It's Coming Home 2026 Edition

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Conscious Player
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Conscious Player

New Member
28 Οκτ 2023
1,359
850
113
Ο τελευταίος χορός των δύο μεγαλύτερων από όλες τις απόψεις ποδοσφαιριστών του 21ου αιώνα ίσως και όλων των εποχών.

Αυτόν τον τίτλο θα έβαζα για το φετινό παγκόσμιο κύπελλο.

Μέσι και Ρονάλντο, Ρονάλντο και Μέσι κατεβαίνουν τελευταία φορά σε μουντιάλ και ποιός δεν θα ήθελε να δει έναν τελικό Αργεντινή-Πορτογαλία?

Υπάρχει αυτό το σενάριο καθώς και να διασταυρωθούν νωρίτερα οι δυο ομάδες.

Επίσης είναι και ο τελευταίος χορός για συγκεκριμένους Κροάτες και Βέλγους. Επίσης ενδιαφέρον και άξιο να το πούμε.

Η αλήθεια είναι ότι αρχικά δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με μακροχρόνια στοιχήματα σε αυτό το παγκόσμιο.

Πριν ξεκινήσει είχα στο μυαλό μου ένα δυνατό dark horse και τα κλασικά φαβορί. Δεν μπορούσα να καταλήξω στα 1-2 φαβορί για να ακολουθήσω και έτσι είπα να μην ασχοληθώ.

Ωστόσο σαν παίκτης που σέβεται τις κωλοτούμπες του, έριξα τελικά κάποια fun bets έτσι για την συμμετοχή και για το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος(ελπίζω).

Πιο πολύ κυρίως γιατί μου γεννήθηκε μία έμπνευση-προβλεπτική βόμβα θα μπορούσα να πω.

Προτού την μοιραστώ να πω ότι αυτά που έπαιξα τα έπαιξα σαν fun bets, και όχι πολύ σοβαρό παιχνίδι αν και έχω καλό και πράσινο ιστορικό σε τέτοιες διοργανώσεις, δεν ακολούθησα σοβαρό παιχνίδι πιο πολύ έπαιξα για την χαρά της συμμετοχής.

Όπως πάντα ξεκινάω με την μέθοδο της αφαιρετικής και πάμε στην έμπνευση που ή θα με δοξάσει ( lol ) ή θα με ταπεινώσει και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό γιατί το στοίχημα είναι ταπεινωτικό παιχνίδι από την φύση του και με έχει ταπεινώσει και θα συνεχίζει να το κάνει άπειρες φορές.

Είστε έτοιμοι? Ταραταταμ.....

Απόρρίπτω για κατάκτηση Γαλλία και Ισπανία. Να το είπα και δεν το παίρνω πίσω.

Δεν είναι αγωνιστικοί οι λόγοι. Είναι πιο πολύ λόγοι δικού μου ενστίκτου και πνευματικής δυναμικής των ομάδων.

Βλέπω έναν πνευματικό κορεσμό και στις δύο αυτές ομάδες. Δεν ξέρω αν αυτήν η φράση επικοινωνεί αυτό που έχω στο μυαλό μου.

Προφανώς δεν είναι αγωνιστικοί οι λόγοι. Ναι έχουν παιχταράδες προφανώς, ναι είναι οι περισσότεροι στα ντουζένια τους ναι ναι ναι όλα αυτά όλοι τα ξέρουμε.

Αλλά παρατηρώ μία υπερηφάνια, μία αλαζονεία, ένα ύφος "δεν σας βλέπουμε" κτλ.

Δεν θα γράψω κάτι άλλο. Μένει να δούμε αν θα πέσω μέσα ή αν θα ξεφτιλιστώ.

Βραζιλία?

