Over 0,5 goals

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Balaton
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Απάντηση: Over 0,5 goals

Εγω προσωπικα δεν προκειται να το ξανακανω γιατι ειναι χασιμο χρονου..... Αντε να τα χασεις και αντε παλι απο την αρχη.... και δεν ειναι μονο αυτο ειναι πως οι εταιριες σου στερουν σημαντικα ματς απο τις επιλογες σου.... με τη τοσο μεγαλη καθυστερηση που κανει να εμφανιστει το 1,10 στην εταιρια.... Το οβερ 0,5 ειναι μονο για μπετφαιρ να το παρεις στα σοβαρα να παρεις 1000 ευρω να τα κανεις 10 και μετα να τα παρεις να τα κανεις 20 και μετα να παρεις τα 15 καβατζα και να συνεχισεις με 5 μεχρι να γινουν 10 κοκ.... αυτα ειναι μονο για τα ανταλλακτηρια ομως και οχι για τις εταιριες που σου δινουν το 1,10 στο 23 οταν οι αλλοι στα ανταλλακτηρια σε εχουν στο 1,14-1,15. Για αυτο και προσωπικα θεωρω πολυ δυσκολο καποιος να βγει κερδισμενος με το οβερ 0,5 μεσω εταιριας....

Γεγονός δυστυχώς. Όταν είχαμε την betfair εδώ όλα ήταν καλά! Η απόδοση που δίνουν είναι πολύ μικρή σε σχέση με το ανταλλακτήριο.

• Like
Αντιδράσεις: loxagos mark και KOUVADOKINIGOS

μάλλον , ο μισος χρόνος χρειάζεται τελικά, καθώς αν ο μέσος ορος του σερί του είναι 45, τότε θα χρειάζεται κατά μέσο ορο 1,5 μηνα μέχρι την αποτυχημένη στιγμή, και όχι 3 μήνες.
5,5 χρονια κατά μέσο ορο για ένα καλο παίκτη. Ok, δεν είναι και άσχημα. Αν το πετύχει 1 φορα το σερί ως το τέλος , θα έχει 50.000 euro, δηλαδή 9.000 euro το χρόνο μέσο ορο, ενώ αν το πετύχει 2 φορες θα έχει 18.000 euro κέρδος το χρόνο μέσο ορο. Αν δεν το πετύχει καμια, δεν θα έχει χάσει παρα μόλις 450 euro σε 5,5 χρονια. Θα έχει χάσει βεβαια το χρόνο του, αλλα έτσι και αλλιώς ασχολείται. Σαν ιδέα όμως σε σχέση με το στόχο, σίγουρα το σύστημα είναι ελκυστικό .

Καταρχην αν επαιζα με 1,14 μειον 1 για κομμισσιον την εταιρια και την επαιζα καθαρα στο 1,13 μετα απο 30 δεν σου λεω 40 σου λεω 30 που το εχω σχετικα ευκολα αυτο το νουμερο, θα ειχα 350 ευρω.....! μιλαμε για τεραστια διαφορα.... οποτε το να κυνηγησεις να κερδισεις το οβερ 0,5 ειναι αστο να παει μεσα απο εταιρια ειναι αδιανοητο....

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ

Καταρχην αν επαιζα με 1,14 μειον 1 για κομμισσιον την εταιρια και την επαιζα καθαρα στο 1,13 μετα απο 30 δεν σου λεω 40 σου λεω 30 που το εχω σχετικα ευκολα αυτο το νουμερο, θα ειχα 3500 ευρω.....! μιλαμε για τεραστια διαφορα.... οποτε το να κυνηγησεις να κερδισεις το οβερ 0,5 ειναι αστο να παει μεσα απο εταιρια ειναι αδιανοητο....
e ναι, άλλο το 1,08 άλλο το 1,10 και άλλο το 1,13. Balaton, ποσο είναι το μεγαλύτερο σερί που έχεις φτάσει σε κερδισμένα στοιχήματα με αποδόσεις 1,07 έως 1,10?

