Stoiximan και πίτσα

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος cosmicsports
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

cosmicsports

New Member
30 Ιολ 2010
4,118
1,602
113
O Stoiximan λέει στη διαφήμιση μία πίτσα fan δώρο χωρίς κατάθεση σε κάθε εγγραφή με κωδικό δώρου PAGKOSMIO2026.
Γράφτηκα.
Ούτε πίτσα υπάρχει, ούτε τίποτα.

• Haha
Αντιδράσεις: Conscious Player
Kατά την εγγραφή ή ακόμα και μετά από αυτήν, πας στις Προσφορές > Διαθέσιμα Bonus, και μπορείς να προσθέσεις το Promo Code που αυτη την φορά ειναι το: PAGKOSMIO2026 για να λαβεις τα δωρα που αναφερει. Για την pizza που ανεφερες ειναι 5 ευρω

Kατά την εγγραφή ή ακόμα και μετά από αυτήν, πας στις Προσφορές > Διαθέσιμα Bonus, και μπορείς να προσθέσεις το Promo Code που αυτη την φορά ειναι το: PAGKOSMIO2026 για να λαβεις τα δωρα που αναφερει. Για την pizza που ανεφερες ειναι 5 ευρω

Δ-ε-ν υ-π-ά-ρ-χ-ε-ι π-ί-τ-σ-α.

• Haha
Αντιδράσεις: Conscious Player
Είναι δεξιοί. Αν ήταν ΠΑΣΟΚ 1+1 δώρο θα έδιναν :smk1:

Με ΠΑΣΟΚ η Ελλάδα θα έπαιζε στα γήπεδα της Αμερικής, τώρα θα είχαμε περάσει χαλαρά στα νοκ άουτ ενώ πολλοί από εμάς θα βρισκόμασταν δίπλα στην εθνική αφού θα κολλούσαμε 5-6 τριήμερα και ρεπό μαζεμένα για όλον τον Ιούνιο και λίγες μέρες από Ιούλιο.

• Like
Αντιδράσεις: Larry και theo_kromm_pro
Με ΠΑΣΟΚ η Ελλάδα θα έπαιζε στα γήπεδα της Αμερικής, τώρα θα είχαμε περάσει χαλαρά στα νοκ άουτ ενώ πολλοί από εμάς θα βρισκόμασταν δίπλα στην εθνική αφού θα κολλούσαμε 5-6 τριήμερα και ρεπό μαζεμένα για όλον τον Ιούνιο και λίγες μέρες από Ιούλιο.
Η Ελλάδα με τον πατέρα μας και σας Ανδρέα Παπανδρέου πήγε στο Παγκόσμιο το 2014 πήγε ξανά όταν κυβέρνηση ήταν το ΠΑΣΟΚ (δεν υπάρχει συγκυβέρνηση με ΝΔ που λένε εμείς τους "πήραμε" γιατί δεν τους έπαιζε κανείς και απλά τους είχαμε για σουβενίρ) οπότε Ελλάδα στο Παγκόσμιο ξανά? Ναι όταν έρθει το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση μέχρι τότε όπως λέει και ο Χατζηγιάννης "Μόνο στα όνειρα μπορώ να σε αγγίξω" :smk1:

• Haha
Αντιδράσεις: BetLaden και Conscious Player
Η Ελλάδα με τον πατέρα μας και σας Ανδρέα Παπανδρέου πήγε στο Παγκόσμιο το 2014 πήγε ξανά όταν κυβέρνηση ήταν το ΠΑΣΟΚ (δεν υπάρχει συγκυβέρνηση με ΝΔ που λένε εμείς τους "πήραμε" γιατί δεν τους έπαιζε κανείς και απλά τους είχαμε για σουβενίρ) οπότε Ελλάδα στο Παγκόσμιο ξανά? Ναι όταν έρθει το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση μέχρι τότε όπως λέει και ο Χατζηγιάννης "Μόνο στα όνειρα μπορώ να σε αγγίξω" :smk1:

Μα αυτό λέω. Δεν ήταν χιουμοριστικό το ποστ. Με ΠΑΣΟΚ θα ήμασταν στα γήπεδα της Αμερικής.:smk1:

Πάντως εδώ κάτι παίζει.
Η stoiximan έχει καλώς.
Αλλά η pizza fan γιατί να δεχτεί να συνεργήσει στη μούφα ;

Πάντως εδώ κάτι παίζει.
Η stoiximan έχει καλώς.
Αλλά η pizza fan γιατί να δεχτεί να συνεργήσει στη μούφα ;

Γιατί ζούμε σε μια αποικία χρέους όπου νονοί και απρόσωπες εταιρείες ρουφάνε το αίμα του λαού, κοροιδεύουν τον κόσμο προσφέροντας άρτο και θεάματα, με την συνοχή του επίσημου λεγόμενου κράτους.

Και εμείς όλο αυτό το υποστηρίζουμε.

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden, Larry και theo_kromm_pro
Εν τω μεταξύ επικοινώνησα με την pizzafan και τους είπα "tinaftare".
Μου γράψανε αυτοί πίσω και μου είπαν ο κωδικός είναι PIZZAFAN και είναι για το pamestoixima.gr, όχι για τον stoiximan.
Πίστεψα ότι μπορεί να ήταν δικό μου το λάθον και έκανα αυτά μου είπαν, γράφτηκα στο pamestoixima.gr.
Η πίτσα όμως είναι άφαντη και πάλι.
Δεν υπάρχει ίχνος πίτσας.

