UFC

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος salonicafan
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Απάντηση: UFC

Εγώ δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον εαυτό μου, έβγαλα μεν λίγο κέρδος επειδή έπαιξα και τον πρωταθλητή τελευταία στιγμή, αλλα για να μη μιλάει ο mporeli μάλλον τον έβαλα μέσα τον άνθρωπο. :emb:
Ελπίζω τουλάχιστον να φάνηκε οτι δεν έγραφα αρλούμπες.
Κατεβάστε το ufc 166 και δείτε το, είχε πολύ ωραίους αγώνες.
Αυτή την Κυριακή θα δώσω λιγότερα σημεία.

οχι φιλε....μην ανησυχεις!!!!! κι εγω με μικρο κερδος εφυγα!!!! ολα καλα....συνεχισε την δουλεια που κανεις!!!!

• Like
Αντιδράσεις: salonicafan
  • Like

Αδεφε στην κεντρικη εκανες λαθος στο profit Που εβαλες. Δες το και μονςο σου με αποδοση 1,58 και 6 units bet δεν γινεται να εχεις καθαρο κερδος 7+:sign:

• Like

το διόρθωσα αδερφέ, αντι να αφαιρέσω το 6 αφαίρεσα το 1.58...

KNEE.jpg
Αυτό που μάρεσε περισσότερο σαυτό το στοίχημα ήταν οτι η πρόγνωση ήταν ταυτόχρονα και περιγραφή του αγώνα.
Έφαγε τόσες γονατιές ο αντίπαλος που το πόδι του δεν άντεξε και με κάτι σαν κράμπα τον άφησε να πέσει κάτω...

Οι επόμενοι αγώνες 6 Νοεμβρίου, ήδη παρατήρησα 5-6 αγώνες που μου τράβηξαν την προσοχή, μένει να βγουν οι αποδόσεις για να τους μελετήσω.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: mporeli, BetLaden και Mastic

Μπράβο φίλε που ασχολείσαι με το άθλημα. Χρειαζόνταν. :goood:

• Like

Ήρθε η ώρα για το UFC Fight for the Troops.
Αγώνες χαμηλής κατάταξης όλοι, με αρκετούς πρώην στρατιώτες να αγωνίζονται, όπως οι Tim Kennedy, Liz Carmouche, Colton Smith κλπ που θα έχουν την υποστήριξη των στρατευμάτων-θεατών, εξού άλλωστε και ο τίτλος.
Οπότε δεν περιμένουμε πολλά πολλά, αφού είναι ίσως οι πιο ''αφανείς-απαρατήρητοι'' αγώνες της χρονιάς.
Θα διαλέξουμε μόνο ένα σημείο για σήμερα το οποίο θα βρείτε στην κεντρική, αλλα 9 του μηνός θαχει πάλι αγώνες UFC FIGHT NIGHT οπότε θα βρούμε και'κει κάτι.
Τελικά έβαλα ακόμα μια δυαδούλα.
Απαγορεύονται όμως οι δυαδουλες στην κεντρική γιαυτο το βγαζω και κοπιαρω το κειμενο εδω

Δεν μπορώ να αντισταθώ στο πάθος που θα νιώσουν τα φανταράκια μας σε αυτούς τους αγώνες... Ο Tim είναι μια κλάση ανώτερος σαν αθλητής απο τον αντίπαλο του και η Liz δείχνει πάντα πολύ περήφανη όταν μιλάει για τα χρόνια της στο στρατό. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσει γιατι η αντίπαλος της είναι απο τις πιο έμπειρες και ταλαντούχες αθλήτριες της κατηγορίας αλλα είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω λίγα λεφτά στο πάθος και την μυική της δύναμη. Οπότε κάνω μια δυάδα επιλέγοντας Tim & Liz για τη νίκη.

Απόδοση 1.81

Τελευταία επεξεργασία:

ο Τίμ εύκολα αλλα η λίζ μου τα σκάτωσε. πάει η δυαδά. διάβασμα τώρα για μεθαύριο

Ωραιος για τον χτεσινο .
Σε ακολουθησα αλλα πριν το ματς στο 1.57,το ειδα και στο λαιβ στο λινκ που εβαλες στο τσατ.
Για την πλάκα ο δικος σου ,τον ειχε.
Ειμαι ασχετος με το σπορ,αλλα μου φανηκε οτι ηταν σαν να παιζει Μπαρτελονα Βασιλεια το ματς :twis:
Μπραβο και πάλι :goood:

• Like
Αντιδράσεις: apiastos21 και salonicafan

xaxaxa...Όντως κάπως έτσι ήταν..ναμένουμε τα επόμενα..πλέον νομίζω ότι για αυτούς τους αγωνες αρχίζω να γίνομαι...salonica-fan

• Like

Μόνο ένα σημείο για την Κυριακή στην κεντρική σελίδα και αυτό με επιφύλαξη.
Επιγραμματικά για το main event, ο Vitor Belfort είναι το λογικό φαβορί αλλα στα κιλά που θα παλέψει (205 pounds) δεν εμφανίζει πολύ καλή απόδοση και θα βοηθηθεί περισσότερο απο αυτην τη κατάσταση ο Dan Henderson που θα είχε μεγαλύτερη δυσκολία (σε περίπτωση που παίζανε στα 185 pounds) στο να χάσει κιλά λόγο του μεγαλύτερου σωματότυπου. Η παλιά τους αναμέτρηση στο PRIDE 32 του 2006 είχε βγάλει νικητή τον δεύτερο και δεν θα με εξέπληττε αν επαναλαμβανότανε ξανά το ίδιο σκηνικό.

