Απάντηση: Sofia/Monpelier
Σύνολο: +0,3/10
Τελικά Medvedev και Tsonga πήραν τα 2 τουρνουά με 2 νίκες με 2-0 σετς στα ημιτελικά και τελικό.
Δεν έχω τον χρόνο να πω πολλά γι'αυτη τη τραγική βδομάδα αλλά πραγματικά μετά τα όσα περίεργα συνεβησαν στο ΑΟ, έρχομαι εδώ για 2η φορά με χειρότερα πράγματα να μας στερούν ένα κέρδος από 20-30/10!!! Και δε λέω υπερβολές...
Το πρώτο λάθος μου είναι που πονταρα 6/10 σε ένα γελοίο τουρνουά στη Cordoba που έγινε 1η φορά και δεν είχαμε στατιστικά από τα προηγούμενα χρονια. Αλλά αυτό είναι δικό μου λάθος και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου
Οι γελοιογραφίες όμως έγιναν στη Sofia που ένας παίχτης μας στέρησε ένα μεγάλο κερδος. Μόλις είδα τα ταμπλό σε Sofia και Monpelier, αμέσως μου ήρθαν 3-4 σκεψεις.
1)Bautista Agut και Medvedev να πάνε στο τελικό.
2)Medvedev νικητής.
3)Tsonga-Berdych στο τελικό
4)Tsonga νικητής.
Κοιτάζοντας όμως τα ειδικά, είδα πως το να πάρει ο Bautista Agut τη περίοδο είχε τρελό value. Και γι'αυτό του έριξα ένα τεράστιο bet. Επίσης το ειδικό του ζευγαριού τελικού είχε πολύ μεγαλύτερο value από τη νίκη του Medvedev που με 5 ήταν οριακά αποδεκτό, αλλά χωρίς μεγάλο value.
Στο άλλο τουρνουά να πω την αληθεια, βλέποντας τους αντιπάλους του Tsonga ως τους 4 είπα πως το 3 αξιζει αλλά λιγότερα του Bautista, ενώ το 9 της κατάκτησης το φοβήθηκα λόγω Pouille και Berdych που έδειξαν καλό πρόσωπο στο ΑΟ.
Αυτό που πάντως έπαιξα το δικαιολόγησα με τιμές και έτσι και αποδείχτηκε. Το 2 έπρεπε να ήταν 1,55 και εκεί έφτασαν οι τιμές, ενω το 3 θα έπρεπε να ήταν 2,5 και εκεί πήγε.
Τέλος δε συμφωνώ καθόλου με τις απόψεις πως στα φαβορί δε βρίσκεις value σε 250αρια... Το value είναι value και όταν το αποδεικνύεις και βγαίνει στις τιμές, αξίζει άσχετα αν τελικά δεν έρθει επειδή μπορεί να πέσει βόμβα, ή επειδή ο παίχτης θέλει να αποσυρθεί ή να τον πατήσει αυτοκίνητο.
1)Bautista στο Q: 8/10 χαμένα. Πραγματικά χαμένα 16/10
2)Bautista στο τελικό. 1,5/10 χαμένα, 10/10 πραγματικά.
Γι'αυτό λοιπόν μιλάω για κλοπή, της τάξης των 25/10 όταν αναφέρομαι σε 2 ματς με φαβορί του 1,3 έκαστος...
ΥΓ: Μένω στο γεγονός πως καταφέραμε και γυρίσαμε από μια καταστροφή στο θετικό, ακόμα και αν μας συμβαίνουν όλα τα ευτράπελα.
Ευελπιστω σε πραγματικο κέρδος στα επόμενα τουρνουα. Προς το παρόν για αυτή τη βδομάδα μένω στην ευχαρίστηση πως δε μπήκαμε μέσα...
Καλή Κυριακή και τα λέμε με Rotterdam