internetiko stoixima

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος emel
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

emel

New Member
20 Μαι 2002
37
16
0
:-) Klhmera se olous,
thelo na ekfraso th gnomh mou gia to internetiko stoixima, kai aformh pairno apo ton filo Theo tou opoiou aresei poly kai to exei gnorisei kai prosfata.
Prosopika na po oti ego den paizo internetiko stoixima, (mporei na paikso sto mellon den to apokloiw katholou) kai epishs den exo kanena symferon gia ayta pou grafo.
Pistevo loipon oti einai ena louki sto opoio mpaineis kai paizeis gia na paizeis kai oxi gia na kerdiseis (to idio bebaia mporei na symbei kalista kai ston OPAP den antilego), alla yparxei mia stoixeiodhs diafora anamesa se ayta ta dyo. Ston OPAP bazeis to xeri sthn tseph, plhroneis (kamia fora ta lypase kai les den ksanapaizo e pairnaei kapoios kairos mexri na ksanapaikseis, pou shmainei aytomatws kerdos afou den ta xwneis), ase pou mporei to praktoreio na einai kapws makria kai na baretheis na pas. To kyriotero bebaia einai otan plhrwnesai, kai malista otan plhrwnesai kala, einai zesto to xrhma kai mporei kai na kaneis kai kati, kseretye twra na, kamia agora, na plhrwseis kapoia xrwstoumena, na kseperaseis mia dyskolia ths stigmhs, giati tha exeis ta lefta sto xeri.
Sto internet apo thn allh dineis ton arithmo ths pistwtikhs kartas (oso nanai den einai kai mikro pragma na thn dwseis sto internet oso kai asfaleia na yparxei, yparxoun ontws kapoia dynata sites alla den einai kai ola etsi) kai blepeis poia to xrhma se arithmous, e den einai da kai to idio, ekei pou tha epaizes ena deltio, twra ante kai deytero, ante na kalypsoume kai ola ta shmeia me dika mas kolpa, ela na riksoume kai tipota stous agones pontikiown kai poso tyri tha fane (kai den ksereis an ginontai kai oi agwnes) kai sto katw katw otan kerdiseis, einai para ma para poly dyskolo na zhthseis ta lefta sou pisw, synithws ta afineis kai synexizeis na paizeis kai ayto ginetai apo oti katalabainw gia psychologikous logous kai gia logous opws : giati na ta trabikso afou tha ksanaxwsw.
Gia na balw kai ligo ta pragmata sth thesh tous genika se kamia periptwsh den kerdizeis (as grapsw: sthn pliopsifia gia na mhn eimai kai apolytos) alla sto internet den ta noiotheis katholou ta leftakia sou.
Bebaia ws Ellhnas isws na eimai poly pisw kai poly paradosiakos kai ontws to mellon tou stoiximatos na einai sto internet, tote fwtia pou mas ekapse.
Bebaia parolo pou theorw oti o tzogos einai megalh arwsteia eimai kai egw thyma tou, e ta rixnw ta deltiakia mou kai egw kai synolika eimai batheia mesa ston kouba, mhpws kserete kanenan pou na kerdise kai na stamathse na paizei?

