Και εγώ να δοκιμάσω για πρώτη φορά....Όπως είπαμε φέτος θα ξεκινήσουμε από νωρίς τις δηλώσεις συμμετοχής για το νέο IFC#16 της σεζόν 2019-20.
Αρχικός σχεδιασμός είναι να έχουμε 2 ομίλους των 16. Άρα σπεύσατε να πάρετε θέσεις.
Φέτος θα έχουμε μια καινοτομία με το να υπάρχει λίστα αναμονής με τους αντικαταστάτες όσων δεν κατέβουν ή φάνε κόκκινη στους αγώνες.
Όσοι managers είναι στην λίστα αναμονής, θα έχουν ενεργό ρόλο ακόμα και αν δεν έχουν ομάδα. Λεπτομέρειες στην πορεία....
Δηλώστε εδώ συμμετοχή και αναφέρετε το πλήρες και επίσημο όνομα της ομάδας σας (όπως είπαμε δεν παίζουν Ελληνικές και Κυπριακές ομάδες)
Για πάμε....![]()
Καλημέρα.
Εγώ φέτος δυστυχώς.....
Πέρυσι οριακά προλάβαινα κάποιες αγωνιστικές χώρια που τις περισσότερες φορές μου το θύμιζε ο Θανάσης. Από Σεπτέμβρη ξεκινάω ταξίδια σε Ρουμανία ,Βουλγαρία. Φέτος θα είναι πολύ πιο βαρύ το πρόγραμμα μου από την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου αρχής γενομένης οπότε θα καταντήσει να είναι ψυχναναγκαστικό και αγχωτικό.
Καλή επιτυχία σε όλους/όλες
![]()
Και εγώ να δοκιμάσω για πρώτη φορά....
Λίβερπουλ!Μπράβο φίλε... ελα να διασκεδάσουμε!
Πρεπει να διαλέξεις ομάδα Panatha... (Οχι Ελληνική ή Κυπριακή και οχι καποια από αυτές που εχουν οι άλλοι Managers.)
Τότε....Άγιαξ!Ωραίος ρε PANATHA, σε όλα συμφωνούμε αλλά την έχει ο Zorian αν δεις την προηγούμενη σελίδα.