IFC#22: Κουπόνι 17η Αγωνιστική 20-21/12/2025

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Ertzan
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Ertzan

FENER ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ
Μέλος του προσωπικού
10 Αυγ 2003
46,931
21,521
113
42
ΟΠΟΥ Η FENER ΕΚΕΙ
1766002336291.png

Moderator ΟΜΙΛΟΥ

Ertzan
(Κάντε κλικ πάνω στο όνομα του moderator για να σας ανοίξει απευθείας το prive για την αποστολή των αγώνων σας)

Οι managers @Ertzan και @Alex να στείλουν τους αγώνες τους στον @McLaren17

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ

Κάθε διαγωνιζόμενος θα στέλνει με πριβέ στον Moderator του ΟΜΙΛΟΥ του το ποντάρισμα του συμπληρωμένο όπως στο παράδειγμα παρακάτω. Τα ονόματα των moderators είναι σημειωμένα στα τόπικς με τις αγωνιστικές.
Ο τίτλος του κάθε prive μηνύματος να περιλαμβάνει την λέξη IFC και την ομάδα. Π.Χ. ''IFC 11η Αγωνιστική - Antalyaspor''

Παρακαλούνται ΟΛΟΙ να στέλνουν τα πονταρίσματα τους με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως παρακάτω:
(ανάλογα με το αν παίζουν μονό/δυάδα/τριάδα στέλνουν και αντίστοιχους αγώνες):

Manchester Utd (Johnbill)

2,90 Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σιτι 2
1,20 Γιουβέντους - Σιένα 1
1,90 Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης 2

ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΟΔΟΣΗΣ 6,6

*Προθεσμία υποβολής έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/12/2025 και ώρα 23:59*

Προς έκπληξη σας θα παρατηρήσατε πως οι αγώνες της τελευταία αγωνιστικής θα σταλούν σ'εμένα. Ναι σωστά το είδατε. Ο λόγος? Γιατί η τωρινή διοίκηση το έσκασε για γιορτές από τώρα 17/12 για Χριστουγεννιάτικες διακοπές (τουλάχιστον ο τίμιος ΠΑΣΟΚΟΣ θα έφευγε 19 άλλη μια πληγή της δεξιάς). Ποιος ξέρει έχει φάει και έχει κλείσει το σαλέ από τώρα. Ποιος έμεινε πίσω να μαζέψει τα ασυμμάζευτα? ΕΓΩ ο πραγματικός υπεύθυνος που τόσα χρόνια τα μάζευε αλλά με πουλήσατε. Άλλοι φάγανε τον αγλέουρα εμείς τώρα θα πορευτούμε με κουραμπιέδες και μελομακάρονα και όποιος είναι να περάσει θα περάσει στον επόμενο γύρο αν με εννοείτε ααααααν με εννοείτε που λέει και ο Κυρίτσης

@McLaren17 @okonski @animusbet @coria @PANATHA @nicolas @Xray @Avrolimos @Ertzan @Eric Castel @A L E X @zorian @avator @SPYRIDON @Koulos87 @iraklis30

:smk1: :smk1: :smk1:

Ε ρε μαγείρεμα που έχει να πέσει,τους έστειλες όλους διακοπές για να ξεσαλώσεις την τελευταία αγωνιστική ρε αρχιλαμόγιο :twis:

Όοοοοολως τυχαίως βάλανε εσένα τελευταία αγωνιστική...
Πιο πολύ θα εμπιστευόμουν γνωστό πρόεδρο ομάδας της Super League να κάνει κλήρωση με τα χεράκια του.

