Tennis/Basket 2025

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Kavajim
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μπορεί σήμερα να κέρδισε ο Djokovic αλλά δεν ήταν καλός.
Κασαρω το μακροχρόνιο για να φτάσει τελικό, όποτε μου το δώσουν (δε νομίζω να έχω χασουρα, μάλλον ένα μικρό κερδος)
Και θα ποντάρω τον Zverev στο 2 απόδοση.

Musetti: Semifinalist (2,4) Novibet

Σε ένα πανεύκολο τέταρτο χωρίς σοβαρούς αντιπάλους, ένας από τους Musetti/Rune έχουν τεράστια ευκαιρία να φτάσουν στα ημιτελικά.
Ποντάρω στον Ιταλό που έχει κάνει φανταστικές πορείας και στα 3 χωμάτινα Masters.
Τα κατάφερε ο Ιταλός και μας χοντροπλήρωσε

• Like
Αντιδράσεις: george_archo
Humbert: Finalist (3,5)

Μπορεί αυτή την ώρα να ξεκινά ο τελικός του RG, αλλά προσωπικά ασχολούμαι με τα επόμενα τουρνουά. Εξάλλου στοιχηματικα το RG τέλει σε, αφού ο τελικός δείχνει να είναι πλήρως αμφίρροπος.
Ο Γάλλος είναι ένας φανταστικός grass player και έχει εδώ μια ευνοϊκότατη κλήρωση ως τα ημιτελικά. Πραγματικά ο μοναδικός ίσως σοβαρός αντίπαλος του είναι ο Ιάπωνας Hijikata με τον οποίον θα είναι τεράστιο φαβορί, τουλάχιστον στα χαρτιά.
Πρακτικά μιλάμε για 3 μόνο ματς. Εκτός αυτούς έχει στο ταμπλό του κυρίως clay players αφού οι 2-3 καλοί του τουρνουά, είναι στο πάνω ταμπλό.
Αν δεν ήρθε για διακοπές στην Ολλανδία, νομίζω αυτό το 3,5 είναι εξαιρετικό. Εγώ θα το έδινα max στο 2,5
ΥΓ: Και το 6,5 της κατάκτησης έχει καλές πιθανότητες, αλλά κρίνω αυτό το bet καλυτερο
ΥΓ2: Το μόνο μεγάλο ερώτημα είναι η φυσική του κατάσταση μετά τη πτωση-αποχωρηση του από το RG. Αλλά η μαγνητική δεν έδειξε τίποτε. Οπότε νομίζω ότι συνεχίζει κανονικά.

Τελευταία επεξεργασία:
O Fritz τον καθάρισε σαν αυγό. Ο Opelka για τα πανηγύρια....
Όσο για τον Humbert, τι να πω. Το 3,5 έγινε 1,5 αλλά δε το κασαραμε και ως συνήθως το χάσαμε στο τελευταίο ματς...
Ο Γάλλος μας έχει πουλήσει αρκετές φορές στο τέλος και μετά πάει και παίρνει τα επόμενα τουρνουά...

Halle:

FAA: Semifinalist (3,5) Stoiximan

Ένα bet που είναι ιδιαίτερα πιθανό να κριθεί σε ένα 50-50 ματς με τον Rublev...όχι μεγάλο value

1)Bautista Agut-Borges:
Bautista Agut 1st set winner (1,8) Bet365

2)Halys-Bonzi: 1 (1,8) Novibet

1)Bautista Agut-Borges:
Bautista Agut 1st set winner (1,8) Bet365

2)Halys-Bonzi: 1 (1,8) Novibet
Εμετός....

1)Στο 2-1 χαμένο ΒΡ
2)Στο 4-3 χαμένο ΒΡ
3)Στο 6-5 δύο χαμένα ΒΡς-SetPs.
4)O Bautista δεν εδωσε κανένα ΒΡ
Το σετ χάθηκε στο ΤΒ με 7-5

ΥΓ1: Το 2ο σετ έγιναν ακριβώς τα ίδια αλλά έπρεπε να κερδίσει ο Borges και τελικά πήρε το σετ ο Ισπανός.
ΥΓ2: Αν τελικά πάρει το 3ο σετ ο Ισπανός, θα είναι η απόλυτη κοροϊδία, αφού επέλεξα το πιο "σίγουρο" 1ο σετ σε σύγκριση με το ματς λόγω κόπωσης...

