IFC#21: Κουπόνι 2η Αγωνιστικής 21-22/9/2024

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος McLaren17
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

McLaren17

IFC#9 Cup Winner 2017-18
Μέλος του προσωπικού
21 Μαρ 2003
7,865
3,910
113
127.0.0.1

2η Αγωνιστική

1726533579908.png

Moderator ΟΜΙΛΟΥ

(Κάντε κλικ πάνω στο όνομα του moderator για να σας ανοίξει απευθείας το prive για την αποστολή των αγώνων σας)

Οι managers @McLaren17 - @tino να στείλουν τους αγώνες τους στον @Ertzan

Κουπόνι

Fixture02-England.png

Fixture02-Germany.png

Fixture02-Spain.png

Fixture02-Italy.png

Fixture02-Greece.png

Fixture02-France.png

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ

Κάθε διαγωνιζόμενος θα στέλνει με πριβέ στον Moderator του ΟΜΙΛΟΥ του το ποντάρισμα του συμπληρωμένο όπως στο παράδειγμα παρακάτω. Τα ονόματα των moderators είναι σημειωμένα στα τόπικς με τις αγωνιστικές.
Ο τίτλος του κάθε prive μηνύματος να περιλαμβάνει τον όμιλο και την ομάδα. Π.Χ. ''Όμιλος Γ - Manchester Utd''

Παρακαλούνται ΟΛΟΙ να στέλνουν τα πονταρίσματα τους με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως παρακάτω:
(ανάλογα με το αν παίζουν μονό/δυάδα/τριάδα στέλνουν και αντίστοιχους αγώνες):

Manchester Utd (Johnbill)

2,90 Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σιτι 2
1,20 Γιουβέντους - Σιένα 1
1,90 Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης 2

ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΟΔΟΣΗΣ 6,6

*Προθεσμία υποβολής έως Παρασκευη 20/9/2025 και ώρα 22:00*
@Ertzan, @Eric Castel , @BetLaden, @tino, @Alex, @Xray, @PANATHA, @animusbet, @okonski, @iraklis30, @Avrolimos, @tsitoni, @ksixo, @nicolas, @SPYRIDON, @zorian, @avator, @betoo, @stavrakas06, @Koulos87, ,@McLaren17 [USER=4594]@patrickdrd

Τελευταία επεξεργασία:
Βλέπω ότι μας έχεις ταγκάρει αλλά δεν μου ήρθε κάποια ειδοποίηση γι αυτό.

Φέρτε πίσω τον moderator της καρδιάς μας :paidi:

I received the notification
Δεν ξερω αν πρεπει να εχουμε καποιο follow για να το λαβουμε

αν εισαι Admin μπορεις να κανεις τα παντα :twis::yhe:

Νομίζω ότι για να λειτουργήσει πρέπει να βαλεις το username και να πατήσεις ENTER.
Το παρακολουθουμε και βλέπουμε

ΣΗΜ.: εντωμεταξύ αν σε κάποιον δεν ήρθε ας το πει.

Ρε παιδια δε γίνεται να βαζουμε αγώνες απο καμια εταιρεία με λιγότερο μαύρο όπως περυσι?

Ρε παιδια δε γίνεται να βαζουμε αγώνες απο καμια εταιρεία με λιγότερο μαύρο όπως περυσι?
ερασιτέχνες ρε παιδί μου. Έτσι σας είχα εγώ; Στα ώπα ώπα σας είχα και ο άλλος μου λέει ούτε αέρα κοπανιστό δεν σου στέλνω φάε τότε μαύρο να σου μαυρίσουν και την ψυχή :smk1:

• Love
  • Haha
Αντιδράσεις: tsitoni και SPYRIDON
Το μαύρο φόντο. Κι εμένα με ενοχλεί αλλά καταλαβαίνω πως είναι επιλογή του infobeto από ποιά εταιρεία θα βάλει αποδόσεις, οπότε πάω πάσο.

Εγώ τα τυπωνα όλα μαζί σε ένα Α4 και τα μελετούσα πιο εύκολα. Τώρα θέλω έναν τόνο μελάνι :LOL:

• Like
Αντιδράσεις: SPYRIDON
θα προσπαθησω να το διορθωσω αυτο αν εχετε θεμα

οι λογοι που επελεξα την πρασινη ειναι:
α) πιο ευκολα προσβασιμη σε μενα καθως δεν απαιτει να χρησιμοποιησω καποιο vpn για να εχω προσβαση στην μπλε καθως μενω στο εξωτερικο και χωρις VPN δεν ειναι προσβασιμη και μαλιστα καποια vpn ειναι blacklisted οπως το nordvpn
β) επίσης λογω ενος add on που εχω προτιμω τα dark χρωματα καθως ειναι πιο βολικό για τα ματια μου