Κατω απο 1,10 δεν εχω βαλει ποτε και στη μπετφαιρ ειχα πιασει το 74ο σερι στοιχημα....1,11 βαζω στη μπετφαιρ για να πληρωνομαι το 1,10

• Like
Αντιδράσεις: loxagos mark και ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ

Μπορεί κάποιος να ξεκινήσει και μόλις τα κάνει για παράδειγμα 100Ε να τα κάνει ανάληψη και να ξαναξεκινήσει.Έτσι θα έχει 10 φορές επιτρεπόμενη χασούρα χωρίς να χάσει από την τσέπη του ούτε το 10ευρο

Μπορεί κάποιος να ξεκινήσει και μόλις τα κάνει για παράδειγμα 100Ε να τα κάνει ανάληψη και να ξαναξεκινήσει.Έτσι θα έχει 10 φορές επιτρεπόμενη χασούρα χωρίς να χάσει από την τσέπη του ούτε το 10ευρο
Πράγματι,την έχω σκεφτεί κι εγώ αυτή την πιο short έκδοση του συστήματος.Είπαμε,το μεγάλο καλό του συστήματος είναι ότι και να χάσεις δεν πας φυλακή...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ.ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΟΒΕΡ 0.5 ΟΩΕΡ 1.5 ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΒΕΤΦΕΑΡ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΗ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΒΕΤΦΑΙΡ?

Αφού είσαι Κύπρο και είναι ανοιχτή.

Καλώς ήρθες sg

1ον Δεν γράφουμε κεφαλαια

2ον Αφού είσαι Κύπρο , και η BF ειναι ΟΚ δεν βρίσκω κάποιο προβλημα .

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Αντιδράσεις: KOUVADOKINIGOS

Σορυ που δεν το ανεφερα απλα γυριζο σε ενα μηνα και ψαχνω λυση.
Σας ευχαριστω εκ τον πρωτερον

Φανταρακι εισαι φιλε ;;
Αλλοιως,την σημερον ημερα δεν βρισκω λογο
να επιστρεψεις εδω !!:eye:

Πλην ανωτερας βιας βεβαια !!

Σορυ που δεν το ανεφερα απλα γυριζο σε ενα μηνα και ψαχνω λυση.
Σας ευχαριστω εκ τον πρωτερον

Βρες έναν έμπιστο που μένει εκεί. Πες του να ανοίξετε λογαριασμό στο όνομα του με πιστωτική του, αλλά με δικό σου email ή έστω κοινό. Αγοράζεις ένα netbook το οποίο είναι συνδεμένο στο Internet 24/7 στο σπίτι του. Μπαίνεις με teamviewer και παίζεις. Του δίνεις ένα ποσοστό από τα κέρδη και είστε όλοι ευχαριστημένοι.

• Like
Αντιδράσεις: betover

1Ατλέτικο ΜαδρίτηςΠόρτο v Ατλέτικο Μαδρίτης
(Τελικό Αποτέλεσμα)
01/10/2013Κανένα2.62Ανοικτό
2ΝτόρτμουντΝτόρτμουντ v Μαρσέιγ
(Τελικό Αποτέλεσμα)
01/10/2013Κανένα1.28Ανοικτό
3ΛεβερκούζενΛεβερκούζεν v Ρεάλ Σοσιεδάδ
(Τελικό Αποτέλεσμα)
02/10/2013Κανένα1.75Ανοικτό
4ΒασιλείαΒασιλεία v Σάλκε
(Τελικό Αποτέλεσμα)
01/10/2013Κανένα2.60Ανοικτό
5Μπάγερν ΜονάχουΜάντσεστερ Σίτι v Μπάγερν Μονάχου
(Τελικό Αποτέλεσμα)
02/10/2013Κανένα2.25Ανοικτό
6ΜπαρτσελόναΣέλτικ v Μπαρτσελόνα
(Τελικό Αποτέλεσμα)
01/10/2013Κανένα1.40Ανοικτό
7ΓιουβέντουςΓιουβέντους v Γαλατάσαραϊ
(Τελικό Αποτέλεσμα)
02/10/2013Κανένα1.30Ανοικτό

