Μπραβο στον νικη, μπραβο και στον φιναλιστ που το εχασε στις λεπτομέρειες...και φυσικα μπραβο και σε όλους όσους τρέχουν τον διαγωνισμό!! Νικητής η Νάπολι ε.....χμ....σημαδι.....για την μάχη και στην Serie A!!
μακαρι να πηγαινε κλήρωση να βγαζαμε κανενα φραγκο...Επειδή είναι τελικός ίσως να ξανα παίζαμε αλλά ίσως να γινόταν και κλήρωση όπως έγινε στον ημιτελικό κυπέλλου μεταξύ εμένα και του animusbet.
Με την κλήρωση έχει τα τυχερά του κι ο moderatorόπως θα δεις στο αντίστοιχο θέμα του ημιτελικού.
Ο αντίπαλος μου είχε κάνει καλύτερη προσφορά
![]()
Στα σοβαρα τωρα....τι θα γινόταν αν δεν ισοφάριζε Λειψία στα χασομερια; rematch λογικά;
Κάτσε εκεί που είσαι!!!Αργοπορημένος φέτος με έφαγε η ξενιτιά και έχω χάσει την μπάλα και κάποια λαμόγια (ένας είναι βασικά αλλά από ευγένεια βάζω τον πληθυντικό) κάνανε ότι τους καβλώσει, αλλάξανε κανονισμούς επινόησαν κάτι περίεργα play-off, play-out και δεν συμμαζεύεται (η Ουέφα τουλάχιστον βγάζει παγωμένα μπαλάκια) βγάλανε (χωρίς "")νικητές όποιον ήθελαν οοοοοοοπως ήθελαν (αν με εννοείτε ααααααν με εννοείτε), αλλά αυτή ήταν μια παρένθεση () του χρόνου ευελπιστώ πως θα αλλάξει η κατάσταση και ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξει. Ξέρω ο λαός μου με αναζητά θα γυρίσω. Συγχαρητήρια στους νικητές για το Πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο αλλά και στον @McLaren17 που έτρεχε τον διαγωνισμό και στον @BetLaden
τα φιλιά μου από το Βέλγιο αυτήν την φορά
![]()
Υ.Γ: Στις 11 Μαϊου θα είμαι στο Φέγενορντ-Αϊντχόβεν με το καλό βάλτε οικόπεδα στο όβερ 3,5 και στο όβερ 3,5&ΓΓ Fixed![]()
![]()
Υ.Γ: Στις 11 Μαϊου θα είμαι στο Φέγενορντ-Αϊντχόβεν με το καλό βάλτε οικόπεδα στο όβερ 3,5 και στο όβερ 3,5&ΓΓ Fixed![]()
@Paquita ελπίζω ύστερα απ' τις δύοΚαλή επιτυχία στον @Eric Castel που με τη συμμετοχή μου του έδωσα κίνητρο να δώσει τον καλύτερό του εαυτό!
Μην με προκαλείς γιατί θα εκτεθείς!@Paquita ελπίζω ύστερα απ' τις δύοπου σήκωσα να βρήκες εσύ κίνητρο για την επόμενη σεζόν και να μην σε παρακαλάω να συμμετέχεις.
Κίνητρο βρήκες, θα πρέπει επίσης να βρεις και χώρο στο σπίτι για να γίνει τροπαιοθήκη, δεν χωράνε μάνα μου![]()
Πλάκα πλάκα έμεινα άξιζε τελικά και με το παραπάνω Κανονικά είχα τελειώσει με την δουλειά 27 Απριλίου. Απλά είχα θείο στο Βέλγιο και ήταν ευκαιρία να περάσω και χρόνο μαζί τους. Τα εισιτήρια ήταν sold out έψαξα να βρω από την επίσημη σελίδα τους αλλά τζίφος τελικά πήρα από το viagogo αλλά το Ολλανδικό κάποιος το μεταπουλούσε. 180 ευρώ το έδινε ε είπα "μια φορά θα το ζήσεις" και ήταν έτσι. Εγώ έφτασα κατά τις 1 στο γήπεδο έξω κλασσικά χαμός. Το εισιτήριο ήταν σε άλλο όνομα δεν κοίταξαν καν ταυτότητα ή διαβατήριο το σκανάρουν και πας να σε ελέγξουν.Κάτσε εκεί που είσαι!!!
Άρχισες τα ταξίδια και είδαμε άσπρη μέρα. Δεν προλαβαίνουμε να
Υ.Γ. τι έστησες εκεί ρε αθεόφοβε στην Ολλανδία; Άσο ημίχρονο με 2-0, διπλό τελικό; Σε βλέπει ο Αχιλλέας και σκίζει τα διπλώματα του![]()