Γελάει ο κόσμος. Είναι μία εθνική που έχει οπαδούς σε όλον τον κόσμο αλλά το jogo bonito πάει κύριοι είναι μία ιστορία του περασμένου αιώνα. Μία ομάδα που δεν έχει γεννήσει ηγέτη εδώ και πολλάααα χρόνια. Ο Βινίσιους είναι φιλότιμος και μέχρι εκεί. Ο Νειμάρ ούτε είναι ούτε ήταν ποτέ ηγέτης. Πήραν έναν ηγέτη και τον έβαλαν στον πάγκο. Η αλήθεια είναι ότι όταν άκουσα πρόσληψη Αντσελότι πέρυσι ιντριγκαρίστηκα αλλά...δεν.

Γερμανία?

Εδώ και αν γελάει ο κόσμος. Εντάξει αυτήν η Γερμανία δεν πάει για να σηκώσει μουντιάλ. Όση ποιότητα υπάρχει μπροστά με αυτήν την άμυνα δεν πας πουθενά. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε.

Άντε ας βάλω εδώ και την Ολλανδία γιατί υπάρχουν κάποιοι νοσταλγοί του Κρόιφ που θεωρούν ότι η Ολλανδία μπορεί να διακδικήσει να πάρει μουντιάλ. Δεν το βλέπω η αλήθεια είναι. Ίσως να κάνει μία καλή πορεία, μέχρι εκεί. Δεν ξεχωρίζω δυναμική για κατάκτηση.

Τι έμεινε από τα φαβορί?

Πορτογαλία, Αγγλία και Αργεντινή

Πορτογαλία:
Κλείνω τα αυτιά μου στις κασσάνδρες και απορρίπτω την άποψη ότι "ο Μαρτίνεθ είχε στα χέρια του μία χρυσή φουρνιά στο Βέλγιο και δεν κατάφερε κάτι σπουδαίο". Διαφωνώ. Δεν φταίει μόνο ο ισπανός για αυτό αλλά κατά την άποψή μου έχουν μερίδιο ευθύνης και οι ίδιοι οι βέλγοι ποδοσφαιριστές, αλλά ας μην το αναλύσουμε παραπάνω. Πέρα από αυτό, έχει μία τρίτη θέση σε παγκόσμιο και είχε το Βέλγιο στο νούμερο ένα της κατάταξης για πολύ καιρό. Επίσης κλείνω τα αυτιά μου στους ζηλόφθονους που λένε ότι ο Κριστιάνο θα είναι βαρίδιο για την ομάδα του. Αν ο ίδιος δει ότι εμποδίζει κάπως την εθνική του μόνος του θα κάνει πίσω, γιατί όσο και άν κάποιοι νομίζουν το αντίθετο αυτός ο υπεραθλητής δεν είναι ούτε εγωιστής ούτε αλαζόνας.

Αγγλία: Προς τέρψη του συμφορουμίτη @PANATHA βλέπω πορεία της αγγλίας καλή ίσως και μέχρι το τέλος. Βλέπω μία ταπεινοφροσύνη. Βλέπω μία συστηματική δουλειά βήμα βήμα με δύο τελικούς euro, καλό προπονητή, χαμηλά την μπάλα, και αφήσαν στο σπίτι το....έρχεται σπίτι. Μπορεί τελικά να ήρθε η ώρα.

Αργεντινή: Κλείνω με την πιο επικίνδυνη από τις τρεις. Τελείωσε το "πρέπει". Τελείωσε το "Ο Μέσι πρέπει να πάρει μουντιάλ". Έγινε. Κατεβαίνουν ως πρωταθλητές κόσμου. Δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα και η ποιότητα ξεχειλίζει. Μπορεί το back to back? Διόλου απίθανο.

Το dark horse: Ιαπωνία κύριοι. Την είχα στο μυαλό μου πριν ξεκινήσει η διοργάνωση. Βλέπω σίγουρα καλή πορεία και αν ο προπονητής βρει έναν τρόπο να αντιμετωπίσει τους ψηλούς αντιπάλους στα στημένα, sky is the limit... Κανείς δεν ξέρει μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι σαμουράι.

Αυτά είχα να γράψω.

