Over 0,5 Goals Challenge! (BRAND NEW)!!!

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος theo_kromm_pro
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

theo_kromm_pro

New Member
2 Δεκ 2020
64
32
18
Παραχαλάρωσε η κατηγορια ε;;;!!!!!
και δε ξερω το γιατι!
Εγω θα βαλω ενα τελος σε αυτο!!!
γιατι παρα_χαλαρωσε ομως; Αραγε, να ειναι το οτι δεν υπαρχει πια... Η Εμπνευση για "δημιουργια" νεων συστηματων; να χαθηκε αυτη η τρελα του να ξεκινας κατι καινουριο με την ελπιδα να... Εισαι , Ο Ενας που τα καταφερε και μπηκε στους τοπ 50 του κοσμου που εχουν βγαλει 1,000 Ευρω απο το στοιχημα;
ή,,, απλά,,, να (εδω γελαμε!!!!!!!!!!) εχουμε σταματησει το σπορ?
πιστευω δεν ειναι τιποτα απο ολα αυτα! απλα. Μας παρεσυρε η καθημερινοτητα, καποιους, απο τα πολλα ταμεια που πηγαινουμε καθημερινα και, πλεον εχει χαθει η μαγεία του να κυνηγησουμε το καινουριο και, καποιους άλλους, (ΟΟΟΟχι, δεν ημαστε φυσικα εμεις σ'αυτους!!!!!) απο τους αμετρητους κουβαδες που δε προλαβαινουμε να τους αδιαζουμε και να ξαναγεμιζουνε!!!
Θα το αφισουμε ετσι αυτο;;;;;
Φυσικα και Οχι!!!!!
Εγω θα βοηθησω σε αυτο!!! που εχω και παθος και εμπνευση!
Και επειδη, οταν βρεχει, η εμπνευση μου περυσευει και, οπως καταλαβαινεται καπου πρεπει να τη μοιρασω γιατι αλιως θα σκασω,
ειπα να ξεκινησω αυτο το thread, με το κλασσικο over 0,5 goal, (προσωπικα ειμαι τα τελευταια πολλα χρονια, Φανατικά εναντιον του over/under, παιζω μονο σημία, - ηδη δεν αρχιζουμε καλα!!!!!!!!!!) το οποιο το εχω ξαναπαιξει ελαχιστες φορες παλιαααα... Με αναμικτα αποτελεσματα! και για να ξανα ενεργοποιηθει και η κατηγορια και να εχουμε κατι να ασχολουμαστε + για να δω σε προσωπικο επιπεδο αν εχω βελτιωθει καθολου απο τοτε!
Φυσικα, το γνωριζουμε αυτο,,, μπορει αυτο το ποστ να ειναι το πρωτο και το τελευταιο για αυτο το challenge, αλλά ποιος νοιαζεται;;;!!!!!
1 παιχνιδι για σημερα:
Δανία 1:
✓ Χβίντοβρε Λίνγκμπι.
Εννοειται οποιος θελει κατι να γραψει για ολα τα παραπανω, Ελευθερα!!!

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: Conscious Player και betover
Με προβληματιζει που μονο ο @betover εχει κανει like σε αυτο το, Μεγαλειώδες!!! (χιουμορ,,, αλλά ποτέ δε ξερεις)!!!!! challenge, ειναι να μην αρχισω κατι εγω!!!!! δε με ξερετε,,,,,!!!!! δεν το αφινω καθόλου ευκολα!!!!!
αλλά, νωρις ειναι ακομα!!!!! ειπαμε! στο πρωτο ποστ! υπαρχει γενικοτερα ενα μουδιασμα στην αγορα & στα forums!!! φυσικα @betover χαιρομαι που το πατησες to Like και σε ευχαριστω!!!!! αυτο αλλοστε ειναι (για'μενα και το νοημα ενος φορουμ! να δινεις και να παιρνεις feedback! να επικοινωνεις, οκ και να μαλωνεις καπου καπου, δεν ειναι αυτοσκοπος βεβαια αυτο!!!!!!!!!! και, φυσικα να μαθαινεις!!!
και τι μαθαμε απο το χθεσινο παιχνιδι;;;;; (και να'ταν μόνο το χθεσινο;;;)
Σχολιο: Δε ξερω ποσοι το παρακολουθησαν,,,,, ετσι για το χαβαλε, ειπαμε!!!!! λοιποοοοον! ενα παιχνιδι, με "τα δικα μου στατιστικα", που αγγιζε ενα ποσοστο, στο να μπει, τουλαχιστον 1 goal, περιπου το 100 %. Ας αφισουμε το "αγγιζε". ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΚΑΤΟ ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ του να επαληθευθει μια πιθανοτητα!!!!!
ε: αυτο το παιχνιδι, τελειωσε μεν οπως το θελαμε, μπηκε ενα goal, (0-1), με τα 1000 Zorya, (αλλά_Lugansk), και, δε το εβαλε καν το φαβορι!!! το εβαλαν οι Underdogs!!!!!
Ηθικο διδαγμα: Βρε με πόσο "Ευκολο" σπορ ασχολουμαστε!!!!!!!!!! Ηθελα να τα πω! να τα βγαλω απο μεσα μου!!!!!
Συνεχιζουμε!
Brazilian Série A:
✓ Atlético Mineiro - Sport Recife

