Over 0,5 goals

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Balaton
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Απάντηση: Over 0,5 goals

1. Ρωσία - Αρμενία 1.10 - 10
2. ΕλλάδαU21 - ΤουρκίαU21 1.10 - 11
3. Β. ΙρλανδίαU21 - ΙταλίαU21 1.10 - 12.10
4. Boσνία - Αίγυπτος 1.10 - 13.31
5. Ρουμανία - Αργεντινή 1.10 - 14.64

απλα μαθηματικα .... αν ο balaton εβαζε το χερι βαθυτερα στην τσεπη και δεν ξεκιναγε με τα διοδια του ριου αντιριου αλλα με 2 κατοσταρικα θα τα ειχε κανει 9000 ευρω και θα ηταν αρχηγοπουλο ....

το οβερ 0,5 θελει φεαρ .... ΤΕΛΟΣ

O Balaton δεν ξεκινησε με 10 ευρω γιατι ειναι τσιπης αλλα το ξεκινησε με 10 ευρω γιατι ειναι ενα ποσο που μπορει να το παιξει ο οποιοσδηποτε, να πει θυσιαζω 10 ευρω....

Επισης δεν υπαρχει αρχηγοπουλο στο 0-0 γιατι ειναι ενα σκορ που παιζει και μπορει να σου σκασει με το καλημερα... Να παιξεις δηλαδη 200 ευρω πρωτο στοιχημα και να σου ερθει 0-0. Να ξερεις πως παντα υπαρχει μια Φιτεσσε η οποια θα παιζει στην εδρα της με τη τελευταια και θα σου το φερει το 0-0 ή μια Μαντσεστερ Σιτι που ενω ειναι πολυβολο παιζει με τη Νοριτς και σε στελνει ακλαφτο.....

Δεν εριξα μαυρη πέτρα για τη χασουρα του ταλιρου ( δικαιουμαι αλλα 5 χιλιαρικα ε ) απλα βαριεμαι το γραψιμο των ματς.

Πρεπει να ειναι πολυ τυχερος καποιος για να πιασει με το 1,10 της 365 τα 90 ματς ή τα 53 χιλιαρικα. Οι αποδοσεις συγκριτικα με τα παιχνιδια που απομενουν ειναι ασυμφορες.... θα το διαπιστωσετε στη πορεια....

Το οβερ 0,5 ειναι καλο αλλα οχι να τα παιζεις μονοκοπανια στο επομενο ματς θελει το τροπο του.... και φυσικα την υπομονη του....

Αυτα...

• Like
Αντιδράσεις: KOUVADOKINIGOS

Να ξερεις πως παντα υπαρχει μια Φιτεσσε η οποια θα παιζει στην εδρα της με τη τελευταια και θα σου το φερει το 0-0 ή μια Μαντσεστερ Σιτι που ενω ειναι πολυβολο παιζει με τη Νοριτς και σε στελνει ακλαφτο.....

Μονο;και μπαρτσελονα υπαρχει...και φερνει 0-0...

• Like
Αντιδράσεις: Balaton

Οσασουνα... Με την Ατλετικο εγω δεν την επαιξα φοβομουν αυτο που εγινε και φυλαχθηκα...

Μονο;και μπαρτσελονα υπαρχει...και φερνει 0-0...

Το πρώτο 0-0 της Μπαρτσελόνα μου ανήκει πανηγυρικά. Άσε που ακόμα με κοροϊδεύουν "Μιλάς και εσύ που έκανες την Μπαρτσελόνα να φέρει 0-0? Την κατέστρεψες ρεεεεεεεεεεε" :)

Οσασουνα... Με την Ατλετικο εγω δεν την επαιξα φοβομουν αυτο που εγινε και φυλαχθηκα...

Το πρώτο 0-0 της Μπαρτσελόνα μου ανήκει πανηγυρικά. Άσε που ακόμα με κοροϊδεύουν "Μιλάς και εσύ που έκανες την Μπαρτσελόνα να φέρει 0-0? Την κατέστρεψες ρεεεεεεεεεεε" :)

Αστε το μην το συζητατε.τραγικες καταστασεις.
:emb:

Μονο η Μπαγερν και η Χοφενχαιμ για την ωρα παρεχουν προστασια.... Αλλα εδώ που τα λεμε πολυ το καθυστερουν και αυτες και μαλλον θα ξεκινησω να πονταρω υπερ του 0-0 σε αυτες.... Καπου θα γινει....

