Infobeto forum app

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Eric Castel
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Eric Castel

IFC#11 Cup Winner 2019-20
31 Οκτ 2011
6,381
9,056
113
Ελλάδα
Ανοίγω εδώ το θέμα για να προσπαθήσουμε να βρούμε λύση.

Απ' τη στιγμή που δεν λειτουργούν οι ειδοποιήσεις στο tapatalk υπάρχει πρόβλημα καθώς δεν μπορούμε να ενημερωθούμε για νέα posts στα threads που παρακολουθούμε.
Η εφαρμογή Infobeto Forum σου δείχνει ειδοποιήσεις μόνο αν μπεις σε αυτήν. Γίνεται η εφαρμογή να εμφανίζει ειδοποιήσεις όπως π.χ. τα viber, messenger;

Αν όχι, μπορεί να βρεθεί άλλος τρόπος;

• Like
Αντιδράσεις: GATHS και PANATHA
Πιθανόν άλλη μια λύση να είναι η δημιουργία ενος προσωπικού email του κάθε χρήστη καινούργιο το οποίο θα δηλώσει στο profil του στο infobeto πρώτα απ ολα και στην συνέχεια θα μπει απο την σελίδα του infobeto και θα σταματήσει να παρακολουθεί πχ το νήμα του eric, log out μετα login και ξανα εγράφη στο νήμα του eric. H παραπάνω διαδικασία μπορεί και να ειναι αχρείαστη αλλά σίγουρα το σύστημα με αυτόν τον τρόπο θα στέλνει email notification αφού το επιλέξουμε στο νεο mail κατά την εγράφη στο νήμα. Ο ρυθμος ανανέωσης των emails ειναι θέμα ρυθμίσεων της κάθε συσκευής και προτιμήσεων του χρήστη.

• Like
Αντιδράσεις: fairplay
Εγώ κάτι πάτησα στις ρυθμίσεις και μου ρθε mail για την ανάρτηση που έκανες.
Κι αυτό δεν είναι λύση αλλά είναι μια βελτίωση.

Εγώ άλλαξα email στο infobeto γιατί θα πάω τρελοκομείο για κάθε email να έχω ειδοποίηση! Έλαβα ειδοποίηση στο email για την δημοσίευση που έκανες. Δυστυχώς η εφαρμογή για τα email έχει 15 λεπτό συγχρονισμό. Αυτό που πρέπει να τσεκάρεις στο email σου είναι να λειτουργεί στο παρασκήνιο και να βάλεις όσο πιο σύντομες ενημερώσεις γίνεται. Κοίτα τις ρυθμίσεις μπαταρίας να μην επηρεάζουν την εφαρμογή για τα email....
Για καλύτερα νέα σχετικά ας περιμένουμε...

Καλημέρα παιδιά.

Για κάποιο λόγο δεν δουλεύουν τα push notifications. Λογικά δεν είναι θέμα tapatalk αλλά γενικότερο.
Θα το κοιτάξω και ελπίζω να βρούμε λύση.

Νεκτάριος

• Like
Αντιδράσεις: fairplay, Eric Castel και PANATHA
Παιδιά από ότι είδα μόλις τώρα οι ειδοποιήσεις δουλεύουν σε επίπεδο browser. Με το tapatalk δεν ξέρω τι παίζει.

Προτείνω να ανοίξετε το forum στο κινητό σας με έναν browser (π.χ. chrome) και αφού κάνετε Login να δεχθείτε όταν σας ρωτήσει για Push notifications. Αν δεν σας ρωτήσει σημαίνει ότι έχετε απαντήσει όχι παλιότερα οπότε θα πρέπει να σβήσετε τα cookies για να σας ξαναβγάλει την ερώτηση.
Το ίδιο ισχύει φυσικά και στο PC.

Δοκιμάστε και πείτε μου.

Νομίζω πως πρέπει να πουμε το εξής : τα push notification Σε οποιοδήποτε browser δεν είναι μια ασφαλής διαδικασία διότι χωρίς να το καταλάβει το μέλος κάποιο πρόγραμμα βελτιστοποιησης της λειτουργίας του υπολογιστή & κινητού, αν όχι και ο ίδιος ο Χρήστης να επέμβει στα cοockies και να πάψει να λαμβάνει notifications. Μια στοιχηματικη να πάρεις θα σου πει κάνε καθαρισμό cookies! Πιο πάνω ο admin πρότεινε καθαρισμό cookies ας πούμε με τον τρόπο αυτό χάθηκαν πχ notification από αλλά site. Τα notification τα δούλευα μαζί με το tapatalk...ως Και πολλές φορές αντιμετώπισα θεμα...
Όσοι φίλοι επιλέξουν αυτήν την λύση να το έχουν υπόψη.