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: betover
Καλή επιτυχία φίλε με την προσπάθειά σου!

Έχεις κάποιο αρχικό κεφάλαιο, με κάποιο κεφάλαιο στόχο? Παίζεις all in σε κάθε στοίχημα? Πως το παίζεις?

Πες τίποτα παραπάνω αν θέλεις.

Αυτό που έχω να σου πω εγώ από την ταπεινή εμπειρία μου, είναι να προτιμάς παιχνίδια που έχουν κίνητρο/ικανότητα και οι δύο ομάδες να σκοράρουν και να αποφεύγεις παιχνίδια με μεγάλα φαβορί.

Οι περισσότερες παρόμοιες προσπάθειες που έχω ξεκινήσει σε τέτοια ματς τελειώνουν.

Καλή επιτυχία και πάλι!

• Like
Αντιδράσεις: theo_kromm_pro
@Conscious Player, σε ευχαριστω πολυ για το ποστ ενθαρρυνσης, (κατι τετοιο περιμενα σε αυτο το ξεκινημα, μιας και ειναι η Πρωτη φορα που κανω δημοσιο ανεβασμα παιχνιδιου μου).
Αρχιζοντας απο το τελος, εχω να πω οτι... Ολα τελειωνουν κάποτε: Θα ξαναεπιστρεψω σ'αυτο... Στο τελος του ποστ, κρατα το αυτο και περιμενε!!!!!
Παμε στις ερωτησεις!
Θα παω απο την ευκολοτερη στη δισκολοτερη!!!
ΦΥΣΙΚΑ ALLIN!!!!! δε τα ρωτανε αυτα,,,,,,,,,,!!!!!!!!!!! υποθετω ηταν ρητορικο!!!!!
το κεφαλαιο δεν παιζει καποιον ρολο, ειχα καποια κερδη απο το "βασικο" παιχνιδι μου, (ολα βασικα ειναι, κι αυτο δε το υποτιμω!!!!! παρ'οτι το ξεκινησα τελειως "στην πλακα" οπως εγραψα και στο πρωτο ποστ / το εισαγωγικο. Ποναω το forum και ιδιεταιρα τις 2 αυτες κατηγοριες που εμπαινα παλια (και φυσικα μπαινω ακομα) αυτην εδω και τις "στοιχηματικες κουβεντες" , αλλά ειδικα αυτην εδω, που εχει να σου δωσει, ε ρε φιλε δε μπορω να μπαινω και να βλεπω τελευταιο ποστ, ενα ποστ που ξεθαυτηκε απο το 2002!!!!! εκει μειναμε δηλαδη;;;;; τιποτα "καινουριο";
ή το άλλο, που υπαρχει thread 80-90 δε ξερω'γω πόσα ποστ, για φορολογικες δηλωσεις κλπ κλπ κλπ,,,,
(ζηταω συγγνωμη σε οσους συμμετειχαν και διαβαζουν), πηγαινε σ'εναν λογιστη να τα πειτε αν εχεις καπου κολλησει!!!!! δε ξερω αν υπαρχει άλλο thread με τοσο μεγαλη συμετοχη!!!!!!!!!! προσωπικα, το θεωρω εντελως off topic!
Πληροφοριες θελω, τροφη για σκεψη και παιχνιδι.
Τι να τις κανω τις συμβουλες για τη φορολογικη δηλωση σε ενα Καθαρα στοιχηματικο site,,,,,
ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΦΑΤΣΑ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΧΑΝΕΙ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ!!!!!!!!!! και εγω εχασα τον ασο;!!!!!!!!!!
ποναει η ψυχη μου που λενε!!!!! καλά δεν εκανα και ειπα να το αλλαξω αυτο;;; ας μας πουν και αλλοι επιστρεφω κλεινει η παρενθεση!!!!!)
Με τι κεφαλαιο ξεκινας δε παιζει κανεναν ρολο! τι περιμενεις (κλειδι για'μενα αυτο) και που θα καταληξεις. Εχει αμεσο δεσιμο με το πρωτο! πες 50 Ευρω!
Τον στοχο θα τον δεις στη πορια,,,,, να δουμε την πορια!!!!!
