IFC#20 - The Gentlemen's Club

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος BetLaden
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αν ξεκινάει το πρωτάθλημα με τριάρα της Φενέρ, δεν ξέρω ειλικρινά τι να περιμένουμε φέτος....

Υπενθυμίζω ότι το πρωτάθλημα IFC ή το κύπελλο το έχουμε κερδίσει ΣΧΕΔΟΝ όλοι.....

Εκτός απο τη ΦΕΝΕΡ.....:D:D:D:D

• Haha
Αντιδράσεις: Avrolimos και animusbet
Αν ξεκινάει το πρωτάθλημα με τριάρα της Φενέρ, δεν ξέρω ειλικρινά τι να περιμένουμε φέτος....

Υπενθυμίζω ότι το πρωτάθλημα IFC ή το κύπελλο το έχουμε κερδίσει ΣΧΕΔΟΝ όλοι.....

Εκτός απο τη ΦΕΝΕΡ.....:D:D:D:D
Κοίτα να γράφεις σωστά τα ονόματα τον ομάδων όπως το ΑΡΗΣ (κανονικά) και όχι άρης τον Ολυμπιακό όπως το βλέπεις γιατί θα δεις κανέναν ΠΑΟΚ γραμμένο παοκακι (να με αυτήν την γραμματοσειρά) :smk1:

• Haha
Αντιδράσεις: Avrolimos, nicolas και animusbet
Γεια σου ρε @nicolas με τις τριάρες σου, το περίμενα ένα τέτοιο αποτέλεσμα μαζί σου, στάθηκα πολύ τυχερός αλλά είμαι σίγουρος ότι θα στα δώσει πίσω το άθλημα!

• Haha
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden, nicolas και Ertzan
Γεια σου ρε @nicolas με τις τριάρες σου, το περίμενα ένα τέτοιο αποτέλεσμα μαζί σου, στάθηκα πολύ τυχερός αλλά είμαι σίγουρος ότι θα στα δώσει πίσω το άθλημα!
Δεν ήσουν τυχερός απλά γνωρίζεις περισσότερη μπάλα από αυτόν (ντεμέκ ξέρει και αυτός) :paidi:

• Haha
Αντιδράσεις: nicolas και Avrolimos
Άξιος Στελάρα , με ψάρεψες κανονικότατα!! χαχαχαχαχα

Εν τω μεταξύ βλέπω ήταν 2-0 , λέω ωραία πήραμε σίγουρα την ισοπαλία , πάμε αύριο για τη νίκη....

Μετά βλέπω 2-2 στο 90+ , λέω πλάκα θα χει να γίνει και το διπλό? Δεν πρόλαβα να το σκεφτώ και τσουπ ....έσκασε....χαχαχαχαχαχαχα

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden και Avrolimos
Και βρήκατε να του το επιστρέψει το άθλημα με εμένα??? :hammer::hammer:......μόνο 2 πέναλτι έχασε η Λειψία!!!:mado::mado::mado:.....και προχθές ο Ολυμπιακός από 0-2 το έκανε 2-2 στο 90' και χάσαμε την τριάρα και κλπ κλπ.....
Δεν μας στα λέει καλά το άθλημα!!!

Τελευταία επεξεργασία:
Και βρήκατε να του το επιστρέψει το άθλημα με εμένα??? :hammer::hammer:......μόνο 2 πέναλτι έχασε η Λειψία!!!:mado::mado::mado:.....και προχθές ο Ολυμπιακός από 0-2 το έκανε 2-2 στο 90' και χάσαμε την τριάρα και κλπ κλπ.....
Δεν μας στα λέει καλά το άθλημα!!!
Ελπίζω να συνεχίσεις ετσι και την επομενη αγωνιστική :twis: :twis: :twis: :twis:

Τελευταία επεξεργασία:
Ελπίζω να συνεχίσεις ετσι και την επομενη αγωνιστική :twis: :twis: :twis: :twis:
Τοσο καιρό η ομάδα μας κρατούσε χαμηλούς τόνους και διατηρουσε το αήττητο και την πρώτη θέση.
Καναμε το λάθος και προκαλέσαμε τον αντίπαλο και το αρπάξαμε το τριμπαλο:emb::emb:

Σημείωση: Επίτηδες το κάναμε για να ξυπνήσουμε το φίλο μας που δε μπορουσε να σκοράρει:twis::twis::twis:

• Haha
Αντιδράσεις: nicolas, tsitoni και BetLaden
@PANATHA γλέντησε τον!!! :D
Μην το αφήνεις έτσι ασχολίαστο!

