Χρησιμοποιείτε ένα παλιό πρόγραμμα περιήγησης. Μπορεί να μην εμφανίζεται σωστά αυτός ή άλλοι ιστότοποι. Θα πρέπει να αναβαθμίσετε ή να χρησιμοποιήσετε ένα εναλλακτικό πρόγραμμα περιήγησης .
Και τώρα ρωτάω εγώ? Είμαι ή δεν είμαι ο πιο γκαντεμης τυπος που έχετε γνωρίσει? Δε μπορω να πιστεψω σε ποσους λάκκους έχω πεσει όλα αυτά τα χρόνια. Όταν θα τους πονταρω εγώ, θα γαμη.... ο Δίας.
Προσωπικά λίγο τα χρόνια, λίγο όλα αυτά, με κουρασαν πραγματικα.
90% των bets μου, μετά από 1-2 ώρες πέφτουν σε απόδοση και σε λίγες ώρες τα μισά προτεινονται από όλο το τενιστικο ντουνιά.
Ευτυχώς και για αυτήν (ώστε να γλιτώσει το 3ο baggel σε 20 μέρες) και για εμάς (ώστε να τσονταρουμε σε καλύτερη τιμή) ξεκίνησε με 2-0 γκειμς. Μετά έπεσε βούρτσα στο μεγαλύτερο εβερ ανέκδοτο που κατάκτησε G.S.
Τόσο άνετα δε, που είχε και 3 λιγότερα bp's από τον κοντό , αλλά τι να πάμε τώρα. Κατά τα λοιπά πολύ καλύτερος κτλ κτλ κτλ. Τα υπόλοιπα τα έγραψα στο προηγούμενο ποστ , μην επαναλαμβάνομαι
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξατομικεύσει το περιεχόμενο, να προσαρμόσει την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένο εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookie μας.