Κοίτα να γράφεις σωστά τα ονόματα τον ομάδων όπως το ΑΡΗΣ (κανονικά) και όχι άρης τον Ολυμπιακό όπως το βλέπεις γιατί θα δεις κανέναν ΠΑΟΚ γραμμένο παοκακι (να με αυτήν την γραμματοσειρά)Αν ξεκινάει το πρωτάθλημα με τριάρα της Φενέρ, δεν ξέρω ειλικρινά τι να περιμένουμε φέτος....
Υπενθυμίζω ότι το πρωτάθλημα IFC ή το κύπελλο το έχουμε κερδίσει ΣΧΕΔΟΝ όλοι.....
Εκτός απο τη ΦΕΝΕΡ.....![]()
Δεν ήσουν τυχερός απλά γνωρίζεις περισσότερη μπάλα από αυτόν (ντεμέκ ξέρει και αυτός)Γεια σου ρε @nicolas με τις τριάρες σου, το περίμενα ένα τέτοιο αποτέλεσμα μαζί σου, στάθηκα πολύ τυχερός αλλά είμαι σίγουρος ότι θα στα δώσει πίσω το άθλημα!
Και βρήκατε να του το επιστρέψει το άθλημα με εμένα???Γεια σου ρε @nicolas με τις τριάρες σου, το περίμενα ένα τέτοιο αποτέλεσμα μαζί σου, στάθηκα πολύ τυχερός αλλά είμαι σίγουρος ότι θα στα δώσει πίσω το άθλημα!
Ελπίζω να συνεχίσεις ετσι και την επομενη αγωνιστικήΚαι βρήκατε να του το επιστρέψει το άθλημα με εμένα???......μόνο 2 πέναλτι έχασε η Λειψία!!!
.....και προχθές ο Ολυμπιακός από 0-2 το έκανε 2-2 στο 90' και χάσαμε την τριάρα και κλπ κλπ.....
Δεν μας στα λέει καλά το άθλημα!!!
Τοσο καιρό η ομάδα μας κρατούσε χαμηλούς τόνους και διατηρουσε το αήττητο και την πρώτη θέση.Ελπίζω να συνεχίσεις ετσι και την επομενη αγωνιστική![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν λες δεν σκαμπάζω από στοίχημα είμαι μυρωδιάς και σου φταίνε άλλοι.Δώστε μου το Χρυσό βατόμουρο για το IFC#20 από τώρα!
Δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική που επενδύω στην πρώτη νίκη της Λυών...
Να πέσεις στη Νασιονάλ μωρή κ@@@@όλα
Προβολή συνημμένου 39238
Σε άφησα σκέφτηκα με τόσες καρπαζιές και η ψυχολογία σου στα πατώματα δεν πήγαινε η καρδιά μου να σε κερδίσω είμαι και ευαισθητούλης βλέπειςΕιναι οντως για πολύ γλέντυ.....σαν αυτο που πηγε να του κανει η Παναθα χθες αλλα στο πρωτο μερος κοιμήθηκε ο Θεός και αντι να χανει με 3-0 έχανε μόνο με 1-0...εδω μου εβαλε την Νότιγχαμ του Βαγγελα....διπλή στεναχώρια.......πως δεν εβαλα αντι για την Σιτι αλλο ματς να γραψει πιο πολλα γκολ....
Ο διαιτητής δεν θα το σφύριζε μέχρι να το έβαζε η ΡομαΓίνεται να αλλάξουμε τον γκαντέμη τον mod?Μια φορά που έριξα 3 αλλά έχασα αφού έφαγα 5![]()
Ναι οτι πεις.....με λένε Ρίζο και οπως θελω τα γυριζω....βασικα δεν ειχα σκοπο να σε πειραξω αλλα και εσυ πια εβγαλες τα ματια σου μονος σου....η 4αρα ηταν γνωστη απο το Σαββατο το απογευμα....μπαινουμε και βλεπουμε λαθος αγωνιστική.....ε τα ηθελες πια.....Σε άφησα σκέφτηκα με τόσες καρπαζιές και η ψυχολογία σου στα πατώματα δεν πήγαινε η καρδιά μου να σε κερδίσω είμαι και ευαισθητούλης βλέπεις![]()
Για αυτό αυτό το site είναι καταπληκτικό και δημιουργεί μοναδικές φιλίες.......Τοσο καιρό η ομάδα μας κρατούσε χαμηλούς τόνους και διατηρουσε το αήττητο και την πρώτη θέση.
Καναμε το λάθος και προκαλέσαμε τον αντίπαλο και το αρπάξαμε το τριμπαλο
Σημείωση: Επίτηδες το κάναμε για να ξυπνήσουμε το φίλο μας που δε μπορουσε να σκοράρει![]()