Sofia/Monpelier

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Kavajim
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Kavajim

Infobeto Tipster
1 Ιον 2012
6,373
2,022
113
Bautista Agut: Winner of 2nd Q (2) Stoiximan (8/10)

Σπάνια βάζω τέτοια πονταρίσματα αλλά εδώ νομίζω μιλάμε για το value του μήνα, αν όχι της σεζόν ως τωρα.
Το bet είναι να φτάσει ο Ισπανός στα ημιτελικά.
3 χρονιές έχει γίνει το συγκεκριμένο τουρνουά και ο Bautista Agut ήταν ο νικητής τη 1η χρόνια. Τη 2η έφτασε στα ημιτελικά όπου εκεί έχασε από τον Goffin, ενώ τη 3η σεζόν δε πήρε μέρος. Οπότε στο συγκεκριμένο bet έχει 2/2!!
Εκτός αυτού, o Bautista είναι μακράν ο πιο φορμαρισμένος παίχτης της σεζόν εκτός των top2 με μια κατάκτηση και ένα προημιτελικό στο ΑΟ.
Το bet είναι για να κερδίσει 2 αντιπάλους, αφού στο 1ο γύρο, έχει bye.
Ο 1ος αντίπαλος θα είναι ένας εκ των ασημου Andreev (WC) και του Ebden που εκτός Αυστραλίας δε φτουραει.
Στον 2ο γύρο οι πιθανοί αντίπαλοι είναι ο Mannarino, Fucsovics ή Seppi.
Στο 1ο γύρο το 1,15 είναι το max, ενώ στο 2ο το 1,3 είναι το max και αυτό αν είναι ενας εκ των Ούγγρου ή Ιταλού. Αν είναι ο Mannarino, τότε μάλλον 1,15 θα έχουμε.

Για να κλείσω, θεωρώ πως η σωστή τιμή για το bet είναι το 1,5. Άντε με το ζόρι 1,6.
Οπότε το 2 είναι κατά value, και το παίρνω με max bet

• Like
Αντιδράσεις: coria
Απάντηση: Sofia/Monpelier

Tsonga: Winner of 2nd Q (3) Stoiximan (3/10)

Αρχίζω λέγοντας πως σε όλα τα indoors tournaments της Γαλλίας σχεδόν κάθε χρόνο πρωταγωνιστούν οι Γάλλοι. Στο συγκεκριμένο τουρνουα, οι Gasquet και Pouille έχουν τη τιμητική τους.

Όσον αφορά τον Tsonga, ο ίδιος έχει συμμετάσχει 3 χρονιές εδώ (10, 17,18) και έχει φτάσει και τις 3 φορές στα ημιτελικά (3/3 δηλαδή για το bet μας), ενώ έχει χάσει και τις 3 φορές στα ημιτελικά από τους μετέπειτα πρωταθλητές!!!
Πέρυσι στον ημιτελικό με τον Pouille, εφτασε να κερδίζει με 1-0 και αποχώρησε στο 5-5 του 2ου σετ.

Κοιτάζοντας τη πορεία του στο ΑΟ, ήταν αρκετά άτυχος αφού αντιμετώπισε στο 2ο γύρο τον μετέπειτα πρωταθλητή Djokovic, αλλά στα 2 πρώτα σετς, πραγματικά τον δυσκόλεψε όσο και αν αυτό δε φαίνεται στο σκορ. Προσωπικά επειδή είδα αρκετά ματς, θεωρώ πως οι Tsonga και Medvedev τον κούρασαν περισσότερο από κανέναν στο ΑΟ.
Όσο για τη κλήρωση εδώ, τα μόνα ονόματα που μπορεί να τον δυσκολέψουν στη πορεια του για τα ημιτελικά είναι ο Simon και ο Chardy, 2 Γάλλοι δηλαδή, οπότε το γαλλικό αβαντάζ πάει περίπατο.
Όμως ο Simon έχει φτάσει μόλις 1 φορά στα ημιτελικά ενω ο Chardy έχει ελάχιστες και κακές παρουσίες εδώ.
έτσι θεωρώ πως στο 1ο ματς θα είναι φαβορί μεγάλο ενώ και με τους 2 Γάλλους δε θα δίνεται πάνω από 1,5-1,6 φαβορί.