Djokovic: Semifinalist (2,1) Stoiximan

Τεράστιο value, μεγάλο bet. Προσωπικά θεωρώ πως είναι το τελευταίο grand slam που μπορεί να κατακτήσει ο Σέρβος για να κάνει το πολυπόθητο 25. Είναι σε μια από τις αγαπημένες του επιφάνειες που ταιριάζει απόλυτα με το στυλ παιχνιδιού του ιδίως για την ηλικία του. Εδώ οποιος έχει καλό σέρβις, κάνει λίγα λάθη και έχει καλή υποδοχή, ξεκινά με τεράστιο αβαντάζ αφού δε χρειάζεται να παίζεις πόντους επ'αόριστον όπως σε χώμα ή hard.
Η κλήρωση του έκλεισε το μάτι και είναι μακράν στο καλύτερο τέταρτο. Μέχρι και τα προημιτελικά, παίζει σχεδόν μόνος του. Εκεί θα βρει πιθανότατα έναν εκ των Draper/Bublik αλλά και αυτό δεν είναι σίγουρο με αυτούς τους 2.
Νομίζω το 2,1 είναι must bet

Djokovic: Winner (7) Stoiximan/Novibet

Τα είπαμε παραπάνω. Με τον Djoko στο καλύτερο τέταρτο, με τον Sinner σε προβλήματα (έδιωξε όλο το τιμ του στους γυμναστές) και όχι σε αγαπημένη επιφάνεια και με τον Alcaraz σε πολύ κακό τέταρτο και ταμπλό, το 7αρι του Σέρβου αξίζει πονταρισματος

Over3,5 στα ματς των Fearnley (1,53) και Bautista Agut (1,42)

2,17 η 2αδα

Djokovic: Winner (7) Stoiximan/Novibet

Τα είπαμε παραπάνω. Με τον Djoko στο καλύτερο τέταρτο, με τον Sinner σε προβλήματα (έδιωξε όλο το τιμ του στους γυμναστές) και όχι σε αγαπημένη επιφάνεια και με τον Alcaraz σε πολύ κακό τέταρτο και ταμπλό, το 7αρι του Σέρβου αξίζει πονταρισματος
"Νόβακ Τζόκοβιτς και Κυριάκος Μητσοτάκης έφαγαν μαζί στο Κολωνάκι"

Σε αγαπώ σε εκτιμώ αλλά αυτήν την φορά δεν μάνα μου, τόσο καταραμένος που είναι ο άλλος δεν νομίζω :smk1:

• Haha
Αντιδράσεις: Kavajim
Thien (2,4) Novi
Fery (1,9) Novi
L.Harris over39,5 (1,95) Stoiximan
Brooksby (+1,5) (1,88) Stoiximan

ΥΓ: Πιθανόν τελευταία bets για το τουρνουα

Μετά από μια καλή χτεσινή μέρα, λέω να προτείνω στο εδώ στο νήμα, ένα bet

Shelton-Sonego: 1&over3,5 (2,32) Stoiximan

Οι δύο τους έχουν ξαναπαίξει στα δύο πρώτα grand slams, όπου το σκορ ήταν 3-1 και 3-2.
Νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα δούμε και σήμερα με τον Ιταλό να είναι εκεί και εκεί για 2-3 σετς αλλά μετά να κουράζεται πιο πολύ συγκριτικά με τον νεότερο Shelton, αφού έπαιξε και οριακό 5σετο προχτές..

• Like
Μετά από μια καλή χτεσινή μέρα, λέω να προτείνω στο εδώ στο νήμα, ένα bet

Shelton-Sonego: 1&over3,5 (2,32) Stoiximan

Οι δύο τους έχουν ξαναπαίξει στα δύο πρώτα grand slams, όπου το σκορ ήταν 3-1 και 3-2.
Νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα δούμε και σήμερα με τον Ιταλό να είναι εκεί και εκεί για 2-3 σετς αλλά μετά να κουράζεται πιο πολύ συγκριτικά με τον νεότερο Shelton, αφού έπαιξε και οριακό 5σετο προχτές..
Το σκορ έγινε 1-1 και ο Αμερικανός δείχνει να έχει πάρει σαφέστατο προβάδισμα ψυχολογίας και σωματικής αντοχής.

Προτείνω ότι αν το 3ο σετ πάει προς τον Shelton αέρα, να κάνει cash-out οποίος επιθυμεί, γιατί δεν αποκλείω τον Sonego να αποχωρεί...

Αφού πέρασε σήμερα τον De Minaur να πάρουμε μια βαθειά ανάσα.
Τώρα στο τελευταίο ματς απέναντι στον Cobolli νομίζω ότι δε θα έχει πρόβλημα να δώσει το 2,1 και μετά βλέπουμε για τη κατάκτηση...

• Like
  • 22:00
    • Ολλανδία - Γαλλία

ΕΡΤ2
  • 18:00:00
    • FIBA Παγκ. Κύπελλο Κ19 Γυν. 2025

Novasports Prime
  • 20:30:00
    • FIBA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών U20

ΕΡΤ3
  • 21:00:00