Τώρα κάποιος θα πει ωραία, μας είπες τρεις ομάδες σαν φαβορί και ένα καλό αουτσάιντερ, ποια θα το πάρει? Να πω ότι αν παιχτούν τώρα αυτά τα φαβορί ακόμα και με χαμηλότερη μίζα το αουτσάιντερ για κατάκτηση, και όντως το πάρει μία από τις τέσσερις, μπορεί να βγεί καλό κέρδος. Από 2.5Χ το ποντάρισμα τουλάχιστον. Δηλαδή μπορεί κάποιος να παίξει και τις 4 και να βγάλει καλό κέρδος. Ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του.

Αν έπρεπε να διαλέξω μόνο μία, θα πήγαινα σε Πορτογαλία ή Αγγλία, αν μου έβαζε κάποιος το μαχαίρι στο λαιμό θα έλεγα Πορτογαλία.

Δεν θα ασχοληθώ με στοιχήματα του τύπου "να φτάσει προημιτελικά ή ημιτελικά κτλ".

Ξερές καρφωτές κατακτήσεις.

Αυτά.

Όποιος θέλει μπορεί να γράψει ότι θέλει.

Αν προκύψει κάτι σε κάποιον αγώνα κατά την διάρκεια του τουρνουά, εδώ είμαστε.

Υ.Γ. @Eric Castel αν ακολουθήσεις έτσι για πλάκα μην πας στο eachway θυμάσαι πέρυσι στο παγκόσμιο συλλόγων τι έγινε ;)

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: betover, animusbet και Eric Castel
Μου αρέσουν πολύ τα κείμενα σου. Γι ακόμη μια φορά εξαιρετική ανάλυση.

Η Πορτογαλία, έχει πολύ ποιότητα. Την είχε και στο Euro που μας πέρασε αλλά δεν έχει φανέλα. Της δίνω κι εγώ όμως αρκετές ελπίδες.
Αγγλία έχει προπονητή πλέον και μπαίνει στα φαβορί αλλά ισχύει και γι αυτήν το ίδιο με Πορτογαλία.
Για την έκπληξη θα σου πω πως πιο πολύ μου άρεσε η Κορέα απ' την Ιαπωνία αν και αντιμετώπισαν διαφορετικής δυναμικής αντιπάλους, αλλά ναι, οι Ιάπωνες έχουν αυτό το κάτι παραπάνω απ' όλους τους Ασιάτες, έχουν μια πειθαρχία που μπορεί να τους πάει ψηλά.
Τέλος, με εντυπωσίασε το Μαρόκο αλλά δεν ξέρω στην πορεία κι όσο ζοριζουν τα πράγματα αν μπορεί να επιδείξει την πειθαρχία της Ιαπωνίας για παράδειγμα.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: Conscious Player και betover
@Eric Castel ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, εσένα και τον πανάθα σας είχα σίγουρους ότι θα κάνετε τον κόπο να ασχοληθείτε με το θέμα.

Περιμένω τον πανάθα με κάνα τρελό bet builder να ακολουθήσω!

Θα επανέλθω ξανά για αυτά που γράφεις, να σου πω σκέψεις, δεν βιαζόμαστε έχουμε χρόνο ακόμα.

Το πρόβλημα είναι οτι πολλοί παίκτες από τις μεγάλες ομάδες έχουν κλατάρει από τα πολλά παιχνίδια που έχουν δώσει φέτος και αυτό ίσως κοστίσει στα νοκ άουτ αν βρουν αντίπαλους πιο φρέσκους και με τρεξίματα.
Προσωπικά δεν ποντάρω σε μακροχρόνια αλλά αν έριχνα κάτι θα το έδινα στη Γαλλία.Έχει μεγάλο ρόστερ που μπορεί να χρησιμοποιήσει πολλούς παίκτες και να τους κρατήσει σε καλή κατάσταση,είναι συμπαγής αμυντικά και μεσοεπιθετικά δεν σταματιέται εύκολα

Si si si Leo :bravo: :love::sign:

1000018480.jpg

Το πρόβλημα είναι οτι πολλοί παίκτες από τις μεγάλες ομάδες έχουν κλατάρει από τα πολλά παιχνίδια που έχουν δώσει φέτος και αυτό ίσως κοστίσει στα νοκ άουτ αν βρουν αντίπαλους πιο φρέσκους και με τρεξίματα.
Προσωπικά δεν ποντάρω σε μακροχρόνια αλλά αν έριχνα κάτι θα το έδινα στη Γαλλία.Έχει μεγάλο ρόστερ που μπορεί να χρησιμοποιήσει πολλούς παίκτες και να τους κρατήσει σε καλή κατάσταση,είναι συμπαγής αμυντικά και μεσοεπιθετικά δεν σταματιέται εύκολα

Ναι φίλε όσον αφορά το πρώτο σκέλος της απάντησής σου, έχεις δίκιο και γι'αυτό δεν αποκλείω κάποια μεγάλη έκπληξη και ποντάρω στην Ιαπωνία να την πετύχει.

Επίσης αυτό που λες για την Γαλλία θα ήμουν ανόητος αν έλεγα ότι έχεις άδικο. Αν της πάνε τα παιχνίδια μπορεί να φτάσει ως το τέρμα, θέλω να την δώ σε παιχνίδι που θα στραβώσει, ΑΝ γίνει κάτι τέτοιο.

Αν σε ένα ματς περιορίσεις επιτυχημένα τον εμπαμπέ, αφήσεις ντεμπελέ να αστοχεί, και οι υπόλοιποι δεν τους βγαίνει τίποτα για 50-60 λεπτά, μετά τι θα γίνει; Να σου θυμίσω ότι στο κατάρ η αργεντινή έκανε ακριβώς αυτό και περιόρισε την γαλλιά σχεδόν στο 100% κάνοντας το 2-0. Λίιιιγο αφήσαν τον εμπαμπέ και έγινε το 2-2....Όλα αυτά που γράφω η Πορτογαλία για παράδειγμα μπορεί να τα πετύχει. Θα δούμε.

• Like
Αντιδράσεις: animusbet
Μου αρέσουν πολύ τα κείμενα σου. Γι ακόμη μια φορά εξαιρετική ανάλυση.

Η Πορτογαλία, έχει πολύ ποιότητα. Την είχε και στο Euro που μας πέρασε αλλά δεν έχει φανέλα. Της δίνω κι εγώ όμως αρκετές ελπίδες.
Αγγλία έχει προπονητή πλέον και μπαίνει στα φαβορί αλλά ισχύει και γι αυτήν το ίδιο με Πορτογαλία.
Για την έκπληξη θα σου πω πως πιο πολύ μου άρεσε η Κορέα απ' την Ιαπωνία αν και αντιμετώπισαν διαφορετικής δυναμικής αντιπάλους, αλλά ναι, οι Ιάπωνες έχουν αυτό το κάτι παραπάνω απ' όλους τους Ασιάτες, έχουν μια πειθαρχία που μπορεί να τους πάει ψηλά.
Τέλος, με εντυπωσίασε το Μαρόκο αλλά δεν ξέρω στην πορεία κι όσο ζοριζουν τα πράγματα αν μπορεί να επιδείξει την πειθαρχία της Ιαπωνίας για παράδειγμα.

Ναι φίλε η Πορτογαλία δεν έχει φανέλα αλλά έχει και αυτήν πολλούς νικητές στην αποστολή της και πολύ καλό προπονητή κατά την γνώμη μου. Μου αρέσει πολύ ο Μαρτίνεθ. Συν το περσινό nations league, εντάξει δεν είναι το ίδιο αλλά σηκώσαν ένα τρόπαιο όπως και να'χει. Υπάρχει το mentality πάμε να το διεκδικήσουμε.

Η Αγγλία κατεβαίνει με προπονητή. Τα είπες όλα :ROFLMAO:

Βάζω και τον παράγοντα ταπεινοφροσύνη+σταθερά βήματα εμπρός.