Το οβερ 0.5 σε τετοιες αποδοσεις εμενα δε μου αρεσει.δεν κρινω κανεναν ο καθενας παιζει οπως γουσταρει και τη βρισκει.εχω παιξει παρα πολλες φορες οβερ 0.5 αλλα.....μετα το 70 οπου η αποδοση φτανει το 2.00 (συγκεκριμενα στο 75 περιπου).Προσφατο οβερ 0.5 που επαιξα ηταν ρομα-ιντερ τις προαλλες....
δε ξερω αν θα μπορουσα να ρισκαρω σε πολυ μικρες αποδοσεις μεγαλο ποσο...
:sign:
Οπως και ναχει ειπα τις σκεψεις μου.
καλη επιτυχια και στους 2 σας.

Η Ρομα σε ντερμπι βολευεται και με χ την εχω παρατηρησει...

Το οβερ 0.5 σε τετοιες αποδοσεις εμενα δε μου αρεσει.δεν κρινω κανεναν ο καθενας παιζει οπως γουσταρει και τη βρισκει.εχω παιξει παρα πολλες φορες οβερ 0.5 αλλα.....μετα το 70 οπου η αποδοση φτανει το 2.00 (συγκεκριμενα στο 75 περιπου).Προσφατο οβερ 0.5 που επαιξα ηταν ρομα-ιντερ τις προαλλες....
δε ξερω αν θα μπορουσα να ρισκαρω σε πολυ μικρες αποδοσεις μεγαλο ποσο...
:sign:
Οπως και ναχει ειπα τις σκεψεις μου.
καλη επιτυχια και στους 2 σας.
Και εγώ περίπου έτσι παίζω venoss. Ρισκάρω το πολύ 200 για να πάρω 50 στο δεύτερο ημίχρονο, απλώς αυτό με τα 10 και το επαναποντάρισμα το έχω δοκιμάσει ελάχιστες φορές και απ' ότι φαίνεται δεν αξίζει, καθώς πρέπει να είσαι πάρα πολύ τυχερός. Το λέω αυτό διότι όσον αφορά τις γνώσεις μου για το ποδόσφαιρο, τους παίκτες και τις ομάδες, λίγοι πιστεύω πως τις έχουν, όμως αυτό που μου λείπει όπως στους περισσότερους είναι ο παράγοντας τύχη. Ακόμα και αυτό για το δεύτερο ημίχρονο είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς σε οποιοδήποτε παιχνίδι μπορεί να μην μπει γκολ και το αντίστροφο. Ας πούμε η Αργεντινή κατέβηκε με όλα τα αστέρια της και είχε όρεξη για να κερδίσει το ματς, όμως αυτό ήρθε 0-0. Έχω χάσει over,5 όπου ακυρώθηκε κανονικό γκολ ως οφσάιντ και χάθηκαν δύο πέναλτι, τι να πω τώρα.

• Like
Αντιδράσεις: venoss

το να πας να παίζεις σε ανούσια φιλικά οβερ 0.5 όμως σημαίνει "προκαλώ την τύχη μου".

το να πας να παίζεις σε ανούσια φιλικά οβερ 0.5 όμως σημαίνει "προκαλώ την τύχη μου".
Εσύ που ξέρεις ότι είναι ανούσια τα φιλικά; Το βασικό είναι να παρακολουθείς το παιχνίδι που ποντάρεις και αν αξίζει, τότε το κοπανάς. Για να μπορείς να το κάνεις όμως, πρέπει να έχεις γνώσεις στο ποδόσφαιρο και να μην στηρίζεσαι μόνο στα έτοιμα στατιστικά, κάτι που μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε. Σε πληροφορώ ότι σε ένα ανούσιο φιλικό όπως ισχυρίζεσαι μπορεί να μπει το γκολ πολύ πιο εύκολα, απ' ότι σε ένα ματς ζωής ή θανάτου όπως συνηθίζουμε να λέμε.

φυσικά μπορούν να μπουν και δέκα γκολ ή μπορεί εκεί που πιέζουν και δε τους βγαίνει τελικά να βαρεθούν γιατί δεν έχει ουσία ή να αρχίσουν να φυλάγονται ή ο προπονητής να κάνει 10 αλλαγές και να χαλάσει τη χημεία της ομάδας.

απλα μαθηματικα .... αν ο balaton εβαζε το χερι βαθυτερα στην τσεπη και δεν ξεκιναγε με τα διοδια του ριου αντιριου αλλα με 2 κατοσταρικα θα τα ειχε κανει 9000 ευρω και θα ηταν αρχηγοπουλο ....