Κρατάμε τα λεφτά μας για χοντρό ποντάρισμα στο ufc 167 του άλλου Σαββάτου που έχει πολύ καλούς αγώνες!

Τελευταία επεξεργασία:

Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις στον salonica fan

Θα ήθελα να ρωτήσω πως άρχισες να ασχολείσαι με το άθλημα στοιχιματικά. Είσαι ή ήσουν επαγγελματίας πυγμάχος; Γνωρίζεις λεπτομέρειες και κάνεις ανάλυση με γνώσεις που, εγώ προσωπικά, δεν ξέρω κανένας να έχει.

Και το δεύτερο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν σε αυτό το άθλημα, όπως και στα υπόλοιπα, υπάρχουν στημένα. Τι λεφτά βγάζουν οι παίκτες; Βγάζουν αρκετά ώστε να μην στήνονται;

Αν σκεφτώ πόσες ταινίες του Hollywood έχω δει όπου ένας μποξέρ ή ο χορηγός του ή ο προπονητής του στήνει αγώνα, θα γράψω μία ολόκληρη σελίδα. Δεν στήνουν κάποιο άλλο άθλημα. Πάντα με το μποξ ασχολούνται ή με άλλα μαχητικά αθλήματα.
Είναι τυχαίο;

• Like
Αντιδράσεις: salonicafan και ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ

Καλησπέρα mrfan. Με το άθλημα πολύ θα ήθελα να έχω πιο άμεση σχέση αλλα δεν μου είναι εφικτό καθότι είμαι α.μ.ε.α. Απο παιδί θυμάμαι τον εαυτό μου να τρέχω πρώτος στην αλάνα της γειτονιάς οταν δυο παιδιά ''πλακωνόντουσαν'' για να δώ ποιος θα νικήσει. Νομική τελείωσα αλλα δεν ασκώ το επάγγελμα. Έχω πολλές ελεύθερες ώρες, βλέπω πολλούς αγώνες και με τη βοήθεια του ίντερνετ τα τελευταία 10 περίπου χρόνια, ενημερωνόμουν και διάβαζα για τις εξελίξεις του αθλήματος που μου αρέσει περισσότερο.
Στοιχηματικά με το ufc άρχισα να ασχολούμαι τα τελευταία δύο χρόνια και με μικρά ποσά. Όχι επειδή φοβάμαι τα στημένα αλλα επειδή φοβάμαι τον εαυτό μου περισσότερο. Άν παρατηρήσεις κάτω απο το αβαταρ μου, είμαι μέλος στο infobeto απο το 2007, έπαιζα όμως πολύ, παρασύρθηκα απο πολλές απόψεις-επιλογές και μπήκα αρκετά λεφτά μέσα. Μια μέρα μου την έδωσε απότομα, έσβησα όλες τις στοιχιματικές επαφές μου και απομακρύνθηκα απο το χώρο. Όταν συνειδητοποίησα όμως οτι οι προβλέψεις μου στα ξένα φόρουμ του ufc βγαίνανε αληθινές, άρχισα δειλά δειλά να ξανα ποντάρω. Προσωπικά δεν μου έχει τύχη να προβλέψω κάτι και να γίνει το εντελώς αντίθετο για να πώ οτι είναι στημένο. Σίγουρα θα υπάρχουν και εδώ κάποια στημένα όπως σε κάθε άθλημα άλλωστε, αλλα το ufc τους πληρώνει πολύ καλά, τους πληρώνει πολύ καλύτερα αν ο αγώνας τους είναι θεαματικός και με μεγάλα μπόνους αν κάνουν νοκ αουτ ή υποταγή. Άν βγουν πρωταθλητές παίρνουν τρελά λεφτά απο διαφημίσεις και επειδή είναι έτσι δομημένο το ufc δεν συμφέρει κάποιον να πουλήσει αγώνα. Να στο εξηγήσω καλύτερα, πες οτι ο rank 5 (ναι έχουν και κατάταξη) χρειαστεί να δώσει 1 ή 2 αγώνες για να παλέψει για τον τίτλο, αν πουλήσει τον αγώνα, θα πέσει στη θέση 7 ή 8 ή 9 που σημαίνει οτι για τον τίτλο θα πρέπει να δώσει 4 ή 5 συνεχόμενα νικηφόρους αγώνες για την κορυφή, που σημαίνει αυτόματα 2 με 2,5 χρόνια αναμονή γιατι αγωνίζονται ανα 4-5-6 μήνες περίπου, δεν αγωνίζονται κάθε βδομάδα, προπονούνται ολόκληρη σεζον για τον επόμενο τους αντίπαλο. Πέρσι επειδή ο αντίπαλος του πρωταθλητή στη light heavyweight κατηγορια τραυματίστηκε 2 μήνες πριν την αναμέτρηση τους, το ufc τον αντικατέστησε με άλλον για να μην ακυρωθεί όλη η κάρτα των αγώνων, αλλα ο πρωταθλητής (Jon Jones) τους είπε εγώ μόνο με 2 μήνες προετοιμασίας για τον καινούριο αντίπαλο δεν μπαίνω στο κλουβί και ακυρώθηκε τελικά όλη η κάρτα γιατι χωρίς αυτόν δεν βγαίνανε τα νούμερα τηλεθέασης που θέλανε! Μην ξεχνάτε στην Αμερική αυτοί οι αγώνες προβάλλονται τηλεοπτικά σε pay per view. Εμείς μπορεί να βλέπουμε καθε 3 ή 10 ή 30 μέρες αλλα δε βλέπουμε τους ίδιους συνέχεια, βλέπουμε ένα σύνολο περίπου 500ων αθλητών που έχουν συμβόλεα με το ufc.
Τώρα για τις ταινίες τι να σου πώ; Μη βλέπεις πολλές ταινίες; Εγώ μάλλον βλέπω πιο πολλές απο σένα. Ίσως τους είναι πιο εύκολο στο να επικεντρωθούν στο χαρακτήρα ενός ανθρώπου με λίγο δράμα και έρωτα ίσως και πολύ απλά να μην πουλάει τόσο μια ταινία με διαπλοκές σε ομαδικά αθλήματα.