Εγω παίζω στο internet απο τον Νοεβριο τότε που κόπηκαν οι τριάδες. Ειχα και εγω τους ίδιους δισταγμούς με σένα και εγω πίστευα ότι είναι καλύτερο να βγάζω τα χρήματα απο την τσέπη για να πληρώσω το δελτίο γιατι έτσι θα το σκεφτώ δυο φορες ενω με το κουμπί μπορεις άνετα να χάσεις τον έλεγχο.Αλλά όταν έβλεπα τις αποδόσεις να μειώνονται συνέχεια συν ότι θεωρώ δύκολο να βρώ 4 παιχνίδια για να ποντάρω τουλάχιστον έτσι όπως θέλω εγώ.
Αλωστε πιστεύω πλέον ότι όλοι έχουν καταλάβει ότι το στοιχημα δεν έιναι σαν το ΛΟΤΤΟ και με 50 δρχ αποκλείετε να γίνεις εκατομυριούχος. Ο σκοπός του είναι να βγάζεις ένα καλό μεροκάματο ή τουλάχιστον να χάνεις λιγότερα απο αυτά που παίζεις.
Τώρα απο εκει και πέρα αν μπείς για να παίξεις ποδόσφαιρο και στο τέλος φτάσεις στο σημείο να παίξεις κυνοδρομίες δεν νομίζω ότι για αυτό φταίει το internet αλλά η αδυναμία του χαρακτήρα(προς Θεού δεν αναφέρομαι σε σένα .........γενικά μιλάω).Αυτός που το παθαινει αυτό τα λεφτά του θα τα χάσει ήτε παίξει στοίχημα στο internet ήτε οχι.Αν καθιερόσουν και στη Ελλάδα τα μονά δεν έχω κανένα λόγο να παίξω τα λεφτά μου στον υπολογιστη. Αλλά μόνιμα και όχι τώρα στο μουντιάλ επιδή κουβαδιάστικε η μιση υφίλιος και κάνανε μπάζα για κανα εξάμηνο τουλάχιστον.Δες για παράδειγμα το δελτίο του ΤΗΕΟ με τα μονα . Αν προσέχεις δεν την πατας , είναι το ίδιο ευκολο να κερδίσεις αλλά και να χάσεις στο internet αντίθετα εδώ είναι πολύ πιο ευκολο να χάσεις πάρά να κερδίσεις

φιλικα
YANNISSS

και γω σκεφτομουνα οπως σκεφτεσε και συ τωρα.....δισταζα να το κανω.....τωρα ξερεις τι βλεπω φιλε μου......την τσεπη γεματη,εαν οχι με κερδη,τοτε με τα ιδια μου τα λεφτα. Καταλαβες τι εννοω φιλε μου.....ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ........ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΡΕΦΑΡΩ....ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ. Δεν ειναι οπως στον ΟΠΑΠ..παιζω μια τετραδα κουβα....παιζω δευτερη να καλυψω την πρωτη χασουρα παλι ΚΟΥΒΑ. Και βγαινει το Σ/Κ και τους εχω πληρωσει εικοσαρες και τριανταρες γαμησιατικα. ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΠΟΥΧΤΙΣΑ.....Οσο για το χρηματικο μην φοβασαι...Εγω παιζω με λογαριασμο στην ΤΡΑΠΕΖΑ οχι με πιστωτικη. Και σε πληροφορω δεν με νοιαζει καθολου. Ας τα βαζουν τα κερδη μου καθε τεσσερις εργασιμες δεν εχω προβλημα. Εχω κανει και κωδικο WEB BANKING στην ALPHA και οταν χρειαστει να τους βαλω καποια λεφτα για να παιζω εαν μου τελειωσουν τους δινω εντολη μεσω INTERNET και καθαρισα. Παρακολουθω τα παντα στον λογαριασμο μου μεσω διαδικτυου, και ετσι γλυτωσα το στησιμο στην ουρα...ΚΑΡΓΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΛΑΔΗ... :red: :red: :red: :red: :red: :up:

Apo to Noembrio pou paizeis Yianni pes mou eilikrina, tous exeis zhthsei na sou steiloun lefta? Giati alloiws den yfistatai merokamato opws aneferes.

Filika...

και επειδη παίζω με πιστωτική (έχω βγάλει μια μικρή για τον συγκεκριμενο σκοπο) η μεταφορά απο την eurobet στην κάρτα μου έγινε αυθημερον,και πιστεψε με αυτό έχει γίνει αρκετές φορές επειδη δεν θέλω να μένουν παραπάνω απο ένα ποσο το οποίο εγω θεωρώ αρκετο για να υπάρχει στο λογαριασμό ώστε να παίζω ,αν θες μπορώ να σου στείλω και απόδειξη απο την πιστωτική μου(χωρίς παρεξίγηση έτσι :-) .....απλά για να πιστείς ότι σου λέω αληθεια)

den tithetai tetoio thema se pisteuw, makari na synexiseis etsi kai esy kai o filos o Theo,
Blepw oti yparxei kalh taktikh, eyxomai na thn diathrhseis kai na mh ginei arwsteia.