Το τελευταίο που θέλω να πω είναι πως ο Jo χρειάζεται πολύ τους βαθμούς για να ξανανέβει αφού πέρυσι έπεσε αρκετά με τους τραυματισμούς και τα χειρουργεία.

Θεωρώ σωστές τιμές αυτές κοντά στο 2,5 και παίρνω με μικρό bet

BAS.png

Ακολουθω κι εγω σε αυτο το value και θα τον εχω απο κοντα στο τελευταιο παιχνιδι!

Νικητές

Πουιγ @4.50
Μπαουτιστα @8.00

2αδα @36.00

0.7/10

Προκριματικα(Σόφια)

Arnaboldi - Gerasimov

Παίξανε το προηγούμενο μηνα με αποδόσεις 4.00-1.25 και κέρδισε ο Arnaboldi με 2-1 σετ. Στη συνέχεια ο Ιταλος κερδισε με ανατροπή τον Lestienne που ειχε κι αυτός περίπου 1.25

Ο Gerasimov δεν είναι και στα καλυτερα του. Στο προηγούμενο τουρνουά με το Bourgue σαν φαβορι του 1.50 πηρε το 1ο σετ και στη συνέχεια έχασε το ματς. Εχει θέμα και δίνεται πάλι καυτό φαβορι λιγο παραπάνω απο το 1.25 αυτή τη φορά. +3.5 χαντικαπ για τον Ιταλο @1.95 και +1.5 σετ @1.87 ειναι καλούτσικα.

Ο ενας σαν αουτσάιντερ τα παει καλά και ο άλλος σαν φαβορί τα παει χάλια! Ορισμός του συμπαθητικού μπετ!

Brands - Majchrzak

Αρκετά καλός ο Brands την προηγούμενη βδομάδα, τα πήγε εξαιρετικά σαν σέρβερ που ειναι το δυνατό του παιχνίδι. Στα indoors ο Πολωνός με το ωραίο όνομα δεν τα πάει καλά και δεν είναι έμπειρος. Επειδη είναι ομως σε τοπ φαση καριερας θα τον κοντραρουμε μονο στο χάντικαπ με +2.5 γκειμ! Στο τελευταιο παιχνίδι ο Πολωνός σαν φαβορι του 1.10 δεν τα πηγε καλά και εχασε απο τον Banes με 2-1 σετ και 2 ΤΒ παιχτηκαν στα 2 πρωτα σετ. Fun Bet να υπάρξει ΤΒ στο ματς που ανοιγουν στο λαιβ στην betshop.

Brands(+2.5) @1.82

Coria με έπεισες...με τον Arnaboldi.

Θα του ρίξω ένα 2/10 στο 3 απόδοση.

Τελικά αποδειχτηκα σωστός και το 2 έφτασε 1,6 πριν ακόμα παιχτεί μπαλιά στο τουρνουά ..

Παίζω και το τελευταίο μακροχρόνιο..

Bautista Agut-Medvedev: Finaslists in Sofia (7,5) Stoiximan (1,5/10)

• Like

Επειδη τρεχω συχρονως πολλα πραγματα στοιχηματικα κι αυτο το διμηνο-τριμηνο που ερχεται ειναι πολυ ζεστο, ειναι δυσκολο για ανανεωσεις. θα τα γραφω οσο πιο τυπικα γινεται χωρις stake χωρις τιποτα κι οτι ακρη βγαζει ο καθενας! κι εγω ο ιδιος ακρη δεν βγαζω με αυτα, οπως μπορω τα παιζω! δεν μπορεσα να δω το ματς με τον αρναμπολντι, ξυπνησα στο 3-6, 6-6 και 0-3 κερδιζε ο γερασιμος και το εκανε 3-3 και λεω εδω τυφλα θα ριξω και κατι ψιλα στην ανατροπη αλλα δεν εκατσε. στατιστικα καθαρα πολυ οριακο παιχνιδι και προφανως το 1ο σερβις του γερασιμου θα τον κρατησε στο υψος του. το σετ ηταν λιγο λαθος, καλυτερα ηταν νικη με τριπλασιο του +1.5 σετ γιατι αν επαιρνε το σετ ο αρναμπολντι λογικα θα ειχε ενα πλεονεκτημα αλλα δεν περασε ουτε το +3.5 στο κερμα που το προτιμησα μπας και κλεψουμε στα 2 σετ το λιγοτερο.