• Haha
...Η πίτσα όμως είναι άφαντη και πάλι...
Δεν υπάρχει ίχνος πίτσας...
Κοσμικ, ακου να δεις τι θα γιηνει!!!
θα μου δωσεις 3 σιγουρακια, μουντιαλικά, να τα κολλησω παρολί, και Θα Σου Στειλω Εγω 1+1 απο Παρμετζιάνι που τους ξερω, (Πειραια) Στη Μουτσοπούλου!!!!!!!!!!
κι ας ειμαι Παο, απο εκει ψωνιζω!!!!!
αμα δε σου αρεσει απο εκει, σου στελνω κι απο Παλιατσο Λα τρατερία!!!!! Παλι Πειραια!!! θες να φας και το κουτι
Και,,, Μιλαμε για Πιτσα,,, Προφιτ!!!!!!!!!!
Οχι ... Αντιδωρα,,,,,!!!!!!!!!!
* το παραπανω σχόλιο δεν εχει καμια προθεση να υποννοησει τιποτα για οποιαδηποτε πολυεθνικη και μη αλυσιδα!!!!!!!!!!
Υγ 2. Στη ζωη, καποια στιγμη θα ερθει η ωρα να αποφασισουμε μεταξυ δυο! συνηθως αυτο γινεται!
Οσφπ - Παο. (οκ υπαρχουν κι αλλοι, το συντομευω λιγο! μιλαω για τον κανονα) ΝΔ, ΠΑΣΟΚ. (ΠΑΛΙΑΑΑΑΑ ΑΥΤΟ, ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΣΟΚ)
βουνό - ή θαλασσα!
Σουβλάκι / ή πιτσα!
Μαντεψτε , και απο τη παραπανω κουβεντα, / σχολιο μου, τι επελεξα σε αυτο το τελευταιο!!!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία:
  • Haha
Κοσμικ, ακου να δεις τι θα γιηνει!!!
θα μου δωσεις 3 σιγουρακια, μουντιαλικά, να τα κολλησω παρολί, και Θα Σου Στειλω Εγω 1+1 απο Παρμετζιάνι που τους ξερω, (Πειραια) Στη Μουτσοπούλου!!!!!!!!!!
κι ας ειμαι Παο, απο εκει ψωνιζω!!!!!
αμα δε σου αρεσει απο εκει, σου στελνω κι απο Παλιατσο Λα τρατερία!!!!! Παλι Πειραια!!! θες να φας και το κουτι
Και,,, Μιλαμε για Πιτσα,,, Προφιτ!!!!!!!!!!
Οχι ... Αντιδωρα,,,,,!!!!!!!!!!
* το παραπανω σχόλιο δεν εχει καμια προθεση να υποννοησει τιποτα για οποιαδηποτε πολυεθνικη και μη αλυσιδα!!!!!!!!!!
Υγ 2. Στη ζωη, καποια στιγμη θα ερθει η ωρα να αποφασισουμε μεταξυ δυο! συνηθως αυτο γινεται!
Οσφπ - Παο. (οκ υπαρχουν κι αλλοι, το συντομευω λιγο! μιλαω για τον κανονα) ΝΔ, ΠΑΣΟΚ. (ΠΑΛΙΑΑΑΑΑ ΑΥΤΟ, ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΣΟΚ)
βουνό - ή θαλασσα!
Σουβλάκι / ή πιτσα!
Μαντεψτε , και απο τη παραπανω κουβεντα, / σχολιο μου, τι επελεξα σε αυτο το τελευταιο!!!!!!!!!!

Ωραία θα σκεφτώ και θα σου στείλω ένα παρολί τριάδα στο pm.
Από αύριο 30/6.
Αν περάσει θέλω πίτσα, ας το έπαιξες 0.01 ευρώ, δεν με νοιάζει.
Αλλά όμως υπάρχει θέμα διότι από τον Πειραιά θα κρυώσει.

• Like
Αντιδράσεις: theo_kromm_pro
Αθηνα κεντρο, για να το λες αυτο θα εισαι ε; Εγω απο νησι του Σαρωνικου γραφω αυτη τη στιγμη, εδω ζω , εδω μενω!!!!! αλλα εκπεμπω και εκτος, και μπορω να μετακινησω οτιδηποτε οπουδηποτε!!!!!!!!!!

δε κανω πλακα να ξερεις!!!!!
για μενα, το εχω ξαναγραψει κιολας, αυτο ειναι το νοημα αυτου του φορουμ! Challenges, (με καλες προθεσεις παντα φυσικα) καζουρα, (που να μη προσβαλει)
γενικα, μπορει να το εχεις παρατηρησει κι εσυ και αλλοι, με χιουμορ, (πιστευω οτι εστω λιγο εχω) συμπεριφερομαι αλλά τα παιρνω ολα στα πολυ σοβαρα!!!
δε τρολαρω!!!!!
* το κοππυ_ραϊτ ειναι δικο μου ετσι;;; μην αρχιζει κανείς τωρα να του στελνει, "στειλε και σε εμενα, κερναω σούσι, στιελε και σε'μενα μπεργκερ κλπ κλπ"!!!!!!!!!!
Και, οοοοχι δε θα εχει αυτη την καταληξη, του απο πανω βιντεο!!!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden

Νόμιμες Στοιχηματικές

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
  • 15:00
    • ΑΕΚ-Ντε Γκραασφχαπ

COSMOTE SPORT 1 HD
  • 15:00
    • Ώρα Μουντιάλ

ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ
  • 17:00
    • ΑΕΚ - Ντε Γκράαφστσαπ

COSMOTE SPORT 1 HD
    • Δεν υπάρχουν μπασκετικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 10:35
    • MotoGP 2026