Κορέα ναι φίλε μπορεί, γενικά βλέπω μία έκπληξη μέχρι μακριά στην διοργάνωση, απλά διάλεξα ιαπωνία, για να δούμε.

Όσον αφορά το Μαρόκο, εννοείται πολύ υπολογίσιμο συμφωνώ και αυτό ακριβώς είναι που με απέτρεψε από πιθανό ποντάρισμα. Δηλαδή έχασε το στοιχείο του αιφνιδιασμού. Πλέον το υπολογίζουν.

Με το ζόρι άντεξα να δω το πρώτο ημίχρονο της Πορτογαλίας. Πάσα πάσα πάσα ζαλίστηκα. Έλεος!

Όποιος θέλει googlαρει "fifa world cup excel schedule" και κατεβάζει το excel στο οποίο συμπληρώνεις τα σκορ και δείχνει αυτόματα βαθμολογίες και διασταυρώσεις.

Για να δούμε και τους Εγγλέζους.

• Like
Αντιδράσεις: Conscious Player
Εγω θεωρω πως η Αγγλια μπορει να φτασει πολυ μακρια στην διοργανωση και στο τελος να πανηγυρισει και την κατακτηση του Παγκοσμιου Κυπελλου....βασικα την εχω πονταρει και εχω πονταρει Κειν για πρωτο σκορερ....επίσης βλεπω σαν ευχάριστες εκπλήξεις Μαρόκο και Νορβηγία ( εχω ποντάρει και Χααλαντ πρωτο σκορερ)....γενικα ειμαι φυσικα φαν του Μουντιαλ....υπαρχουν καποια στο παρελθον που δεν εχω χασει ματς....αλλα νομιζω οσο περνανε τα χρονια υπαρχει και ενας κορεσμος καθως εχουμε φτασει στο σημειο να βλεπουμε τηλεοπτικα καθε ΣΚ πανω απο 30 ματς....ενω παλια δεν υπηρχε αυτο...οποτε η προσμονη για αυτη την γιορτη ηταν τεραστια

• Like
  • Love
Αντιδράσεις: Conscious Player και Eric Castel
Καλημέρα, νομίζω ισχύει για τους περισσότερους πως στο παρελθόν δεν χάναμε ματς σε Μουντιάλ σε σχέση με τα τελευταία χρόνια.
Σίγουρα παίζει ρόλο το γεγονός πως κάθε ΣΚ πλέον και όχι μόνο βλέπουμε αρκετά παιχνίδια πρωταθλημάτων αλλά κατά τη γνώμη μου το ότι δεν ψηνόμαστε να κάνουμε αυτό που κάναμε παλιότερα είναι ο τρόπος παιχνιδιού ο οποίος είναι παρόμοιος και κουραστικός. Πόσο build up και πάσα να αντέξει ο ανθρώπινος οργανισμός; Θα δεις ένα ματς, στο δεύτερο ματς μετά το 20λεπτο θα πιάσεις τον εαυτό σου να χαζεύει το κινητό κι αυτό συμβαίνει γιατί σου δίνουν το χρόνο να το κάνεις με τον τρόπο παιχνιδιού τους.

• Like
  • Haha
Αντιδράσεις: animusbet και Conscious Player
Συμφωνώ Αντώνη,επίσης παλιότερα περίμενες το μουντιάλ για να δεις κάποιους μεγάλους παίκτες που δεν τους έβλεπες συχνά,τώρα οι καλύτεροι παίζουν σε ευρωπαικές ομάδες και τους βλέπουμε μπορεί και 2 φορές την εβδομάδα