ο Brands κερδισε 2-0 και αποφυγαμε τουλαχιστον το 0/2 στα χαρτια αλλα αυτο το +2.5 το πιστευα παρα πολυ και το ειχα κανονικα για 5/10 και η τιμη ανεβηκε το λαιν χαλαρωσε και δεν μπηκα ουτε απο πισω με το +3.5 αφου χαθηκε το 1ο να παιξω σαν γεννητρια συν το +3.5! τελοσπαντων εκεινη την στιγμη της αποφασης δεν ειχα και την ψυχολογια αφου η φεγενορντ μας εκαψε την 20αδα με το οβερ 0.5 ημιχρονου και εμεινε ενα τυπικο μπετ! ο πολωνος οντως δεν στριβει στα indoors, θα εχει θεμα και σε αλλα ματς μεσα στη χρονια,δεν ξερω απο προκυπτουν αυτα τα φαβορι που κουβαλαει συνεχως και το 1.10 με τον banes η αληθεια ειναι οτι με τρομαξε αλλα στα hard ανοιχτα σιγουρα θα αποδιδει καλυτερα! περιεργος παιχτης και για πρωτη φορα που τον ειδα δεν πολυ καταλαβα το παιχνιδι του, μου αφησε μια εντυπωση οτι θα ειναι απο αυτους που θα γυροφερνουν μονιμα στο 100-200 της καταταξης με το ονειρο οτι καποια στιγμη κατι θα βελτιωθουν για να μπουν 100αδα, απο τετοιους πηξαμε! δεν θα παιξει και πολλα indoors μεσα στη χρονια οποτε αυτα τα λιγα που θα παιξει θα φαει σε ολα κοντρες!

* για αυριο θελω μια γνωμη στην 3αδα νικητων που κυνηγαω, περυσι επιασα τα 2 και εχασα στο 3ο διλημα κουεβας η φονινι που θα επαιζαν το μεταξυ τους. επαιξα κουεβας περασε ο φονινι. τωρα εχω διλημα φονινι η σβαρτσμαν, ριξτε καμια ιδεα μην βγουν τα 2 και χασουμε παλι στο 50-50!

Μπαγκνις - Κουεβας
Κουεβας @1.80
3/10

Pablo.png

Τελευταία επεξεργασία:

1)Jarry-Londero: 1 (-2,5) (1,91) Stoiximan (3/10)
3)Mayer-Delbonis: 1 (1,95) Stoiximan (3/10)

• Like

τα κοιτουσα και τα 2 προς τα αριστερα χτες. τα εχω ηδη +1.5 σετ το 1ο σε παρολακι με τοκογλυφιες και +1.5 σετ σε 2αδα διπλασιασμου το 2ο. ψαχνω το 3ο να μπω και σε μονα στο 1.66 μεσο ορο με ζητουμενα το 2/3 τουχιστον και με 3/3 εκτοξευση! το 1ο -1.5 @1.69 και το 2ο +2 @1.68 προς το παρον. το 3ο μαλλον θα ειναι ο giannessi -2 @1.68

Μπαγκνις - Κουεβας
Κουεβας @1.80
3/10 +2.4

pcc.png

αυτο το παιχνιδι θα μπορουσε να παιχτει και μαξ μπετ οχι γιατι κερδισε τοσο ευκολα αλλα γιατι οσες φορες και να το ξαναπαιξουν θα κερδισει σε ολες ο κουεβας. το 3/10 ουσιαστικα ηταν οτι κερδος φαινοταν εδω σε ATP και AO δηλαδη 2+1 με στρογγυλοποιηση προς τα κατω οποτε παει +5 και το επομενο 5/10 που θα παιχτει θα ειναι αυτο το +5

* ο jarry μας χαλασε την πλακα και ηταν ο μονος που δεν καταφερε να παρει ουτε σετ ενω κερδιζε στο ΤΒ του 2ου σετ με 4-1

** αναμενουμε τον μπαουτιστα που ειναι πολυ κρισιμο γιατι παιξαμε ολα τα κερδη απο το @3.50 του Αντερσον στην κατακτηση του προηγουμενου μηνα. αμα διπλωσει αυτο παμε καλα!