Screenshot 2023-10-23 at 1.34.56 PM.png

• Haha
  • Like
Αντιδράσεις: nicolas, BetLaden και PANATHA
Ειναι οντως για πολύ γλέντυ.....σαν αυτο που πηγε να του κανει η Παναθα χθες αλλα στο πρωτο μερος κοιμήθηκε ο Θεός και αντι να χανει με 3-0 έχανε μόνο με 1-0...εδω μου εβαλε την Νότιγχαμ του Βαγγελα....διπλή στεναχώρια.......πως δεν εβαλα αντι για την Σιτι αλλο ματς να γραψει πιο πολλα γκολ....

• Haha
Αντιδράσεις: nicolas και BetLaden
Δώστε μου το Χρυσό βατόμουρο για το IFC#20 από τώρα!
Δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική που επενδύω στην πρώτη νίκη της Λυών... :emb:

Να πέσεις στη Νασιονάλ μωρή κ@@@@όλα :mad:

Προβολή συνημμένου 39238
Δεν λες δεν σκαμπάζω από στοίχημα είμαι μυρωδιάς και σου φταίνε άλλοι. :banana: :banana: :banana: :banana:

Μου ήθελες και γλέντι :smk1:

• Haha
Αντιδράσεις: nicolas και Eric Castel
Ειναι οντως για πολύ γλέντυ.....σαν αυτο που πηγε να του κανει η Παναθα χθες αλλα στο πρωτο μερος κοιμήθηκε ο Θεός και αντι να χανει με 3-0 έχανε μόνο με 1-0...εδω μου εβαλε την Νότιγχαμ του Βαγγελα....διπλή στεναχώρια.......πως δεν εβαλα αντι για την Σιτι αλλο ματς να γραψει πιο πολλα γκολ....
Σε άφησα σκέφτηκα με τόσες καρπαζιές και η ψυχολογία σου στα πατώματα δεν πήγαινε η καρδιά μου να σε κερδίσω είμαι και ευαισθητούλης βλέπεις :paidi:

• Haha
  • Like
Αντιδράσεις: SPYRIDON, PANATHA και avator
Σε άφησα σκέφτηκα με τόσες καρπαζιές και η ψυχολογία σου στα πατώματα δεν πήγαινε η καρδιά μου να σε κερδίσω είμαι και ευαισθητούλης βλέπεις :paidi:
Ναι οτι πεις.....με λένε Ρίζο και οπως θελω τα γυριζω....βασικα δεν ειχα σκοπο να σε πειραξω αλλα και εσυ πια εβγαλες τα ματια σου μονος σου....η 4αρα ηταν γνωστη απο το Σαββατο το απογευμα....μπαινουμε και βλεπουμε λαθος αγωνιστική.....ε τα ηθελες πια..... :priest: :sign: :LOL:

• Haha
Αντιδράσεις: BetLaden και Ertzan
Τοσο καιρό η ομάδα μας κρατούσε χαμηλούς τόνους και διατηρουσε το αήττητο και την πρώτη θέση.
Καναμε το λάθος και προκαλέσαμε τον αντίπαλο και το αρπάξαμε το τριμπαλο:emb::emb:

Σημείωση: Επίτηδες το κάναμε για να ξυπνήσουμε το φίλο μας που δε μπορουσε να σκοράρει:twis::twis::twis:
Για αυτό αυτό το site είναι καταπληκτικό και δημιουργεί μοναδικές φιλίες.......:emb::emb:

Εκεί που σε έχει πάρει από κάτω και αναθεματίζεις την τύχη σου.........θα βρεθεί ένα καλό φιλαράκι να προθυμοποιηθεί να αρπάξει 3 μπαλάκια και να σου φτιάξει το ΣΚ:twis::twis::beers1::beers1:

Να είσαι καλά ρε φιλαράκι Σπύροοοοοοοοο, καλοχώνευτα!!!!!! :bravo::bravo:

Πρέπει να σε αφήσω τώρα γιατί παρακολουθώ σεμινάριο για μαθήματα ήθους στο διαδίκτυο από τον Βαγγέλααααααα:npaper::npaper::npaper:

• 21:30
    • Προεπισκόπηση Premier League

Novasports Prime
  • 21:30
    • Ισπανικό Πρωτάθλημα Β

Novasports Start
  • 22:00
    • Μπράιτον - Λίβερπουλ

Novasports Premier League
  • 20:15:00
    • ΑΕΚ - Προμηθέας

ΕΡΤ3