O Stoiximan λέει στη διαφήμιση μία πίτσα fan δώρο χωρίς κατάθεση σε κάθε εγγραφή με κωδικό δώρου PAGKOSMIO2026.
Γράφτηκα.
Ούτε πίτσα υπάρχει, ούτε τίποτα.
Γράφτηκα.
Ούτε πίτσα υπάρχει, ούτε τίποτα.
Kατά την εγγραφή ή ακόμα και μετά από αυτήν, πας στις Προσφορές > Διαθέσιμα Bonus, και μπορείς να προσθέσεις το Promo Code που αυτη την φορά ειναι το: PAGKOSMIO2026 για να λαβεις τα δωρα που αναφερει. Για την pizza που ανεφερες ειναι 5 ευρω
Δ-ε-ν υ-π-ά-ρ-χ-ε-ι π-ί-τ-σ-α.
Κύριε cosmic, μήπως είναι για νέους πελάτες μόνο;
Εσείς είστε νέος πελάτης ή όχι;
Είναι δεξιοί. Αν ήταν ΠΑΣΟΚ 1+1 δώρο θα έδινανΝέους, αφού λαίμαι γράφτηκα.

Είναι δεξιοί. Αν ήταν ΠΑΣΟΚ 1+1 δώρο θα έδιναν![]()
Η Ελλάδα με τον πατέρα μας και σας Ανδρέα Παπανδρέου πήγε στο Παγκόσμιο το 2014 πήγε ξανά όταν κυβέρνηση ήταν το ΠΑΣΟΚ (δεν υπάρχει συγκυβέρνηση με ΝΔ που λένε εμείς τους "πήραμε" γιατί δεν τους έπαιζε κανείς και απλά τους είχαμε για σουβενίρ) οπότε Ελλάδα στο Παγκόσμιο ξανά? Ναι όταν έρθει το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση μέχρι τότε όπως λέει και ο Χατζηγιάννης "Μόνο στα όνειρα μπορώ να σε αγγίξω"Με ΠΑΣΟΚ η Ελλάδα θα έπαιζε στα γήπεδα της Αμερικής, τώρα θα είχαμε περάσει χαλαρά στα νοκ άουτ ενώ πολλοί από εμάς θα βρισκόμασταν δίπλα στην εθνική αφού θα κολλούσαμε 5-6 τριήμερα και ρεπό μαζεμένα για όλον τον Ιούνιο και λίγες μέρες από Ιούλιο.

Η Ελλάδα με τον πατέρα μας και σας Ανδρέα Παπανδρέου πήγε στο Παγκόσμιο το 2014 πήγε ξανά όταν κυβέρνηση ήταν το ΠΑΣΟΚ (δεν υπάρχει συγκυβέρνηση με ΝΔ που λένε εμείς τους "πήραμε" γιατί δεν τους έπαιζε κανείς και απλά τους είχαμε για σουβενίρ) οπότε Ελλάδα στο Παγκόσμιο ξανά? Ναι όταν έρθει το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση μέχρι τότε όπως λέει και ο Χατζηγιάννης "Μόνο στα όνειρα μπορώ να σε αγγίξω"![]()

το οκ πολλοί εμίσησαν την pizza ουδείςΜα αυτό λέω. Δεν ήταν χιουμοριστικό το ποστ. Με ΠΑΣΟΚ θα ήμασταν στα γήπεδα της Αμερικής.![]()
Πάντως εδώ κάτι παίζει.
Η stoiximan έχει καλώς.
Αλλά η pizza fan γιατί να δεχτεί να συνεργήσει στη μούφα ;
Κοσμικ, ακου να δεις τι θα γιηνει!!!...Η πίτσα όμως είναι άφαντη και πάλι...
Δεν υπάρχει ίχνος πίτσας...
θα μου δωσεις 3 σιγουρακια, μουντιαλικά, να τα κολλησω παρολί, και Θα Σου Στειλω Εγω 1+1 απο Παρμετζιάνι που τους ξερω, (Πειραια) Στη Μουτσοπούλου!!!!!!!!!!
κι ας ειμαι Παο, απο εκει ψωνιζω!!!!!
αμα δε σου αρεσει απο εκει, σου στελνω κι απο Παλιατσο Λα τρατερία!!!!! Παλι Πειραια!!! θες να φας και το κουτι
Και,,, Μιλαμε για Πιτσα,,, Προφιτ!!!!!!!!!!
Οχι ... Αντιδωρα,,,,,!!!!!!!!!!
* το παραπανω σχόλιο δεν εχει καμια προθεση να υποννοησει τιποτα για οποιαδηποτε πολυεθνικη και μη αλυσιδα!!!!!!!!!!
Υγ 2. Στη ζωη, καποια στιγμη θα ερθει η ωρα να αποφασισουμε μεταξυ δυο! συνηθως αυτο γινεται!
Οσφπ - Παο. (οκ υπαρχουν κι αλλοι, το συντομευω λιγο! μιλαω για τον κανονα) ΝΔ, ΠΑΣΟΚ. (ΠΑΛΙΑΑΑΑΑ ΑΥΤΟ, ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΣΟΚ)
βουνό - ή θαλασσα!
Σουβλάκι / ή πιτσα!
Μαντεψτε , και απο τη παραπανω κουβεντα, / σχολιο μου, τι επελεξα σε αυτο το τελευταιο!!!!!!!!!!