Καλησπέρα
Στο στοίχημα υπάρχουν βαλιου μπετ ολοφάνερα που φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού (εξωφθαλμα η ξώφτερνα όπως τα λέω εγώ) στα οποία το αουτσάιντερ είναι ήδη καταπράσινο αλλά αυτό σημαίνει ότι ο μικρός θετικός κύκλος της μικρής ομάδας μπορεί να έχει ήδη ολοκληρωθεί οπότε τρώμε κουβά . ...υπάρχουν όμως και τα κρυφά βαλιου μπετ στα οποία υπάρχει ένα αουτσάιντερ που βελτιώνεται από αγώνα σε αγώνα , παίρνει Χι από καλές ομάδες , ΔΕΝ χάνει σε αποδόσεις τρανές και γυροφέρνει το δυνατό το ''μπαμ''.Ειναι το φαινόμενο ''λάμψη ήχος'' που λέω εγώ ....όταν βρέχει και πέφτουν κεραυνοί ο θεατής βλέπει πρώτα τη λάμψη και μετά ακούει τον ήχο ...νομίζω έγινα κατανοητός...
Ένα τέτοιο κρυφό βαλιου μπετ είναι η Ρόδεραμ ...ναι η Ρόδεραμ ...η φόρμα της αδιάφορη με την πρώτη ματιά αλλά για να δούμε λίγο καλύτερα....26/12 κέρδισε τη Μιντλε 1-0 στην έδρα της ....29/12 στην έδρα της πάλι έφερε 1-1 με τις Μαυρογατες ...1/1/24 έφερε 2-2 μέσα στη Μπλάκμπερν , αχά ...2 γκολ εκτός έδρας....13/1 έχασε μέσα στην έδρα της 1-0 απ' τη Στόουκ σε ματς που δεν της βγήκε αλλά μας αρέσει κιόλας αυτό γιατί εδώ δεν πάμε να χτίσουμε σερί ....20/1/24 έφερε 1-1 μέσα στη Μιντλε, το έβαλε νωρίς και η φαβόρα ίδρωσε να πάρει το Χ ....
Τώρα θα πει κάποιος ....ναι ρε φίλε τώρα παίζει με τους Αγίους του Σαουθάμπτον που πάνε για άνοδο και έχουν ξεχάσει από ποτέ έχουν να χάσουν ...θα συμφωνήσω αλλά θα παραθέσω το επιχείρημα ότι στις 7/10/23 Σαουθάμπτον - Ρόδεραμ ήρθε 1-1 ...όχι 0-0 αλλά 1-1 .... Μας κέρδισαν ? Όχι ! ...υπέρ μας λοιπόν στην εξίσωση...
Αυτό που λέω είναι ότι είδαμε τη λάμψη στη Ρόδεραμ αλλά μπαμ δεν ακούσαμε ακόμη....μήπως είναι τώρα??!?
Μην το κουράζουμε άλλο γιατί έχουμε ήδη παίξει ...η μπάλα είναι πόρνη και κάνει τερτίπια...γνωστό αυτό ...αν μας βγει το ματς κερδίζουμε ...αν όχι τρώμε 2 ...
Σάββατο 3/2/24
Ρόδεραμ - Σαουθάμπτον 1 dnb 7,75.
Ο άσος 9,50 στη bet 365
Το Χ στο 5,40 στη betsson
Αυτά μας δίνουν το χειροκίνητο dnb στο 7,75 και αυτό θα επιλέξουμε γιατί έτσι έχουμε και το προνόμιο της Πρώιμης πληρωμής.
Ρόδεραμ κοπάνα μια με την τσάντα τους Αγίους στο κεφάλι και βάλε 3 να γίνει της ****άνας.
Ρόδεραμ , τσάντα και κοπάνα Νο 3 ... Όποιος δεν έχει δεί αυτή την ταινία παρακαλώ να μην παίξει. . !!!