν φιμωση και αλυσιδωτες καταστασεις. Ουτε ιερα ουτε οσια θιξαμε. Αν με ελεγε Βαζελο μπορει να το ανεχομουνα αλλα δεν εχω μιλησει ποτε με το συγκεκριμένο άτομο και δεν γουσταρω να πεταγεται να μου μιλαει για να με θιξει. Έτσι εξηγω την εκρηξη μου και τελειωνω το θεμα. Οποιος θελει συνεχεια τωρα ή και στο μελλον δεν εχω προβλημα. Ειμαι και του σαλονιου αλλα εγω φαει και καποια χρονια στις οικοδομες και σε χωραφια και σε σιδεραδικο ακομα θυμαμαι για μια χρονια για να καταφερω να επιζησω και να σπουδασω. Κουβεντουλες από μαγκακια σε αλλον παρακαλω.
1ον σιγά τα αίματα
2ον ρώτα κανένα μάνατζερ και οποιονδήποτε άλλο εδω μέσα αν με ξέρει ή αν με έχει δει ποτέ του

και 3ον το ποιος κρύβεται πίσω απο την ανωνυμία του και πετάει απειλες δεξια κι αριστερά το καταλάβαμε. Εγω μια πλάκα έκανα, μια πλάκα του ίδιου στυλ που γίνεται συνέχεια κι απο πολλούς. Αν σε πείραζε ή αν δε σηκώνεις ως μεγαλύτερος τέτοια αστεία μπορούσες ανετα να μου στείλεις πριβέ και να το έσβηνα (λες και θα χα όρεξη να τραβιέμαι με τον κάθε ενα τώρα), αλλα φαίνεται ήθελες να κάνεις σούσουρο... καληνύχτα σας

Αχ ρε Penia (Βιγιαρεάλ) μου έκλεισες το σπίτι άκου εκεί 3-3:crying: :crying:

Μετά την σημερινή ισοπαλία και βλέποντας ότι την επόμενη αγωνιστική παίζω με τον αδερφό μου
17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Fenerbahce (TUR)-Galatasaray (TUR)
και βλέποντας και τον Πύραυλο να κάμνει διαφορά και επειδή τυγχάνει να παίζω μαζί του μετά την Γαλατά έβαλα το χέρι βαθειά στην τσέπη και άρχισα τα παζάρια για να αγοράσω το ματσάκι:twis: :-)

Ερτζαν εισαι φοβερος, εχεις μυαλο οξυτερο απο πολλους απο εμας αλλα ασε τις ιστοριες και πες μα τι θα κανει η ομαδα σου με την Eindhoven γιατι το διπλο δινει κοντα στο 5 :eye:
Σου θυμιζω
<TABLE cellSpacing=4 cellPadding=1 border=0><TBODY><TR><TD align=left width=90>28-09-2005</TD><TD align=left width=120>Fenerbahce</TD><TD align=right width=48>3</TD><TD align=middle width=4>-</TD><TD align=left width=48>0</TD><TD align=right width=120>PSV Eindhoven</TD></TR></TBODY></TABLE>

Η Αϊντχοφεν βεβαια δεν εχει κανενα αλλο περιθωριο πλην της νικης.

Αυτα απο μενα να ειστε ολοι καλα, καληνυχτα σε ολους, σημερα ξημερωνει μια καινουρια εβδομαδα και ο καθενας εχει τις ασχολιες και τις σκοτουρες του. Ελπιζω καποια πραματα να τελειωσαν σημερα. Λυπαμαι αν καποιοι στεναχωρηθηκαν εξαιτιας μου, ισως υπηρχε και λιγο υπερβολη οποτε στην ενοτητα των "Διαγωνισμων" θα σας απαλλαξω απο την φλυαρια μου. Καληνυχτα :sign:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 16ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Inter (Infobeto)-Barcelona (Infobeto): 3-3
Lazio (Andrip)-Liverpool (Daglashen): 2-2
Watford (Rambozo199)-Corinthians (Odysseas): 0-0
Sporting Lisbon (ADA)-Manchester City (Bluemoon): 0-0
Deportivo (Belasgr)-Atletico Paranaense (Kalligator): 0-0
Aston Villa (Nektar)-Swansea (TaZerom): 0-0
Manchester Utd (Johnbill)-Bayern Munich (BetLaden): 0-4
Valerenga (Infobeto)-Fenerbahce (Ερτζάν): 3-3
Galatasaray (Legolas)-Ostande (Piravlos): 0-1
East Stirling (ALEX)-Tampere (Darkside222): 1-0

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: :yellow:
*Manchester City
*Deportivo
*Atletico Paranaense

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ:
*Corinthians (Odysseas)

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Μην ξεχάσετε ΣΗΜΕΡΑ την 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ με αγώνες του Champions League!!! :sign:

Σε λίγη ώρα θα ανοιχτούν τα σχετικά τόπικ... :eye:

BetLaden είπε :
ΡΕ ΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!

ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ 4ΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΒΑΖΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΣΤΕΛΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΑΝΑ 5-4.... ΑΛΛΑ Ο JOHNBILL ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΓΕΝΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ...

ΜΗΝ ΧΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ....:hammer:

Τώρα θα σου 'λεγα πως κράτησες το μηδέν αλλά έχε χάρη................:twis: :twis: :twis:

Η ομάς δεν πάει καλά............. Μάλλον θα χρειαστεί να γίνουν διορθωτικές κινήσεις κατά την χειμερινη περίοδο μεταγραφών...........

• 13:30
    • Ελλάς Βερόνα - Κόμο

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Σέλτικ - Ρέιντζερς

COSMOTE SPORT 1 HD
  • 14:30
    • Πρόισεν Μούνστερ - Ντάρμσταντ

Novasports Start
  • 15:00
    • Μαγιόρκα - Βιγιαρεάλ

Novasports 1HD