Τι έκανες παλι;;;; εμένα έχει μείνει ανοιχτός αγώνας!!!
Δεν φταίω εγώ μάνα μου αν δεν προσέχεις, Από όλους ο μοναδικός που έστειλε αγώνα Δευτέρας. Ερωτευμένος είσαι?Τι έκανες παλι;;;; εμένα έχει μείνει ανοιχτός αγώνας!!!
Έχεις δικιο.....πριν μερικές αγωνιστικές που έφαγε πολλά γκολ έκανε 3 μέρες να βάλει τα αποτελέσματα....Tι ταχύτητα ειναι αυτη ρε φιλαράκι?Δε πρόλαβαν να τελειώσουν οι αγώνες καλα καλα και τα ανέβασες όλα... αποτελεσματα, βαθμολογίες κλπ. Για να δουμε αν θα κάνεις το ίδιο και την επόμενη αγωνιστική που δε θα κερδίσεις
![]()
Δεν φταίω εγώ μάνα μου αν δεν προσέχεις, Από όλους ο μοναδικός που έστειλε αγώνα Δευτέρας. Ερωτευμένος είσαι?![]()
Ενας από εμας....ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ.......
Μιλάει το καθίκι που έχει κάνει την μεγαλύτερη λαμογιά στην ιστορία του IFC Τέτοια λαμογιά στα 20 χρόνια του IFC δεν ξανάγινε. Τι έκανε? ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΑ PLAY-OFF ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΕΤΑΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ. ΑΛΗΤΕΙΑ που λέει και ο θείος μου ο Λεβέντης συγχίστηκα πάλιΕνας από εμας....
Οχι Νικόλα...προχωράμε χωρις το ματς της Δευτερας.
Που να ηξερα οτι ο Μέγας Μάγιστρος είχε βαλει παγίδες στο κουπόνι.... Δεν ειναι η πρωτη φορά που με χαντακώνει...![]()