Τα έκανα αλλά τίποτα σε μένα. Μόνο mail έρχεται. Όταν πάω να μπω στο φόρουμ απ τον browser με πετάει στην εφαρμογή του infobeto forum. Θα τη σβήσω και θα δοκιμάσω αλλά το θέμα είναι πως δεν την βρίσκω να την ξανα κατεβάσω αν θέλω.

Τελευταία επεξεργασία:
Καλησπερα και απο εμενα στην παρεα. Ειχα μεγαλο θεμα τον τελευταιο καιρο με ταπατοκ δεν ερχοταν τιποτα. Μετα απο αυτα που διαβασα εδω καθισα επαιξα αρκετες ωρες με την εφαρμογη και βρηκα λυση που σε εμενα τουλαχιστον δουλεψε. Απο την εφαρμογη infobeto διαλεγω την επιλογη forum μετα ανοιγμα forum οπου το ανοιγει μαλλον με browser και κανω συνδεση με τους κωδικους μου. Επιλεγω το εικονιδιο με το αρχικο του ονοματος και απο εκει προτιμησεις οπου ρυθμιζω ολα να ειναι ενεργοποιημενα για push notifications. Οταν κανω login με τα στοιχεια μου αυτοματα εμφανιζονται ολα τα τοπικς που ακολουθω . Διαπιστωσα οτι για να ερχεται ειδοποιηση και εμαιλ επρεπε να τα κανω unfollow και μετα ξανα follow και επιλογη "να ερχεται ειδοπιηση με εμαιλ" . Απο τη στιγμη που τα εκανα αυτα βλεπω οτι μαλλον εχει λυθει το θεμα.

• Like
Αντιδράσεις: Eric Castel
notification_infobeto.png

Σε περίπτωση που έχουμε κανει Block των notification, πως μπορουμε να αφαιρεσουμε το block notification
disable_block_notification.png

Εμένα είναι εντάξει απ' το απόγευμα. Εμφανίζει καμπανάκι επάνω στην οθόνη του κινητού που σκάνε οι ειδοποιήσεις από social κλπ. Μου εξήγησε ο dtarpagkos τι να κάνω και είνα κομπλέ. Το πρωί θα γράψω περισσότερα.

Καλημέρα, το λάθος που έκανα εγώ ήταν πως έψαχνα τις ρυθμίσεις της εφαρμογής infobeto forum οι οποίες ήταν σωστές αλλά ειδοποιήσεις δεν λάμβανα.
Όπως μου πε ο dtarpagkos, έπρεπε να μπω στην εφαρμογή του infobeto απ' την οποία λαμβάνουμε τα προγνωστικά της κεντρικής.
Εκεί γυρνώντας προς τα δεξιά πας στην επιλόγή FORUM και επιλέγεις το ANOIΓΜΑ FORUM.
Στις 3 τελίτσες επάνω σου εμφανίζει την επιλογή για push notifications.
Απ' τη στιγμή που αποδέχτηκα μου εμφανίζει ένα καμπανάκι στο πάνω μέρος του κινητού εκεί που σκάνε οι ειδοποιήσεις απ' τις υπόλοιπες εφαρμογές viber κλπ.
Screenshot_2022-07-29-11-55-46-597_com.triantafyllopoulos.app.infobeto.jpg

Λάθος, όταν ανοίγει το forum με τον browser τότε σου ζητάει αποδοχή push notifications.

Αρα ουσιαστικά ενεργοποίησες τα push notification από το chrome! Αν στο μεταξύ χρειαστεί για κάποιο λογο να ανοίξεις τον chrome στο κινητο σου και κανείς καθαρισμο ιστορικού περιήγησης οπου καθαρίζουν και τα cookies ειδοποίηση για το μήνυμα αυτο δεν θα λάβεις με push notification! ουσιαστικά η εφαρμογή infobeto ανοίγει το chrome και τίποτα αλλο σχετικά με τα push notification.

Εμένα ανοίγει το forum με την εφαρμογή infobeto forum οπότε δεν νομίζω να έχω τέτοιο θέμα.

Έχεις τον χρόνο να το δοκιμάσεις!
Α) Ανοίγεις τον chrome κάνεις διαγραφή ιστορικού δεν αποεπιλεγεις κατι.
Β) κλείνεις τον chrome
Γ) Ανοίγεις την εφορμογη infobeto και πας άνοιγμα forum με όποιον τρόπο θες.
Εκεί θα σου ζητήσει να ενεργοποιήσεις ξανά τα push! Aν δεν στο ζητήσει είσαι οκ!

• 15:00
    • Σάλτσμπουργκ - Τραμπζονσπόρ

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 19:00
    • Άλκμααρ - Μπαρτσελόνα

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 19:30
    • Χέρτα Βερολίνου - Μαγδεβούργο

Novasports 2HD
  • 21:30
    • Στουτγκάρδη - Χάιντενχαϊμ

Novasports 3HD