• Like
Εγω θεωρω πως η Αγγλια μπορει να φτασει πολυ μακρια στην διοργανωση και στο τελος να πανηγυρισει και την κατακτηση του Παγκοσμιου Κυπελλου....βασικα την εχω πονταρει και εχω πονταρει Κειν για πρωτο σκορερ....επίσης βλεπω σαν ευχάριστες εκπλήξεις Μαρόκο και Νορβηγία ( εχω ποντάρει και Χααλαντ πρωτο σκορερ)....γενικα ειμαι φυσικα φαν του Μουντιαλ....υπαρχουν καποια στο παρελθον που δεν εχω χασει ματς....αλλα νομιζω οσο περνανε τα χρονια υπαρχει και ενας κορεσμος καθως εχουμε φτασει στο σημειο να βλεπουμε τηλεοπτικα καθε ΣΚ πανω απο 30 ματς....ενω παλια δεν υπηρχε αυτο...οποτε η προσμονη για αυτη την γιορτη ηταν τεραστια

Καλώς ήρθες πανάθα! Πολύ έξυπνες επιλογές για Κέιν και Χάαλαντ. Ευχαριστώ για την συμμετοχή στο θέμα. :beers1:

• Like
Αντιδράσεις: PANATHA
Με το ζόρι άντεξα να δω το πρώτο ημίχρονο της Πορτογαλίας. Πάσα πάσα πάσα ζαλίστηκα. Έλεος!

Όποιος θέλει googlαρει "fifa world cup excel schedule" και κατεβάζει το excel στο οποίο συμπληρώνεις τα σκορ και δείχνει αυτόματα βαθμολογίες και διασταυρώσεις.

Για να δούμε και τους Εγγλέζους.

Οι Πορτογάλοι έκαναν σχεδόν το ίδιο λάθος με τους Ισπανούς.

Λεω σχεδόν γιατί αυτοί έπιασαν το Κονγκό από το λαιμό μέχρι να κάνουν το 1-0. Το έκαναν μόλις στο 6' και μετά πίστεψαν ότι το υπόλοιπο παιχνίδι θα βγει σε ρυθμό προπόνησης. Γιατί δεν παίξαν μπάλα καθόλου στο πρώτο ημίχρονο. Προπόνηση έκαναν.

Αλλά στο μουντιάλ κανένας δεν κατεβαίνει για τουρισμό. Ο θηριώδης μπακαμπού και η παρέα του είδαν την ευκαιρία να γράψουν ιστορία και το έκαναν.

Τώρα οι Πορτογάλοι είναι αναγκασμένοι να πάιξουν με το Ουζμπεκιστάν. Θέλαμε την πρωτιά εδώ των Πορτογάλων στον όμιλο για να είναι θεωρητικά πιο βατό το πρόγραμμα μέχρι τους 8. Θα δούμε.

Όσον αφορά την Αγγλία, έμεινα κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος. Όχι τόσο πολύ για το τελικό 4-2 αλλά με την όλη συμπεριφορά της ομάδας. Παίζοντας με έναν πολύ αξιόλογο και δυνατό αντίπαλο όπως είναι η Κροατία, η αντίδραση μετά την διπλή ισοφάριση με εξέπληξε πολύ ευχάριστα. Δείχνει χαρακτήρα και ψυχικά αποθέματα.

Συγκλονιστικός δε ήταν ο Χάρι Κέιν. Τί ρόλο είχε χθες ρε παιδιά? Και τι δεν έκανε πες. Γκολ, ηγετική παρουσία, δημιουργία παιχνιδιού, δημιουργία χώρων για τους συμπαίκτες του και για κερασάκι στην τούρτα στα βαθιά χασομέρια έπαιξε και πολύ καλή άμυνα αποτρέποντας καλή ευκαιρία των Κροατών. Φάτε μάτια ψάρια. Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια.

Κάτι τελευταίο: Ο Τούχελ παίζει να είναι ο πρώτος προπονητής μετά από αυτόν στην ντόρτμουντ(δεν θυμάμαι ποιος ήταν) που βρήκε πώς να αξιοποιήσει στο μέγιστο τον μπέλιγχαμ. Στην ρεάλ ακόμα το ψάχνουν σε μερικά παιχνίδια ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια.

• Like
Αντιδράσεις: animusbet
Τα σχόλια που κάνετε για τους αγώνες και το πως ήταν παλιά μου δίνουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω μία φατσούλα που πάντα ήθελα να βάλω και δεν έβρισκα την ευκαιρία.