εν πάση περιπτώση θα προσπαθήσω να εχω πιο ανοιχτά χρώματα στο επομενο κουπονι ειτε ειναι πρασινη ειτε ειναι η μπλε αρκει η μπλε να βγαζει αγωνες τοσο νωρις οσο η πρασινη γιατι ορισμενες φορες το κουπονι θα πρεπει να ανεβαίνει Δευτερα καθως οι βολικες/εφικτες μερες για να ανεβαινει το κουπονι εγκαιρα ειναι περιορισμένες επίσης να ξέρετε οποιοδηποτε feedback βοηθαει στο να γινεται πιο ευχρηστο και σε εσας

απλά λιγη κατανόηση στην αρχη και θα βρουμε την άκρη, ενα τροπο που θα ειναι βολικός αν οχι σε ολους στους περισσοτερους

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Διαθεσιμότητα σχετικα με το ανεβασμα κουπονιού:

Δευτερα: Βολικη ημέρα και θα ελεγα ιδανικη για το κουπόνι/προγραμμα το ΣΚ
Τριτη: Απαγορευτικη ημερα για να ανεβει κουπόνι/προγραμμα
Τεταρτη: ειναι εφικτο παραεβδομαδα και αυτο μετα τις 12 το βραδυ (οταν δεν ανεβαίνει Δευτερα τοτε θα ανεβαινει Τεταρτη μετα τα μεσανυχτα)
Πεμπτη ειναι εφικτο εκτος απο παραεβδομαδα που και αυτο ειναι εφικτο μετα τις 12 το βραδυ (Για αγωνες ΣΚ το θεωρω οτι ειναι αργα)
Παρασκευη: ειναι εφικτο και βολικο για προγραμμα μεσοβδομαδα
Σαββατο: ειναι εφικτο
Κυριακη: ειναι εφικτό

Επομένως με βάση τα παραπάνω θεωρω
Δευτερα βραδυ ή κάποιες φορες Τετάρτη μεσανυχτα για το πρόγραμμα του ΣΚ
Πέμπτη βραδυ η Παρασκευη βραδυ για το μεσοβδομαδα προγραμμα

Τι λετε;;;

• Like
Αντιδράσεις: Eric Castel και SPYRIDON
Όχι δεν έχω κανένα πρόβλημα με την πράσινη... Ίσα ίσα γουσταρω... Έχω όμως ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με αυτα που αναφέρει ο Eric Castel παραπανω.

απο την στιγμη που το αναφερατε θα φροντισω να το διορθωσω :sign:

• Love
απο την στιγμη που το αναφερατε θα φροντισω να το διορθωσω :sign:
Τέτοια κάνεις και θα ξεχάσουμε γρήγορα τον παλιό mod:p :pΞερεις, εκείνον που έφτιαξε βίλες με τα λεφτά μας πετώντας μας ψίχουλα :twis::twis:

• Like
  • Haha
Αντιδράσεις: tsitoni, Eric Castel και McLaren17
Τέτοια κάνεις και θα ξεχάσουμε γρήγορα τον παλιό mod:p :pΞερεις, εκείνον που έφτιαξε βίλες με τα λεφτά μας πετώντας μας ψίχουλα :twis::twis:
θυμησε μου οταν παιζεις vs Napoli να σου δωσω ενα πεναλτακι απο τα αποδυτηρια για τα καλα σου λογια :shk:

• Love
  • Haha
Αντιδράσεις: Eric Castel και SPYRIDON
Όχι βρε αδερφέ, δεν είπαμε τίποτα. Μια χαρά είναι το σκούρο της 365, δεν χαλάει τα ματάκια οπότε τα λεφτά που θα δίναμε στον οφθαλμίατρο θα τα χρησιμοποιήσουμε για εμβάσματα.... αν με πιάνεις :yhe:

Πέρα απ' την πλάκα, εσύ χάνεις χρόνο για πάρτη μας οπότε κάνε ότι βολεύει εσένα καλύτερα να μην παιδευεσαι και θα τη βρούμε την άκρη εμείς.

• Like
  • Haha
Αντιδράσεις: SPYRIDON, McLaren17 και PANATHA
Δεν υπαρχει θεμα, απλα οπως ειπα και σε προηγουμενο post μου χρειαζομαι το feedback σας οταν κατι δεν σας αρεσει, για μένα λιγο πολύ το ιδιο ειναι ειτε ειναι σκουροχρωμο ειτε ανοιχτοχρωμο

• 22:00
    • Ολλανδία - Γαλλία

ΕΡΤ2
  • 18:00:00
    • FIBA Παγκ. Κύπελλο Κ19 Γυν. 2025

Novasports Prime
  • 20:30:00
    • FIBA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών U20

ΕΡΤ3
  • 21:00:00
    • FIBA Παγκ. Κύπελλο Κ19 Γυν. 2025

Novasports Prime