IFC#21: ΤΕΛΙΚΟΣ (3-4/5/25)

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος BetLaden
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μπραβο στον νικη, μπραβο και στον φιναλιστ που το εχασε στις λεπτομέρειες...και φυσικα μπραβο και σε όλους όσους τρέχουν τον διαγωνισμό!! Νικητής η Νάπολι ε.....χμ....σημαδι.....για την μάχη και στην Serie A!!

• Like
  • Love
Αντιδράσεις: BetLaden, Eric Castel και patrickdrd
Επειδή είναι τελικός ίσως να ξανα παίζαμε αλλά ίσως να γινόταν και κλήρωση όπως έγινε στον ημιτελικό κυπέλλου μεταξύ εμένα και του animusbet.
Με την κλήρωση έχει τα τυχερά του κι ο moderator :cool: όπως θα δεις στο αντίστοιχο θέμα του ημιτελικού.
Ο αντίπαλος μου είχε κάνει καλύτερη προσφορά
:ROFLMAO:
μακαρι να πηγαινε κλήρωση να βγαζαμε κανενα φραγκο...
μας την εφερε η Μπαγερν!!!!:mado:

• Haha
  • Sad
  • Like
Αντιδράσεις: tsitoni, PANATHA και patrickdrd
τι θα γινόταν αν δεν ισοφάριζε Λειψία στα χασομερια; rematch λογικά;
Στα σοβαρα τωρα....
ο κανονισμος λεει κλήρωση... αλλά νομίζω οτι θα το συζητουσα μαζι σας να παιζατε πάλι!

• Like
Αντιδράσεις: PANATHA, patrickdrd και Eric Castel
Αργοπορημένος φέτος με έφαγε η ξενιτιά και έχω χάσει την μπάλα και κάποια λαμόγια (ένας είναι βασικά αλλά από ευγένεια βάζω τον πληθυντικό) κάνανε ότι τους καβλώσει, αλλάξανε κανονισμούς επινόησαν κάτι περίεργα play-off, play-out και δεν συμμαζεύεται (η Ουέφα τουλάχιστον βγάζει παγωμένα μπαλάκια) βγάλανε (χωρίς "")νικητές όποιον ήθελαν οοοοοοοπως ήθελαν (αν με εννοείτε ααααααν με εννοείτε), αλλά αυτή ήταν μια παρένθεση () του χρόνου ευελπιστώ πως θα αλλάξει η κατάσταση και ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξει. Ξέρω ο λαός μου με αναζητά θα γυρίσω. Συγχαρητήρια στους νικητές για το Πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο αλλά και στον @McLaren17 που έτρεχε τον διαγωνισμό και στον @BetLaden

τα φιλιά μου από το Βέλγιο αυτήν την φορά

:smk1: :smk1:

Υ.Γ: Στις 11 Μαϊου θα είμαι στο Φέγενορντ-Αϊντχόβεν με το καλό βάλτε οικόπεδα στο όβερ 3,5 και στο όβερ 3,5&ΓΓ Fixed :smk1:

Αργοπορημένος φέτος με έφαγε η ξενιτιά και έχω χάσει την μπάλα και κάποια λαμόγια (ένας είναι βασικά αλλά από ευγένεια βάζω τον πληθυντικό) κάνανε ότι τους καβλώσει, αλλάξανε κανονισμούς επινόησαν κάτι περίεργα play-off, play-out και δεν συμμαζεύεται (η Ουέφα τουλάχιστον βγάζει παγωμένα μπαλάκια) βγάλανε (χωρίς "")νικητές όποιον ήθελαν οοοοοοοπως ήθελαν (αν με εννοείτε ααααααν με εννοείτε), αλλά αυτή ήταν μια παρένθεση () του χρόνου ευελπιστώ πως θα αλλάξει η κατάσταση και ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξει. Ξέρω ο λαός μου με αναζητά θα γυρίσω. Συγχαρητήρια στους νικητές για το Πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο αλλά και στον @McLaren17 που έτρεχε τον διαγωνισμό και στον @BetLaden

τα φιλιά μου από το Βέλγιο αυτήν την φορά

Υ.Γ: Στις 11 Μαϊου θα είμαι στο Φέγενορντ-Αϊντχόβεν με το καλό βάλτε οικόπεδα στο όβερ 3,5 και στο όβερ 3,5&ΓΓ Fixed :smk1:
Κάτσε εκεί που είσαι!!!
Άρχισες τα ταξίδια και είδαμε άσπρη μέρα. Δεν προλαβαίνουμε να :|

Υ.Γ. τι έστησες εκεί ρε αθεόφοβε στην Ολλανδία; Άσο ημίχρονο με 2-0, διπλό τελικό; Σε βλέπει ο Αχιλλέας και σκίζει τα διπλώματα του :?:

• Haha
Αντιδράσεις: BetLaden και animusbet

Εμαθε τα κόλπα στο IFC... και τώρα γυρίζει όλη την Ευρώπη και στήνει και το τι χρώμα κάλτσες θα φοράνε οι διαιτητες...
με τα κέρδη φαντάζομια οτι δεν ξαναρχεσαι Ελλάδα σύντομα ε;;;;;

• Haha
  • Like
Αντιδράσεις: Ertzan και Eric Castel
Καλή επιτυχία στον @Eric Castel που με τη συμμετοχή μου του έδωσα κίνητρο να δώσει τον καλύτερό του εαυτό!
@Paquita ελπίζω ύστερα απ' τις δύο :| που σήκωσα να βρήκες εσύ κίνητρο για την επόμενη σεζόν και να μην σε παρακαλάω να συμμετέχεις.
Κίνητρο βρήκες, θα πρέπει επίσης να βρεις και χώρο στο σπίτι για να γίνει τροπαιοθήκη, δεν χωράνε μάνα μου :twis:

Τελευταία επεξεργασία:
  • Haha
Αντιδράσεις: Ertzan, McLaren17 και BetLaden
@Paquita ελπίζω ύστερα απ' τις δύο :| που σήκωσα να βρήκες εσύ κίνητρο για την επόμενη σεζόν και να μην σε παρακαλάω να συμμετέχεις.
Κίνητρο βρήκες, θα πρέπει επίσης να βρεις και χώρο στο σπίτι για να γίνει τροπαιοθήκη, δεν χωράνε μάνα μου :twis:
Μην με προκαλείς γιατί θα εκτεθείς!

• Haha
  • Wow
Αντιδράσεις: Ertzan, BetLaden και Eric Castel
για να βοηθησω τον φίλο μου....
φετος το τρόπαιο δεν θα είναι βαριά κούπα... θα το ελαφρύνουμε οσο πιο πολύ γινεται :cool!:

Παρακάτω τα τρόπαια:

Για Πρωτάθλημα:
1.jpg

Για Super Cup:

3.jpg

#FreeEric :dope:

Κάτσε εκεί που είσαι!!!
Άρχισες τα ταξίδια και είδαμε άσπρη μέρα. Δεν προλαβαίνουμε να :|

Υ.Γ. τι έστησες εκεί ρε αθεόφοβε στην Ολλανδία; Άσο ημίχρονο με 2-0, διπλό τελικό; Σε βλέπει ο Αχιλλέας και σκίζει τα διπλώματα του :?:
Πλάκα πλάκα έμεινα άξιζε τελικά και με το παραπάνω Κανονικά είχα τελειώσει με την δουλειά 27 Απριλίου. Απλά είχα θείο στο Βέλγιο και ήταν ευκαιρία να περάσω και χρόνο μαζί τους. Τα εισιτήρια ήταν sold out έψαξα να βρω από την επίσημη σελίδα τους αλλά τζίφος τελικά πήρα από το viagogo αλλά το Ολλανδικό κάποιος το μεταπουλούσε. 180 ευρώ το έδινε ε είπα "μια φορά θα το ζήσεις" και ήταν έτσι. Εγώ έφτασα κατά τις 1 στο γήπεδο έξω κλασσικά χαμός. Το εισιτήριο ήταν σε άλλο όνομα δεν κοίταξαν καν ταυτότητα ή διαβατήριο το σκανάρουν και πας να σε ελέγξουν.
Η ατμόσφαιρα μέσα πολύ ωραία. Άκουγες συνθήματα από τραγούδια που έβαζε ο dj ο οποίος παρεμπιπτόντως πρέπει να ήρθε κατευθείαν από κανένα techno-trance πάρτι νόμιζα σε μια φάση ήρθα σε trance φέστιβαλ.

Είμαι Ελλάδα πλέον. Σε 4 μήνες (1 βδομάδα ήθελα για να κλείσω καθαρά τετράμηνο) μου έκατσε λαχείο η δουλειά (ήταν σε ναυπηγεία επισκευές) έκανα αυτό που έλεγα σε όλους και με κοιτούσαν κάπως. Διακοπές επί πληρωμή (πληρώνεσαι κάνεις και διακοπές) και είδα τα πάντα όλα ότι είχε στο tripadvisor κανονικά είναι 3 χώρες 3 πόλεις εγώ έβαλα και την 4η το Βέλγιο για εκδρομή οπότε Γαλλία, Ισπανία, Ολλανδία, Βέλγιο. Δέκα πόλεις πρόλαβα να δω Λα Σιοτά, Βαρκελώνη, Μαγιόρκα, Άμστερνταμ, Ντεν Χάαγκ, Ουτρέχτη, Ρότερνταμ, Γάνδη, Μπρίζ, Βρυξέλλες.

• 18:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών U-19

ΕΡΤ3
  • 21:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών U-19

ΕΡΤ3
  • 18:15:00
    • Σουηδία - Μεγάλη Βρετανία

ΕΡΤ2
  • 20:30:00
    • Μπεσίκτας - Φενέρμπαχτσε

COSMOTE SPORT 9 HD