κατι για τον τροπο που παιζω, δεν εχω να πω, ετσι κι αλιως αφου το ξερεις, (χρονια σε διαβαζω, γνωστο μελος) αυτο που λενε, για καποιον που οι αγωνες που επιλεγει, το πως τους επιλεγει μπορει να ειναι λυρα 100, για καποιον αλλον , δεν τον βολευει απλα και, χανει, ακομα κι αν κοπιαρει οποιο συστημα εχει καποιος άλλος. Προσεξε. Οχι τους αγωνες που παιζει κανείς, (1χ2, u/o, π.χ) κι εδω ανεβαζω τους παιζεις αν θελεις. Το πως επιλεγονται οι αγωνες σε αυτο το thread,,, / σε άλλα,,,,
θελει πειθαρχια για να ακολουθησεις ενα συστημα, κι αν δεν το πιστευεις, δε θα μακροημερευσει!
διαλεγω οπως εγραψα και παραπανω, παιχνίδια, βασισμενα πανω στα δι κα μου στατιστικα!!!!! που ενας αλλος μπορει να πει "τι λες ρε Theo,,,,,, στο δικο μου εξελόφιλο το εχω 40 και βγαλε τον ασο, να επαληθευθει,,, τι 75 μου λες εσυ!!!!! καταλαβες το point μου!
Να ας πουμε το'χουμε το παραδειγμα στο ποστ σου!!!!!!!!!!
απο αυτα που γραφεις, τι πρεπει να αποφευγονται & τι πρεπει να επιλεγονται, μονο στο "παιχνιδια με Ομαδες που εχουν κινητρο" συμφωνω!!!!!
και "μεγαλα" φαβορί παιζω, και δεν πολυεμπιστευομαι ομαδες που... "Σκοραρουν η αληθεια ειναι!!!!!!!!!! Και, δε φτες εσυ, ουτε το παιχνιδι που παιζεις, μη με παρεξηγησεις, (που δεν,, προκειται, αλλά λεμε τωρα) αφου αυτο σου αποδιδει, αυτο θα παιξεις!
απλα, εμενα, δε μου πολυπαει!!! παω με το στυλ που μου αποδιδει, οπως ολοι αυτο πιστευω πρεπει να κανουμε!!!
αφινουμε φυσικα ανοιχτα τα ματια μας, μηπως βρουμε το κατι παραπανω, μαθουμε κατι, και βελτιωσουμε το παιχνιδι μας, αλλά, παιχνιδι που σου δινει, δε το αλ λαζεις.
Και σε ξαναγυριζω στηναρχη!!!!!
Δε πιστευω να περιμενεις, πες γι'αυτο το παιχνιδι εδω! οτι δε θα χασει,,,,,;;;;;
οτι θα πηγαινω τάπα, και θα τρεχει εδω περα σεντονι 50 60 Over 0,5,,,,, (μακάρι,,, αλλά δεν ας ημαστε ρεαλιστες καπου καπου!!!!!) (αν και νομιζω το'χε κανει μια φορα (ή τουλαχιστον αυτο ειχε κυκλοφορησει σαν φημη...) ενας Βουλγαρος! Ή Ρουμανος!!!! Μπορει να ηταν και Σερβος τωρα, καπου το ειχα διαβασει μπορει κι εδω, με 160 σερι!!!!!
Ομως το θεμα για μενα, δεν ειναι αυτο. Το αν θα χασουμε. Γιατι θα χασουμε.
Το θεμα ειναι,,,, αν, και Τι θα κερδισουμε... Στο τελος...
Κατι εγραψα ε;;;;; δε μπορεις να πεις,,,!!!!!!!!!!
Καλα να'μαστε και μονο να χαιρομαστε το παιχνιδι!!!

Τελευταία επεξεργασία:
England League 2:
✓ Shrewsbury - Cambridge
Δε προτεινω τετοιον τροπο παιχνιδιου, υπαρχει ομως!

Συνημμένα

• bet.png
    bet.png
    73.6 KB · Προβολές : 180
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: betover
  • 17:00
    • Ελλάδα - Γεωργία

ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ
  • 19:00
    • Φινλανδία - Μάλτα