:gerakos::gerakos::gerakos:

:twis:

• Haha
Αντιδράσεις: animusbet και Eric Castel
Με πρόλαβες. Αυτό θα έγραφα για την Αγγλία και τη συμπεριφορά της. Σοβαρή αντίδραση. Παλιότερα στο 2-2 θα την είχε πιάσει τρικυμία και θα έκανε γκέλα.

• Like
Δεν οργανωθηκαμε να κανουμε κανενα γκαλοπ η καποιον διαγωνισμο με νικητη, πρωτο σκορερ κτλ ετσι για τον χαβαλε....

• Like
Αγγλία και Αργεντινή μέχρι στιγμής αλλά και η Γαλλία.
Τα Γερμανά αουτσάϊντερ γιατί η άμυνα τους μπάζει.
Η Βραζιλία κι αυτή αουτσάϊντερ.
Αλλά έχουμε μπροστά μας νοκ άουτ αγώνες και δεν μπορεί κανείς να μιλήσει με βεβαιότητα.

Εγώ είμαι Πορτογαλία αλλά δυστυχώς ...
Η Nike απειλεί να ρίξει την κυβέρνηση της Πορτογαλίας αν δεν παίζει το ερείπιο Ronaldo.
Σαν αποτέλεσμα η ομάδα παίζει με δέκα.
Μπορεί και να μην προκριθεί στον όμιλο.

• Like
Αντιδράσεις: Eric Castel και Conscious Player
Αγγλία και Αργεντινή μέχρι στιγμής αλλά και η Γαλλία.
Τα Γερμανά αουτσάϊντερ γιατί η άμυνα τους μπάζει.
Η Βραζιλία κι αυτή αουτσάϊντερ.
Αλλά έχουμε μπροστά μας νοκ άουτ αγώνες και δεν μπορεί κανείς να μιλήσει με βεβαιότητα.

Εγώ είμαι Πορτογαλία αλλά δυστυχώς ...
Η Nike απειλεί να ρίξει την κυβέρνηση της Πορτογαλίας αν δεν παίζει το ερείπιο Ronaldo.
Σαν αποτέλεσμα η ομάδα παίζει με δέκα.
Μπορεί και να μην προκριθεί στον όμιλο.

Μ'αρέσεις κύριε cosmicsports.

Για Πορτογαλία να μην περάσει όμιλο λίγο ακραίο βέβαια, με Ουζμπεκιστάν και κονγκό. Δηλαδή να περάσει μία από τις δύο ή και οι δύο και να μείνουν εκτός οι Πορτογάλοι. Περιμένω ξέσπασμα με Ουζμπεκιστάν :priest:

Θα δούμε.

Βλέποντας το Τσεχία-Νότια Αφρική έχω την αίσθηση ότι ο μπουλούκος Νέντβεντ που έδειξε κάποια στιγμή θα μπορούσε άνετα να μπει στο γήπεδο και να είναι ο καλύτερος των Τσέχων.

Παλιότερα στο 2-2 θα την είχε πιάσει τρικυμία και θα έκανε γκέλα.

Να το best case σενάριο:

2-3 η Κροατία και στα βαθιά χασομέρια 3-3 η Αγγλία.

Σήμερα ο τούχελ θα ήταν με το εναμιση πόδι εκτός, ο κέιν λίγος, ο μπέλιγχαμ άχρηστος, ο ρις τζέιμς ανέτοιμος, ο γκόρντον λάθος επιλογή κτλ κτλ:spite:

Νόμιμες Στοιχηματικές

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
  • 15:00
    • ΑΕΚ-Ντε Γκραασφχαπ

COSMOTE SPORT 1 HD
  • 15:00
    • Ώρα Μουντιάλ

ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ
  • 17:00
    • ΑΕΚ - Ντε Γκράαφστσαπ

COSMOTE SPORT 1 HD
    • Δεν υπάρχουν μπασκετικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 10:35
    • MotoGP 2026