It's Coming Home 2026 Edition

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Conscious Player
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Βλέπω τις αποδόσεις για πρόκριση στο ζευγάρι Πορτογαλία-Ισπανία.

2.65-2.75 για Πορτογαλία γύρω στο 1.44-1.46 για Ισπανία.

Συμφωνείτε με αυτές τις αποδόσεις?

Δηλαδή είναι τόσο φαβορί η Ισπανία?

Στοιχηματικά αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί μάλλον παίζει χαλαρά πρόκριση Πορτογαλία και χάνει χαρούμενος παρά να "φορτώσει" Ισπανία και να πιαστεί κορόιδο.

Δεν ξέρω, ίσως είμαι προκατειλημμένος επειδή έχω παίξει και Πορτογαλία για κατάκτηση.

Εσείς τι λέτε?
Για κατάκτηση ακραίο. Αλλά οι αποδόσεις δεν μου αρέσουν και εμένα να πω την αλήθεια

• Like
Αντιδράσεις: Conscious Player
Ονειρική η πορεία του Πράσινου Ακρωτηρίου στην διοργάνωση.

Ισοπαλία με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία.

Ισοπαλία με την παραδοσιακή δύναμη Ουρουγουάη

Ισοπαλία με Σ Αραβία σε ένα ματς όπου άξιζε την νίκη

Και τώρα ανάγκασε την παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή να παίξει παράταση κάνοντας την ζημιά φορτώνοντας την με ένα μισάωρο παραπάνω παιχνίδι.

Σίγουρα ήταν μια παρουσία που θα θυμόμαστε και που μας έκανε σοφότερους με την έννοια ότι στο μουντιάλ δεν υποτιμάς κανέναν.

1000020041.jpg

• Like
Αντιδράσεις: animusbet
Στους 16 πλέον και σήμερα Καναδάς-Μαρόκο δεν υπάρχουν πολλά να πεις. Το Μαρόκο είναι ξεκάθαρο φαβορί δεν θα μπορούσε να δίνει παραπάνω από 1.35 για πρόκριση. Βασικά για μένα θα είναι μεγάλη έκπληξη αν εύκολα ή δύσκολα δεν περάσει το Μαρόκο.

Παραγουάη-Γαλλία ασχολίαστο.

5-5-0 η Παραγουάη και όσο αντέξει.

Για να δούμε πόσο θα αντέξει:morning:

Τα ντέρμπυ μίσους που έρχονται:

1) Μεξικό - Αγγλία.
---------------------

Αυτό πρέπει να είναι παλιά κολώνια, οι Μεξικάνοι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ο σερ Φράνσις Ντρέϊκ νίκησε την αρμάδα. Μπορεί το Μεξικό να κήρυξε την ανεξαρτησία του από την Ισπανία αργότερα αλλά δεν έχει σημασία - οι Μεξικάνοι θα ήθελαν να είχε νικήσει η Ισαβέλλα.
Το 1970 οι Μεξικάνοι έπιασαν τον Μπόμπυ Μουρ για δήθεν διαμάντι που είχε κλέψει και στη συνέχεια δηλητηρίασαν τον Γκόρντον Μπανκς και ο αντικαταστάτης του Μπανκς Πήτερ Μπονέττι υστέρησε με τη Γερμανία.

2) Γαλλία - Αργεντινή
-------------------------

Εδώ καλά, ξέρουμε περί τίνος πρόκειται - δεν θα λήξει.

3) Βραζιλία - Αργεντινή
---------------------------

Πιθανό κι αυτό λόγω Vinicius-Otamendi.

Έπαιζε και το Ολλανδία - Αργεντινή αλλά όχι πιά.

• Like
Στους 16 πλέον και σήμερα Καναδάς-Μαρόκο δεν υπάρχουν πολλά να πεις. Το Μαρόκο είναι ξεκάθαρο φαβορί δεν θα μπορούσε να δίνει παραπάνω από 1.35 για πρόκριση. Βασικά για μένα θα είναι μεγάλη έκπληξη αν εύκολα ή δύσκολα δεν περάσει το Μαρόκο.

Παραγουάη-Γαλλία ασχολίαστο.

5-5-0 η Παραγουάη και όσο αντέξει.

Για να δούμε πόσο θα αντέξει:morning:
Ξεκάθαρο φαβορί το Μαρόκο,κάτι 5άρια απόδοση να έχει ασίστ ο Ουναχί τα τίμησα.Λογικά και η Γαλλία θα το πάρει σβηστά το παιχνίδι

• Like
Τα ντέρμπυ μίσους που έρχονται:

1) Μεξικό - Αγγλία.
---------------------

Αυτό πρέπει να είναι παλιά κολώνια, οι Μεξικάνοι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ο σερ Φράνσις Ντρέϊκ νίκησε την αρμάδα. Μπορεί το Μεξικό να κήρυξε την ανεξαρτησία του από την Ισπανία αργότερα αλλά δεν έχει σημασία - οι Μεξικάνοι θα ήθελαν να είχε νικήσει η Ισαβέλλα.
Το 1970 οι Μεξικάνοι έπιασαν τον Μπόμπυ Μουρ για δήθεν διαμάντι που είχε κλέψει και στη συνέχεια δηλητηρίασαν τον Γκόρντον Μπανκς και ο αντικαταστάτης του Μπανκς Πήτερ Μπονέττι υστέρησε με τη Γερμανία.

Ήδη υπάρχουν κάτι περίεργες αναφορές για παρόμοιες "ομορφιές" των μεξικανών οι οποίοι από ότι φαίνεται ξεκίνησαν δόλιες τακτικές.

Η Αγγλία πρέπει να υπερβάλει τον εαυτό της για να έχει τύχη, μακάρι να πέσω έξω αλλά δεν είμαι πολύ αισιόδοξος.

