IFC#21: 21η Αγωνιστική 25-26/1/2025

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος BetLaden
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Εν τω μεταξύ δεν της είχα πει για το κύπελλο τίποτα γιατί νόμιζα ότι πρέπει να δηλώσουμε συμμετοχή όσοι θέλουμε. Μόνο για πρωτάθλημα ήξερε και βλέπει ξαφνικά ότι πρέπει να παίξει κύπελλο συν ότι εγώ πέρασα άνευ αγώνος στην επόμενη φάση... απλά μένω στη μάνα μου για λίγες μέρες μέχρι να περάσει η μπόρα.

μια ερώτηση : η κίτρινη κάρτα σημαίνει οτι δεν έστειλε αγώνα. Οπότε απο την επόμενη αγωνιστική δεν είναι που αναλαμβάνει το infobeto?

Τουλάχιστον μέχρι πέρσι έτσι ήταν.

Αν άλλαξε κάτι φέτος ζητώ συγνώμη για την μη ενημέρωση μου επι του θέματος
Είναι που έχασε από αεκτζή και τον πονάει:twis:

Εν τω μεταξύ δεν της είχα πει για το κύπελλο τίποτα γιατί νόμιζα ότι πρέπει να δηλώσουμε συμμετοχή όσοι θέλουμε. Μόνο για πρωτάθλημα ήξερε και βλέπει ξαφνικά ότι πρέπει να παίξει κύπελλο συν ότι εγώ πέρασα άνευ αγώνος στην επόμενη φάση... απλά μένω στη μάνα μου για λίγες μέρες μέχρι να περάσει η μπόρα.
Δεν έχεις καταλάβει καημένο μου παιδί ότι και στο πρωτάθλημα αν περάσει θα παίξετε μαζί!!!!

Σημ.: Παρε κράνος...

• Wow
  • Like
Αντιδράσεις: okonski και Eric Castel
Όταν κάποιος δεν στέλνει παίρνει κίτρινη αλλά για να μην αφήνουμε μια ομάδα χωρίς αγώνες εδω και 3-4 χρονια έχουμε αποφασίσει να στέλνουν αγώνες οι mods του infobeto.
Αυτοί που θα στείλουν δεν γνωρίζουν σε ποιανού τη θέση θα προτείνουν ούτε ξέρουν τι έχει παιξει ο αντίπαλος. Είναι τυφλό χτύπημα. Ελεύθερο να προτείνει από ένα στάνταρντ έως και έκπληξη...τυχαίο είναι.

Φαίνεται σαν να έχεις ενοχληθεί ομως... τι σε ανησυχεί ή τι σε χαλάει; Πες ότι σκέφτεσαι... δεν θέλω να μένουν μελανά σημεία.
@nicolas έτσι είναι, είχα δώσει και εγω κάποτε στην τύχη.

Με τέτοια επίθεση που έχω δεν πάω πουθενά, μου φαίνεται θα πάρω τον Πίου δανεικό

Μια πρόταση για το επόμενο. Να δινει κανονικα προβλεψη ο mod αλλα ο παικτης που δέχεται κίτρινη να μη παίρνει κανένα βαθμό ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

• Like
  • Haha
Αντιδράσεις: BetLaden και okonski
Πολύς θόρυβος για το τίποτε !
δεν συμβαίνει για πρώτη φορα να μην προλάβει κάποιος να δώσει ΜΙΑ φορά στην ωρα τους τα παιχνίδια !!
Πάντα το ίδιο γινόταν , έδιναν οι Mods τα σημεία και έπαιρνε κάρτα ο προπονητής .
Τώρα τι να γινει ;
Θα σωθεί ο Νικόλας και θα πεσω κατηγορία εγώ ; Εγω ούτως η άλλως δεν εχω ελπίδες για κατι παραπάνω .
μήπως το παρατραβάμε το θέμα ;

• Like
Αντιδράσεις: nicolas
Πραγματικά δεν καταλαβα γιατι το παιρνεις προσωπικα αφου το παιχνιδι ήταν πραγματικα αδιαφορο. Επειδη ομως γελας με αυτο που προτεινα λυσε μου μια απορια. Αν κρινόταν η προκριση και επαιρνες τη θεση καποιου αλλου θα ήταν σωστό? Μπες στη θέση αυτου που θα αποκλειόταν και πες μου. Προσωπικα δε μου καιγεται καρφί μια προταση εκανα. Οπως εκανα και στο παρελθον και εχουν περασει ΟΛΕΣ μετα απο 2-3 χρονια και αφου εμφανιστηκαν καποια προβληματακια που ειχα επισημανει πολυ πριν.

