Infobeto forum

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος 100
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

100

Infobeto Tipster
28 Μαι 2007
11,692
7,454
0
Chania Krhth
Mprabo se olous ma olous apo tous idiokthtes mexri kai to teleuteo melos pou boithise esto kai elaxisto ston na yparxei h parakato katastash

Θέματα: 60,553, Μηνύματα: 464,677, Μέλη: 6,013
terasteios o arithmos ton melon pou exei auto to site kai apo auto malon fenete poso sosth kai prosegmenh douleia ginete. To noumero einai arketa megalo gia ta Ellhnika dedomena kai poloi tha to zhlepsoun kai pali mprabo se olous. De nomizo na yparxoun polla forum me pano apo 6.000 komso kai me tosa polla energa atoma kathimerina.
Ena yperifano melos auths ths megalhs pareas.:sign:

Τελευταία επεξεργασία:
Εδω ρε σύ...εγω μόνος μου μαζεύω 10.000 αλλαντοφάγους στο ALEPOY'S SALAMAKI CELLAR............Infobeto τώρα ...και τρίχες κατσαρές.....:twis::twis::twis::twis::twis::twis::twis::twis::twis::twis: :hammer::hammer::hammer::hammer::hammer: :twis::twis::twis::twis::twis::twis::twis::twis::twis::twis:

Εγω τα τελευταια 4 χρονια που φιλοξενουμε στην παρεα έχω δει πάλι πολλές αλλαγες σε μέλη. Και ενεργά και μη.
Αρκετα παραδείγματα υπάρχουν.Δεν θα τα απαριθμήσω ενα ενα.
Για παράδειγμα και χωρις να θέλω να αδικήσω καποιον αλλο, δυο νέα σχετικά, αλλά πολύ αξιόλογα ενεργά μέλη ειναι οι :nicolas & apiastos

• Like
Αντιδράσεις: bet over it και nicolas
Αυτά να τα βλέπουν μερικοί που εδιναν λίγους μήνες ζωής στο σάιτ με την φυγή τους :spite:

Και το αποτέλεσμα ..... ολοι πίσω στο μαντρί :eye:

Αυτά και τίποτα περισσότερο :sign:

Εγω τα τελευταια 4 χρονια που φιλοξενουμε στην παρεα έχω δει πάλι πολλές αλλαγες σε μέλη. Και ενεργά και μη.
Αρκετα παραδείγματα υπάρχουν.Δεν θα τα απαριθμήσω ενα ενα.
Για παράδειγμα και χωρις να θέλω να αδικήσω καποιον αλλο, δυο νέα σχετικά, αλλά πολύ αξιόλογα ενεργά μέλη ειναι οι :nicolas & apiastos

:sign::sign::sign::sign::sign::sign::sign::sign::sign::sign::sign::sign:

Αυτά να τα βλέπουν μερικοί που εδιναν λίγους μήνες ζωής στο σάιτ με την φυγή τους :spite:

Και το αποτέλεσμα ..... ολοι πίσω στο μαντρί :eye:

Αυτά και τίποτα περισσότερο :sign:

Ο χρονος με δικαιωνει...:sign:

• Like
Αντιδράσεις: A L E X
Γένα σας..εάν υπάρχουν κάποιοι, που γνωρίζουν με ένα σημείο σε κάθε αγώνα να ποντάρουν, ας στείλουν προγνωστικα...όχι 4 κ πέντε σημεία για κάθε αγώνα.. ευχαριστώ κ ναστε καλά

• 21:30
    • Προεπισκόπηση Premier League

Novasports Prime
  • 21:30
    • Ισπανικό Πρωτάθλημα Β

Novasports Start
  • 22:00
    • Άρσεναλ - Μπέρνλι

Novasports Premier League
  • 21:45:00
    • Αρμάνι Μιλάνο - Ρέτζιο Εμίλια

COSMOTE SPORT 8 HD