το οβερ 0,5 θελει φεαρ .... ΤΕΛΟΣ
Δεν έχει σχέση με την εταιρία, το μόνο που αλλάζει είναι οι αποδόσεις. Εσύ θα στενοχωρηθείς thanosd αν αντί για 1.40 ας πούμε, ποντάρεις στο 1.37, θα κερδίσεις λιγότερα, σιγά την διαφορά.

φυσικά μπορούν να μπουν και δέκα γκολ ή μπορεί εκεί που πιέζουν και δε τους βγαίνει τελικά να βαρεθούν γιατί δεν έχει ουσία ή να αρχίσουν να φυλάγονται ή ο προπονητής να κάνει 10 αλλαγές και να χαλάσει τη χημεία της ομάδας.
Ε αυτό λέω και εγώ. Στο παιχνίδι Ρουμανία - Αργεντινή δεν βαρέθηκε κανείς, γιατί η Αργεντινή έχανε ευκαιρίες ως το τέλος και πίεζε για να βάλει το γκολ, με την Ρουμανία απλώς να αμύνεται, ούτε είδα να φυλάγεται κάποιος παίκτης, καθώς ακόμα και ο Μέσι τα έδινε όλα, απλώς δεν κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα της Ρουμανίας, συμβαίνουν αυτά και στα επίσημα παιχνίδια, δεν έχει σχέση αυτό που λες.

Δεν έχει σχέση με την εταιρία, το μόνο που αλλάζει είναι οι αποδόσεις. Εσύ θα στενοχωρηθείς thanosd αν αντί για 1.40 ας πούμε, ποντάρεις στο 1.37, θα κερδίσεις λιγότερα, σιγά την διαφορά.

Ετσι που το λες δεν υπαρχει διαφορα.η διαφορα εγκειται στο οτι κερδισμενος σε βαθος χρονου ειναι αυτος (που οχι μονο εχει υψηλο ποσοστο επιτυχιων) αλλα που αγοραζει το καθε γεγονος σε αποδοση υψηλοτερη απο την πιθανοτητα ναρθει.
Δηλαδη:ριχνουμε κερμα.στα γραμματα αν το βρεις παιρνεις 1.95 στην κορωνα παιρνεις 2.05!
Σε τι θα πονταρες συνεχεια;
Καταλαβαινεις τι θελω να πω.
Τελος παντων δεν το συνεχιζω γιατι η κουβεντα θα ξεφυγει και θα γινει μπαχαλο το θρεντ.
Και μην παρεξηγησε με τα παιδια adamant.
Κριτικη ασκουν.δε νομιζω κακοπροαιρετη.
Αλλωστε ο γραπτος λογος παρεξηγειται ευκολα....

παρολι 10 ματς του 1.37 =23.29 χ 100 =2329
παρολι 10 ματς του 1.40 = 28.92 χ 100 =2892

σιγα τι ειναι 560 ευρω ενα απλο μηνιατικο. λεφτα υπαρχουν ας χαρισουμε κι ενα μηνιατικο στον μπουκ :hammer:

• Like
Αντιδράσεις: tipois

Ρε παιδια δεν ειναι μονο οι αποδοσεις που ειναι μικροτερες αλλα ειναι και αλλα... Καταρχην θα δυσκολευτεις παρα πολυ να πετυχεις ομαδες που εχουν το γκολ σε πολυ μεγαλο ποσοστο. Υπαρχει μια διαφορα χρονου του 1,10 της 365 με το 1,11 της μπετφαιρ (βαζω 1,11 για να καλυφθει και το κομμισσιον) βαλτε ποσα ματς δεν θα μπορεσετε να παιξετε τα οποια στη μπετφαιρ ειναι 1,11 και στη 365 ειναι στο 1,071 γιατι στο μεσοδιαστημα αυτο θα εχει μπει γκολ.

Επισης οι αποδοσεις ακομα και της μπετφαιρ τα τελευταια 2 χρονια εχουν πεσει παρα πολυ. Δηλαδη ενα ματς που σημερα στο χ χρονο εχει 1,11 το ιδιο ματς πριν απο δυο χρονια ειχε 1,14 ή 1,15. Τεραστιες διαφορες.... Ειναι ασυμφορο στη 365 αφου καλα καλα κοντευει να γινει ασυμφορο και στη μπετφαιρ...

• Like
Αντιδράσεις: ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ και piravlos
  • 19:30
    • Σάλκε - Αρμίνια Μπίλεφελντ

Novasports Extra 1
  • 21:00
    • Αλ Αχλί - Αλ Ίτιχαντ

COSMOTE SPORT 8 HD
  • 21:30
    • Κάδιθ - Σαραγόσα

Novasports 2HD
  • 21:30