Τελευταία επεξεργασία:
Σιγά μην το πήρα προσωπικά ! Αν το ειχα πάρει ετσι , θα συμμετείχα απο την αρχή στην κουβέντα .
Αν κρινόταν η πρόκριση και είχα τοοοοση καψούρα , θα εδινα στην ωρα μου τα ματς , ίσως και πολύ νωρίτερα .
Στο κάτω κάτω κάνουμε απλά την ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ και νομίζω οτι δεν πρέπει να το πάρουμε τοοοοσο πολύ στα σοβαρα

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden και SPYRIDON
Βρε συ εννοείται ότι κάνουμε την πλάκα μας και κανείς δε κατηγόρησε κανέναν.Απλα με την ευκαιρία μπορεί να γίνει μια αλλαγή που θα είναι για το καλό του πρωταθλήματος
Σιγά μην το πήρα προσωπικά ! Αν το ειχα πάρει ετσι , θα συμμετείχα απο την αρχή στην κουβέντα .
Αν κρινόταν η πρόκριση και είχα τοοοοση καψούρα , θα εδινα στην ωρα μου τα ματς , ίσως και πολύ νωρίτερα .
Στο κάτω κάτω κάνουμε απλά την ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ και νομίζω οτι δεν πρέπει να το πάρουμε τοοοοσο πολύ στα σοβαρα

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Μια πρόταση για το επόμενο. Να δινει κανονικα προβλεψη ο mod αλλα ο παικτης που δέχεται κίτρινη να μη παίρνει κανένα βαθμό ανεξαρτήτου αποτελέσματος.
ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ.

• Like
Αντιδράσεις: SPYRIDON
Να πω και εγώ μια πρόταση,να πηγαίνουμε όλοι για τουλάχιστον 2 γκολ,είναι λίγο ξενέρωμα(τουλάχιστον για μένα) να βλέπω κάποιους να πάει για 1 γκολ.Για να μην παρεξηγηθώ,δεν είναι λάθος τους απλά για τον χαβαλέ της υπόθεσης,οι τριάρες και οι τεσσάρες δημιουργούν πιο μεγάλο τζερτζελέ.
Νομίζω οτι θα συμφωνήσει και ο πελάτης μου ο Ερτζάν :twis:

• Haha
  • Like
Αντιδράσεις: okonski και nicolas
Παιδιά μην αγχώνεστε....

απο οπου και να ξεκινήσω το ΙFC φέτος γράφει Dundee United:bb::bb::bb::bb:
images.jpg

Boenas noches mis amigos de Barcelona :smk1:

Όπως καταλαβαίνεται βρίσκομαι Βαρκελώνη ήταν για 1 βδομάδα αλλά έγιναν 2 οι βδομάδες.

Η αλήθεια είναι πως κάπως έχω χάσει την μπάλα με το IFC πάλι καλά που πέρασα στο Κύπελλο γιατί η αλήθεια είναι θα είχα αποκλειστεί σίγουρα επειδή το ξέχασα.

Δεν έχεις καταλάβει καημένο μου παιδί ότι και στο πρωτάθλημα αν περάσει θα παίξετε μαζί!!!!

Σημ.: Παρε κράνος...
Τί να πω κι εγώ που βάλομαι απο παντού, με προκριματικά κύπελλο και πρωτάθλημα από κει που πέρναγα τον @Eric Castel στη βαθμολογία μέχρι και την τελευταία αγωνιστική!

• Haha
Αντιδράσεις: BetLaden
Τί να πω κι εγώ που βάλομαι απο παντού, με προκριματικά κύπελλο και πρωτάθλημα από κει που πέρναγα τον @Eric Castel στη βαθμολογία μέχρι και την τελευταία αγωνιστική!
Για να σε κρατάμε σε φόρμα ειναι... και μόλις τον πετύχεις να τους ριξεις μια ξεγυρισμένη 4αρα να πληρωθούμε κι εμεις που έχουμε πονταρει πάνω σου! :beers1:

• Like
  • Haha
Αντιδράσεις: Avrolimos και Paquita
Άρη αυτή η φώτο είναι κλεμμένη.

Δείχνει έναν ΠΑΟΚτση που περιμένουμε να παίξουμε τσάμπιονς λίγκ.....:hammer::hammer::hammer::hammer:

Είδες; Με μια φωτογραφια πέτυχα διπλή καζουρα... Το υποσυνείδητο λειτουργησε :twis::twis::twis:

• Like
Αντιδράσεις: Avrolimos και okonski
  • 18:00
    • Γαλλία Κ19 - Πορτογαλία Κ19

ΕΡΤ Sports 1
  • 21:00
    • Ισπανία Κ19 - Ιταλία Κ19

ΕΡΤ Sports 1
  • 19:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-21

ΕΡΤ3
  • 22:00