Βλέπω τις αποδόσεις για πρόκριση στο ζευγάρι Πορτογαλία-Ισπανία.

2.65-2.75 για Πορτογαλία γύρω στο 1.44-1.46 για Ισπανία.

Συμφωνείτε με αυτές τις αποδόσεις?

Δηλαδή είναι τόσο φαβορί η Ισπανία?

Στοιχηματικά αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί μάλλον παίζει χαλαρά πρόκριση Πορτογαλία και χάνει χαρούμενος παρά να "φορτώσει" Ισπανία και να πιαστεί κορόιδο.

Δεν ξέρω, ίσως είμαι προκατειλημμένος επειδή έχω παίξει και Πορτογαλία για κατάκτηση.

Εσείς τι λέτε?
Ισως η Ισπανια να επρεπε να ηταν λιγακι πιο ψηλα σαν αποδοση αλλα οι εταιρείες προβλεπουν πως οι μαζα θα πονταρει προκριση της οποτε εβαλαν και την αποδοση αναλογα...ιδιες σχεδον αποδοσεις και στο ζευγαρι Βραζιλια - Νορβηγια....προσωπικα αν θα πηγαινα σε πονταρισμα εκπληξης θα το εκανα στους Νορβηγους και όχι στην Πορτογαλια

• Like
Οι Μεξικάνοι λένε τώρα ότι θα βάλουνε τους Εγγλέζους να παίξουν ντάλα μεσημέρι, επιστρατεύοντας την Μεξικανική ΕΜΥ η οποία λέει ότι το απόγευμα θα βρέξει κατακλυσμός. Επίσης θα πρέπει να έχει φάει ένα καρπούζι αστακού ο κάθε παίκτης της Αγγλίας.

• Like
.προσωπικα αν θα πηγαινα σε πονταρισμα εκπληξης θα το εκανα στους Νορβηγους και όχι στην Πορτογαλια

Δεν το βλέπω σαν μεγάλη έκπληξη το να προκριθεί η Νορβηγία. Δηλαδή συμφωνώ με αυτό που λες. Αν εξαιρέσεις το ειδικό βάρος της σελεσάο οι νορβηγοί άνετα τους παίζουν στα ίσια.

Ο Ντέμης στο πάνελ της ΕΡΤ2.
Τώρα καταλάβαμε γιατί είπε ότι το μαϊμού πέναλτυ του θρύλου στον αγώνα ΑΕΚ - Ολυμπιακού 1-1 του Φεβρουαρίου έπρεπε να σφυριχτεί ...

Ξεκάθαρο φαβορί το Μαρόκο,κάτι 5άρια απόδοση να έχει ασίστ ο Ουναχί τα τίμησα.

Δύο γκολ ο Ουναχί ούτε ο ίδιος δεν θα το περίμενε...

Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά στο δοκάρι πηγαίναμε ταμείο μαζί. Αν έμπαινε δηλαδή.

Εμένα μου το έδωσε στο 98'

Αν έχεις τύχη διάβαινε...

• Like
Αντιδράσεις: animusbet
1000020044.jpg

Ημίχρονο στο Παραγουάη-Γαλλία.

Οι Παραγουανοί κυριολεκτικά "έσβησαν" την Γαλλία για ένα ημίχρονο. Τίποτα. Μηδέν.

Αλλά λογικά, μάλλον θα περάσουν οι Γάλλοι, οπότε ισπανοί,πορτογάλοι, άγγλοι και αργεντίνοι καλά θα κάνουν να κρατάνε σημειώσεις.

Τελικά οι Γάλλοι πέρασαν με το πέναλτι του Εμπαμπέ ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με ένα πολύ καλό σουτ του Κονέ στο 54' και το πέναλτι.

Οι Παραγουανοί μία ομάδα με ταυτότητα και πλάνο υπηρέτησαν πιστά το παιχνίδι τους και μπορούν να λένε ότι ολοκλήρωσαν το τουρνουά επιτυχημένα.

Οι Γάλλοι απέδειξαν ότι είναι αδύναμοι πνευματικά και μπορούν εύκολα να τα χάσουν όταν δεν τους βγαίνει το παιχνίδι, κάτι που το έβλεπα και το ξαναέγραψα εδώ.

Τώρα με το Μαρόκο θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Πάντως από εδώ και πέρα δεν θα ακουμπούσα τίποτα σχετικό με Γαλλία στοιχηματικά.

Τέλος, αν η Παραγουάη είχε πρόσωπο θα ήταν αυτό το εικονιζόμενο σκυλί του πολέμου. Αυτός ο τύπος είναι η προσωποποίηση της Παραγουάης από όλες τις απόψεις.

1000020050.webp

• Like
Αντιδράσεις: Eric Castel και animusbet
Για σημερα δυαδα

Βραζιλία - Νορβηγια GG & Πρόκριση Νορβγηγιας
Μεξικό - Αγγλία GG & Πρόκριση Αγγλίας

15.00 Απόδοση

• Like
  • Love
Αντιδράσεις: animusbet και Conscious Player
η λογικη λεει πως με βαση την ποιοτητα τους θα δουμε ωραιο ματς με πολλα γκολ και θεαμα...ελπιζω να μας δικαιώσουν..

Νόμιμες Στοιχηματικές

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
  • 15:00
    • ΑΕΚ-Ντε Γκραασφχαπ

COSMOTE SPORT 1 HD
  • 15:00
    • Ώρα Μουντιάλ

ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ
  • 17:00
    • ΑΕΚ - Ντε Γκράαφστσαπ

COSMOTE SPORT 1 HD
    • Δεν υπάρχουν μπασκετικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 10:35
    • MotoGP 2026