<tbody>
</tbody>

Αυτο ειναι το παρολακι του διημερου. Ετσι και περασει πληρωνει 62/1. Οταν με το καλο αφρολεξ μαθεις να ελεγχεις τον εαυτο σου θα παιζεις παρολακια για πλακα και θα λες στον μπουκ αν περασει τη γαμησες. Αν χασω θα καλυψω τη ζημια στο επομενο ματς οποτε ειναι θεμα χρονου να σε στησω στα 4 και να σου τα παρω και απο εδω και απο εκει....
Φίλε μου σε ευχαριστώ γι αυτή τη καταπληκτική ιδέα...
Γενικώς, τα φοβόμουν τα παρολί, αλλά το σκεπτικό σου είναι καταπληκτικό!
Ξεκωλιάστηκα και πέρασε το 1ο παρολί που έπαιξα με απόδοση 15,00 (περίπου. Αν πέρναγε και ο μαλακας ο όφη, θα πήγαινα στο 60!). Θα συνεχίσω να παίζω παρολί με το 0,2% του κεφαλαίου μου...
Οπότε, ναι, τα πήρα από τον μπούκι και έτσι, και αλλιώς.
Πραγματικά, σούπερ ιδέα/σκέψη.

Ειναι καταπληκτικη ιδεα οταν παιζεις απο τα κερδισμενα απο τα λεφτα τους δηλαδη οταν παιζεις απο τα δικα σου λεφτα ειναι μαλακια.... και επειδη βλεπω οτι παιζει απο το κεφαλαιο σου το θεωρω λαθος....

• Like
Αντιδράσεις: Betros

Απο αυτό το Σ/Κ που έρχεται θα σας δειξω πως τα 40 ματς γινονται 70 σερι μεσω ανταλλακτηριου και θα καταλαβετε γιατι ειστε καμμενα χαρτια απο τις εταιριες... Θα διαπιστωσετε πως ματς που θα γραφω στο 1,11 στη 365 δεν θα μπειτε στο κοπο καν να τα κλικαρετε γιατι δεν θα εχουνε φτασει ούτε 1,083 θα ειναι ακομα στο 1,071. Εδω μπορει να το χτυπησω το 90αρι θα το δουμε δεν το ξερω το ευχομαι.... Θα μου πειτε και εμεις ρε μεγαλε πως θα παιξουμε.... Δεν ξερω παιδια.... αυτο ειναι δικο σας θεμα αν ειναι να σας δωσω και σε αυτο λυση να μου δωσετε και ενα λογαριασμο να σας στελνω εμβασματα κατευθειαν....

Εμένα με βολεύουν και οι εταιρίες πάντως εκτός bf δεν με πειράζει αυτήν την φορά θα κοιτάξω να σε ακολουθήσω και εγώ πιστά όσο μπορώ και δεν θα λείπω

Δεν θα μπορεις να με ακολουθησεις συνεχως γιατι δεν θα προλαβαινεις θα βλεπεις οτι θα γραφω ματς που μεχρι να μπορεσεις να τα παρεις εσυ θα εχει μπει ηδη το γκολ και θα πηγαινω στο αλλο....

Αναμένουμε Balaton! Θα έχει ενδιαφέρον. Άλλωστε τρόποι υπάρχουν να παίξεις αρκεί να έχεις κάποιον στις υποστηριζόμενες χώρες.

Ειναι καταπληκτικη ιδεα οταν παιζεις απο τα κερδισμενα απο τα λεφτα τους δηλαδη οταν παιζεις απο τα δικα σου λεφτα ειναι μαλακια.... και επειδη βλεπω οτι παιζει απο το κεφαλαιο σου το θεωρω λαθος....
Όχι, από τα κέρδη παίζω... Το αρχικό μου κεφάλαιο, το έχω πλέον αποσύρει από το παιχνίδι μου.
Ξέχασα να αναφέρω, ότι το κεφάλαιό μου πλέον, αποτελείται μόνο από κέρδη. (Δόξα τω Θεώ...)

• 20:00
    • Μπιλμπάο - Οσασούνα

Novasports 1HD
  • 20:00
    • Μαγιόρκα - Βαλένθια

Novasports Start
  • 21:45
    • Λέστερ - Χαλ

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 22:00
    • Ίντερ - Κόμο

Novasports 2HD