IFC#22: ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΘΕΣΕΩΝ 1-8 B' ΓΥΡΟΣ (28-1/3/26)

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Ertzan
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κριμας που δεν πέρασε το πελατάκι μου ο Ερτζάν να τον έβρισκα να είχα μια εύκολη πρόκριση :twis:
Καλή συνέχεια σου εύχομαι και χωρίς το πελατακι σου:twis:. Μεγάλη ανατροπή, σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια :sign: :sign: :sign:

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden και animusbet
Tην τσιμέντωσε για τα καλα χθες την ΑΕΚ και μαζί και την BOCA. Φήμες λένε ότι ο Μπουζούκης εχει πάθει τραβηγμα στον ώμο απο την ριβέρς τρίπλα (αλα μπασκετ) :twis: στην φάση του πεναλτι;).

Συγχαρητήρια Νικόλα για την μεγάλη νίκη-πρόκριση:sign::sign::sign:
Eυχαριστώ Σπύρο !

Πάντως να ξέρεις οτι την πάτησα στην επιλογή....γιατι πιστευα οτι θα πηγαινες για 2 γκολ και έτσι ειπα

θα παει για δυο - εχει και αλλα τρια οπότε θα φτάσει στα 5.

Ετσι πήγα για έξι....

όταν είδα οτι πας για 3 γκολ λέω ''πάλι με ψάρεψε ο Σπύρος'' :fish:

Και όταν είδα τους αγώνες τρελάθηκα..λεω ρε φίλε δηλαδη να αποκλειστώ με κανα 6-6 λόγω ισοβαθμίας?

Όπως και να χει συγχαρητήρια και σε εσένα!

Τώρα με περιμένει ο ''Μπενίτεθ'' Αnimus.....:bb:

Κριμας που δεν πέρασε το πελατάκι μου ο Ερτζάν να τον έβρισκα να είχα μια εύκολη πρόκριση :twis:
Τι λες ρε νούμερο που θα με πεις και πελάτη. Πως να περάσω από τα λαμόγια ας μου έβγαινε κανένας άλλος και θα σου εξηγούσα μετά εγώ το όνειρο :smk1:

Καλή συνέχεια σου εύχομαι και χωρίς το πελατακι σου:twis:. Μεγάλη ανατροπή, σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια :sign: :sign: :sign:
Εσένα καλά σε κάνανε και αποκλείστηκες όχι πολύ καλά σε κάνανε. Αρούλη μου αγάπη μου λατρεία μου πάρτα τώρα για να μάθεις σε πούλησε για τα καλά όταν εγώ σε είχα στα ώπα ώπα αλλά δεν σου αρέσαμε μάνα μου :smk1:

Όταν περνάνε στα ημιτελικά ομάδες που κάποτε το 2022 κάπου εκεί ως τελευταίοι παίζανε Play-off και εμείς ως προτελευταίοι τον πούλο καταλαβαίνει κανείς σε τι διαγωνισμό συμμετάσχουμε. Το Ελληνικό Πρωτάθλημα με Ολυμπιακό Πρωταθλητή είναι πιο καθαρό. Χάρη σας έκανα που έπαιξα φέτος αλλά από του χρόνου δεν συμμετέχω σε αυτήν την κωμωδία (πιο κωμωδία πεθαίνεις.) Να παίξετε μόνοι σας εγώ θα πάω να παίξω subbuteo :smk1:

Και σένα ένα μεγάλο respect γιατί πήγες για 3 γκολ ενώ μπορεί να σου έφταναν και 2.:sign:
Να σου πω την αλήθεια περίμενα να πας για 3 γκολ οπότε αν πήγαινα για 4 θα με κέρδιζες στην ισοβαθμία και έτσι πήγα για 5 γκολ

• Like
Αντιδράσεις: tsitoni και BetLaden
  • 19:45
    • UEFA Champions League 2025-26

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 22:00

COSMOTE SPORT 2 HD

COSMOTE SPORT 3 HD