ενα πραγμα να ξερεις.........εαν δεν εχεις τσαγανο και παρασειρεσαι στα παραμυθια τους ειτε παιζεις στον ΟΠΑΠ ειτε στο ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ θα εισαι παντα ενα απο τα θυματα τους. Το καλυτερο στην προκειμενη περιπτωση ειναι να σταματησεις να παιζεις, μονο ετσι θα γλυτωσεις απο τα δοντια τους. Εαν τωρα παιζεις νορμαλ και δεν μασας απο τα τερτιπια τους εγω προσωπικα σου συνιστω ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ, με την ιδιοτητα του νεου παικτη στον χωρο στο λεω αυτο.....Πιστεψε με οσο γκαντεμης και να εισαι θα μετριασεις σιγουρα την χασουρα σου σε σχεση με το παιχνιδι στον ΟΠΑΠ. Απο κει και περα η κριση και η πρωτοβουλια δικη σου....Εγω παντως οπου και να παιζεις σου ευχομαι καλη τυχη.........

egw paizw OPAP kai prospathw na mhn paizw syxna, alla na se rwthsw kati , pou to kseres oti eimai gantemhs? :red:

.....και δεν είμαι αυτός που το είπε σε αυτό εχει συμβάλει και ο φίλος σου :vuu: ο Νεκτάριος (δεν βρήκα σκιτσάκι με φίδι :-) ) ο οποίος παλαιότερα μας είχε προτείνει στο forum να ακολουθούμε τα αντίθετα απο τις προβλέψεις σου? :-) :-) :-) :-)

THEO-007 είπε :
και γω σκεφτομουνα οπως σκεφτεσε και συ τωρα.....δισταζα να το κανω.....τωρα ξερεις τι βλεπω φιλε μου......την τσεπη γεματη,εαν οχι με κερδη,τοτε με τα ιδια μου τα λεφτα. Καταλαβες τι εννοω φιλε μου.....ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ........ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΡΕΦΑΡΩ....ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ. Δεν ειναι οπως στον ΟΠΑΠ..παιζω μια τετραδα κουβα....παιζω δευτερη να καλυψω την πρωτη χασουρα παλι ΚΟΥΒΑ. Και βγαινει το Σ/Κ και τους εχω πληρωσει εικοσαρες και τριανταρες γαμησιατικα. ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΠΟΥΧΤΙΣΑ.....Οσο για το χρηματικο μην φοβασαι...Εγω παιζω με λογαριασμο στην ΤΡΑΠΕΖΑ οχι με πιστωτικη. Και σε πληροφορω δεν με νοιαζει καθολου. Ας τα βαζουν τα κερδη μου καθε τεσσερις εργασιμες δεν εχω προβλημα. Εχω κανει και κωδικο WEB BANKING στην ALPHA και οταν χρειαστει να τους βαλω καποια λεφτα για να παιζω εαν μου τελειωσουν τους δινω εντολη μεσω INTERNET και καθαρισα. Παρακολουθω τα παντα στον λογαριασμο μου μεσω διαδικτυου, και ετσι γλυτωσα το στησιμο στην ουρα...ΚΑΡΓΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΛΑΔΗ... :red: :red: :red: :red: :red: :up:

THEO-007, moreis na mou peis poio site dexetai ellhniko trapeziko logariasmo gia ta kerdoi ?
Thanx.

Tha prospathisw na synopsisw ti katalaba, an den katalaba tipota diorthoste me. To Williams Hill sou bazei ta kerdismena lefta sth Alpha trapeza Pistews, einai etsi???

Ρε emal μια χαρά τα είχαμε διευκρινίσει.... να μας μπερδέψεις ήρθες.

Ο Gamebookers είναι η απάντηση..

• 13:30
    • Ελλάς Βερόνα - Κόμο

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Σέλτικ - Ρέιντζερς

COSMOTE SPORT 1 HD
  • 14:30
    • Πρόισεν Μούνστερ - Ντάρμσταντ

Novasports Start
  • 15:00
    • Μαγιόρκα - Βιγιαρεάλ