Κριμας που δεν πέρασε το πελατάκι μου ο Ερτζάν να τον έβρισκα να είχα μια εύκολη πρόκριση 

Καλή συνέχεια σου εύχομαι και χωρίς το πελατακι σουΚριμας που δεν πέρασε το πελατάκι μου ο Ερτζάν να τον έβρισκα να είχα μια εύκολη πρόκριση![]()
. Μεγάλη ανατροπή, σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια
Eυχαριστώ Σπύρο !Tην τσιμέντωσε για τα καλα χθες την ΑΕΚ και μαζί και την BOCA. Φήμες λένε ότι ο Μπουζούκης εχει πάθει τραβηγμα στον ώμο απο την ριβέρς τρίπλα (αλα μπασκετ)στην φάση του πεναλτι
.
Συγχαρητήρια Νικόλα για την μεγάλη νίκη-πρόκριση![]()

Τι λες ρε νούμερο που θα με πεις και πελάτη. Πως να περάσω από τα λαμόγια ας μου έβγαινε κανένας άλλος και θα σου εξηγούσα μετά εγώ το όνειροΚριμας που δεν πέρασε το πελατάκι μου ο Ερτζάν να τον έβρισκα να είχα μια εύκολη πρόκριση![]()

Εσένα καλά σε κάνανε και αποκλείστηκες όχι πολύ καλά σε κάνανε. Αρούλη μου αγάπη μου λατρεία μου πάρτα τώρα για να μάθεις σε πούλησε για τα καλά όταν εγώ σε είχα στα ώπα ώπα αλλά δεν σου αρέσαμε μάνα μουΚαλή συνέχεια σου εύχομαι και χωρίς το πελατακι σου. Μεγάλη ανατροπή, σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια
![]()
![]()
![]()

Και σένα ένα μεγάλο respect γιατί πήγες για 3 γκολ ενώ μπορεί να σου έφταναν και 2.Καλή συνέχεια σου εύχομαι και χωρίς το πελατακι σου. Μεγάλη ανατροπή, σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια
![]()
![]()
![]()