• Like
  • Haha
Αντιδράσεις: tsitoni, animusbet και BetLaden
Ε ρε μαγείρεμα που έχει να πέσει,τους έστειλες όλους διακοπές για να ξεσαλώσεις την τελευταία αγωνιστική ρε αρχιλαμόγιο :twis:
Άλλα μου έλεγες χθες το βράδυ όταν έμαθες ότι θα σταλούν σ'εμένα. Τι έγινε επειδή δεν υπέκυψα στους εκβιασμούς εεε επειδή δεν δέχτηκα τον τεραααααστιο φάκελο δεν ντρέπεσαι καθόλου ρε να ρίχνεις λάσπες αλλά έτσι είναι γλυκαθήκατε για τα καλά πέρυσι και φέτος και τώρα που ανέλαβα ΕΓΩ Ο ΠΙΟ ΤΙΜΙΟΣ Ο ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ (γιατί γελάτε κύριοι γιατί γελάτε) που πέρασε με κακολογείτε αλλά δεν θα παρεκτραπώ χρονιάρες μέρες που είναι τώρα ο αφήνω στην κρίση του καθενός :smk1:

• Haha
Αντιδράσεις: tsitoni, BetLaden και animusbet
Όοοοοολως τυχαίως βάλανε εσένα τελευταία αγωνιστική...
Πιο πολύ θα εμπιστευόμουν γνωστό πρόεδρο ομάδας της Super League να κάνει κλήρωση με τα χεράκια του.
Γλυκάθηκες πιπίτσα και εσύ εεεε τόσο καιρό έφαγες έφαγες και τώρα είδαμε τα ζόρια αμέσως έχω τις συνομιλίες από χθες να τα στείλω να δει ο κόσμος τι κουμάσια είστε? Μου αρέσει που το άλλο αρχιλαμόγιο που τοοοοοοσα χρόνια έφαγε (αρνάκι ο φραπές δίπλα του) πατάει και like.
Τι σου κάνει μια αγωνιστική μόνο εεε.
:smk1:

• Haha
Αντιδράσεις: tsitoni, animusbet και Eric Castel
  • Haha
Αντιδράσεις: tsitoni, SPYRIDON και BetLaden
Κύριοι, δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά μόλις μάθαμε τον φετινό πρωταθλητή.
Καρφώθηκε μόνος του.
Αν δεν βάλουν το χεράκι τους κάποιοι να αντικατασταθεί στα πλέυ οφ ο Ερτζαν-ουά τοτε μάλλον θα φτάσουμε αρκετά ψηλά αλλιώς δε μας βλέπω ούτε στους 8:twis::twis::twis::twis:

• Haha
Αντιδράσεις: tsitoni και Eric Castel
@Ertzan βλέπεις ποιος σε έχει στα όπα οπα και ποιος χλευάζει... Περιμένω να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων όσο καιρό θα έισαι αρχιδιαιτητής και να δώσεις στον καθένα οτι του αξιζει:npaper::rock":rock"

@Ertzan βλέπεις ποιος σε έχει στα όπα οπα και ποιος χλευάζει... Περιμένω να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων όσο καιρό θα έισαι αρχιδιαιτητής και να δώσεις στον καθένα οτι του αξιζει:npaper::rock":rock"
Δεν έχω ιδέα τι λες δεν ξέρω τι λες ούτε θέλω να ξέρω (άστο πάνω μου) εγώ τέτοια πράγματα δεν κάνω άλλος τα κάνει αυτά εγώ είμαι ένας ΤΙΜΙΟΤΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ που προσπαθεί να κάνει την δουλειά του τέτοια λέτε και μας κρεμάνε κουδούνια μετά (μην στείλεις με κούριερ τίποτα αργή τέτοιες μέρες πιάσε προσωπικά κάποιον να κάνει την μεταφορά ούτε τράπεζες μας παρακολουθούν)

:smk1:

• Haha
Αντιδράσεις: tsitoni, SPYRIDON και Eric Castel
Πόση ώρα σου παίρνει το μαγείρεμα; Σωτάρεις το κρεμμυδάκι πριν;
Για πες συνταγή...

ωραία τα μαγειρέψατα ντεμέκ υπεύθυνος εγώ ε ρε λαμογιά που πέφτει και εγώ να κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου :smk1:

• 17:30
    • Καϊράτ Αλμάτι - Κλαμπ Μπριζ

COSMOTE SPORT 1 HD
  • 19:30
    • Αλ Αχλί - Αλ Καλίγ

COSMOTE SPORT 9 HD
  • 19:45
    • Μπόντο Γκλιμτ - Μάντσεστερ Σίτι

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 19:45
    • Μπόντο Γκλιμτ - Μάντσεστερ Σίτι

COSMOTE SPORT 3 HD