*** ο Giannessi μετα απο ενα ηρωικο παιχνιδι με τον σειμποθ, εχανε με σετ και μπρεικ σε φαση που ο σειμποθ σερβιρε για το ματς και ο ιταλος ειχε ενα ωραιοτατο 10.00-11.00 για νικη/ανατροπη. στη θεωρια ταλεντο βραζιλιανικο μικρης ηλικιας με σχεδον καμια εμπειρια εφαγε μπρεικ για πλακα σε εκεινο το σημειο και στη συνεχεια ειχε μεγαλη μαχη και στο 3ο σετ, ναι μεν εγινε η ανατροπη αλλα ηταν παιχνιδι ζορικο που συνεβησαν πολλα και διαφορα! ο σειμποθ ειχε χασει παλι ενω ειχε παρει το 1ο σετ 6-1 απεναντι στον βιγιανουεβα που τον παιξαμε καπακι με τον σερνταρουσιτς. το ιδιο θα ξαναγινει και παλι στα επομενα τουρνουα μεσα στη χρονια γιατι αυτη ειναι η φυση των παιχνιδιων!

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden

Εκτος κλίματος ο Μπαουτιστα του εχει χαρισει το 1ο σετ. Αρκετα λάθη, χωρις ρυθμό και πετάει πολύ εύκολα μπάλες εξω μονος του. Εμφανή τα σημάδια οτι θα χάσει οριακά το ματς. Οπως και με τον τσονγκα έτσι κι αυτο πίστευα οτι η όλη δυσκολία είναι παντα το 1ο παιχνίδι που είναι κρύος και παιζει πάντα με παίχτες που έχουν παίξει ηδη ενα ματς η έρχονται απο τα προκριματικά η έχουν ρυθμό απο τσαλεντζερ! Βγει δεν βγει παίξαμε λάθος γιατί σχεδον ποτέ το 1ο φαβορί ακομα και του 1.15 δεν κερδίζει εύκολα και κυνηγάμε στο σκορ!

Ανεβασε ταχύτητα στα μισά του δευτέρου σετ και τον εξαφάνισε! Μακάρι να συνεχίσει έτσι και στο 3ο σετ! 3-6, 6-3, ?-?

Λιγο μουρμούρα, λίγη ταχύτητα, λιγο γκάζι έρχονται τα φυσιολογικά και αναμενόμενα. Θέλω να καταλήξω για άλλη μια φορά στο ότι νιώθω λιγο κωτσιος που πήραν όλοι το 2.00+ του Μπαουτιστα οταν εχανε σημερα και στη ουσία αν έχανε όλοι θα χάναμε αλλά αν κέρδιζε όλοι πληρώθηκαν σημερα κι εμείς θέλουμε κι άλλο ματς επειδή είμασταν οι πιο έξυπνοι. Το ιδιο και με τον τσονγκα που ολοι πληρωθηκαν απο το 1ο ματς και για το ειδικό θέλει άλλα 2 ματς. Ολο αυτο δεν ειναι περιστασιακό, δεν ετυχε να γινει μονο σημερα αλλα συμβαίνει πάρα πολλές φορές!

Καβατζίμ και Κορία, παίζει κανείς σας στην 1χbet; Δεν έχει άδεια στην Ελλάδα από ότι έχω καταλάβει... Αν ανοίξω λογαριασμό εκεί θα έχω κανένα θέμα;

Καβατζίμ και Κορία, παίζει κανείς σας στην 1χbet; Δεν έχει άδεια στην Ελλάδα από ότι έχω καταλάβει... Αν ανοίξω λογαριασμό εκεί θα έχω κανένα θέμα;
Προφανώς θα έχεις θέμα, είσαι παράνομος

Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Αντιδράσεις: RF THE KING

Εγώ δε παίζω εκεί RF, οπότε δε μπορώ να σε διαφωτισω φιλε

• Like
Αντιδράσεις: RF THE KING
  • 22:00
    • Ολλανδία - Γαλλία

ΕΡΤ2
  • 18:00:00