Προφανώς...
It's not coming home...
Θα μου πάρει κάποιες ώρες ή ακόμα και μέρες να καταλάβω τι έπαιξε η Αγγλία μετά το 1-0.
Προβολή συνημμένου 44559
Ολυμπιακός - Καστοριά το έκανε το παιχνίδι ο Τούχελ.
Μάλλον δεν είναι μάγος.
Προφανώς...
It's not coming home...
Θα μου πάρει κάποιες ώρες ή ακόμα και μέρες να καταλάβω τι έπαιξε η Αγγλία μετά το 1-0.
Προβολή συνημμένου 44559
Το ποντάρισμα στην Αγγλία είναι απ' τουςΆσχετο λίγο αλλά μόλις έπαιξα Αγγλία κατάκτηση στο 7,50.
Εκτός απ' το ότι μου άρεσε όπως την είδα, το ποντάρισμα στους Άγγλους για κατάκτηση είναι θεσμός.
Ακόμα κι αν δεν έχουν προκριθεί για να παίξουν στην τελική φάση μιας διοργάνωσης, εμείς οφείλουμε να την ποντάρουμε![]()
που τους ευχαριστιέσαι.Λοιπόν βρήκα ένα πινακάκι που αφορά τις τέσσερις ομάδες των ημιτελικών και θέλω να το ανεβάσω εδώ για την ιστορία.
Αν κάποιος ρωτήσει ποιός ήταν ο Μέσι να έρθει εδώ και να πάρει μια γεύση τι έκανε αυτός ο ποδοσφαιριστής στα 39 του.
Προβολή συνημμένου 44556
Αυτά πριν τους ημιτελικούς.
Ο Κουκουρέγια -ο Χατζής της Ισπανίας- θα δείξει στην κοινωνία πως σβήνεται ο κοντός.

Αυτό θα πρέπει να προβληματίσει την Αργεντινή πλέον.

Πάμε λίγο να προσπαθήσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε τον λόγο που η Αγγλία έπαιξε με τον τρόπο που έπαιξε λίγο μετά την επίτευξη του γκολ.
Τόσο φοβικό παιχνίδι με τον κέιν να γυροφέρνει λίγο έξω από την περιοχή σε αμυντική διάταξη ήταν λίγο περίεργο μπορούμε να πούμε. Γιατί ο Τούχελ το επέλεξε αυτό?
Να μερικά πιθανά σενάρια:
1) Απίστευτη κούραση. Πολύ πιθανό σενάριο. Μετά τις υπερπροσπάθειες με Κονγκό, Μεξικό και Νορβηγία, πολύ απλά είδε τους παίκτες του σκασμένους και επέλεξε να ακολουθήσει αυτήν την τακτική γιατί σε ανοιχτό παιχνίδι οι παίκτες θα έσκαγαν ακόμα περισσότερο με απρόβλεπτες συνέπειες. Ήταν τυχαίο άραγε που ο Πίκφορντ έκανε νόημα στον διαιτητή και στα δύο hydration break να τα επισπεύσει?
2) Τζόγος. Γυρνάω πίσω και ρισκάρω. Προσπαθώ να περάσω με το λιγότερο δυνατό ενεργειακό κεφάλαιο και αν κάτσει έκατσε. Καθαρό ρίσκο λόγω της κούρασης. Το ίδιο έκανε και με το Μεξικό για αρκετή ώρα μετά την μείωση των Μεξικάνων σε 3-2. Απλά εκεί δεν το πλήρωσε.
Τα χιουμοριστικά σενάρια:
3) Είναι ανάδρομος ο ερμής. Σκοτίστηκαν οι Άγγλοι και πιστέψαν λανθασμένα ότι θα κρατήσουν χαλαρά το 1-0 με άμυνα. Δεν έβλεπαν ότι σφυροκοπούνταν και ότι το 1-1 ήταν απλά θέμα χρόνου. Πήραν το αλαζονικό ρίσκο και το πλήρωσαν.
4) Να και ένα καφενειακό/συνομωσιολογικό/σκοτεινό σενάριο. Όλη αυτήν η παράσταση στις ΗΠΑ είναι ένα στημένο πανηγυράκι που προωθεί και θέλει να διογκώσει τον μύθο Μέσι. Μην το γελάτε υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που το πιστεύουν αυτό το τελευταίο.
Πέρα από την πλάκα τώρα....
Το νούμερο ένα το πιστεύω. Η Αγγλία έκανε υπερπροσπάθειες μέχρι εδώ και απλά από το 65-70 και μετά δεν είχε δυνάμεις να ακολουθήσει σε φουλ ρυθμούς μέχρι το τέλος και ο τούχελ το ήξερε αυτό ξεκάθαρα.
Αλλιώς πώς εξηγείται αυτό το πράγμα?
Anyway...
Ο Τούχελ λέμε να τους έδινε εντολή να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να βγαίνουν και στην επίθεση. Μπορούσαν όμως αυτοί ;
Τελικά ο Τούχελ προτίμησε το ταμπούρι για να κρατήσει το 1-0, όπως έκανε η Αίγυπτος με την Αργεντινή και η Σενεγάλη με το Βέλγιο. Αλλά η Αίγυπτος και η Σενεγάλη δικαιολογούνται λόγω αμπαλίτιδος ενώ από την Αγγλία υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις. Είναι σίγουρο όμως ότι μπορούσαν καλύτερα ;
Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν κρατούσε το ίδιο σύστημα,θα μπορούσε απλά να φρεσκάρει την ομάδα και να βρει φάσεις στην κόντρα αφού η Αργεντινή έκανε αλλαγές ενισχύοντας την επίθεση και μειώνοντας την άμυνα.Αν ήταν το θέμα η κούραση ας έβαζε 5 καινούριους παίκτες να έχει τρεξίματα και να κράταγε την ίδια διάταξη

Άνετα χτυπούσαν έναν Αντύπα "Οι νύχτες του τρελού στο ημίχρονο"Μεγάλη μουφιά ο "μικρός τελικός" αλλά καλά του κάνανε του κοντού.