Περίεργο το σύστημα αξιολόγησης στην Αμερική. Πολύ αυστηρό, νομίζω, για ένα άθλημα που εύκολα τραυματίζεσαι.
Το UFC αν ήταν διοργάνωση ποδοφαίρου, με ποια θα την παρομοίαζες; Θεωρείται κορυφαίο αθλητικό γεγονός;

Δεν μπορεί να γίνει παρομοίωση με κανένα ομαδικό άθλημα. Ούτε είναι πολύ αυστηροί με τους τραυματισμούς. Άν κάποιος τραυματιστεί δεν τον διαγράφουν, του πληρώνουν γιατρούς εγχειρήσεις εξετάσεις νοσοκομεία κλπ περιμένοντας να γίνει καλά και να ξανα αγωνιστεί. Ο πρωταθλητής Dominick Cruz στη Bantamweight κατηγορία έχει να αγωνιστή πάνω απο 2 χρόνια λόγο τραυματισμού. Επειδή όμως αγώνες γίνονταν σε αυτό το διάστημα, ανακηρύχθηκε (προσωρινός πρωταθλητής) o Renan Barao. Τον Μάρτιο ήδη έχει προγραμματιστεί να γίνει η αναμέτρηση τους για να ξεκαθαρίσει το τοπίο του πρωταθλητή. Φυσικά και θεωρείτε κορυφέο άθλημα, όχι μόνο στην Αμερική αλλα και σε πολλές άλλες χώρες. Γιαυτό είναι και δημοφιλές σε όλο τον κόσμο. Το 2014 θα διεξαχθούν αγώνες εκτος Αμερικής σε 20 χώρες. Το σημερινό UFC γίνετε στη Βραζιλία.

Ήταν πιο δυνατός ο αντίπαλος και έπαιρνε σχετικά εύκολα τα takedown. split decision απο τους κριτές και μπουυυ απο τους θεατές επειδή στην όρθια μάχη ήμασταν καλύτεροι αλλα τα takedown του δώσανε πιο πολλούς πόντους και μας πήρε την νίκη. Θα ρεφάρουμε και με το παραπάνω το άλλο Σάββατο στο ufc 167 γιατί έχει πολύ καλούς αγώνες και πολύ δυνατά σημεία...

• Like
Αντιδράσεις: ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ

Αφού μέχρι το Σάββατο δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα, ας μιλήσουμε λίγο για τις γυναίκες. Πολλοί, μέσα σ αυτούς και ο πρόεδρος του ufc Dana White (μέχρι πριν απο δύο χρόνια) ήταν κατά των γυναικείων αγώνων στο άθλημα. Όταν όμως βγήκε πρωταθλήτρια του strikeforce η Gina Carano, πολλές γνώμες άλλαξαν, λόγο του παρουσιαστικού της. Ξαφνικά, η ιδέα δύο γυναικών ξαπλωμένες σε ένα κλουβί με τα μπούτια τους μπλεγμένα και τα στήθη ζουληγμένα δεν φάνταζε και τόσο άσχημη στο ευρύ κοινό. Κάπου εκεί ο πρόεδρος μυρίστηκε χρήμα και άρχισε να σκέφτεται διαφορετικά. Η Gina Carano είναι μια ευπαρουσίαστη γυναίκα την οποία λάτρεψαν τα περιοδικά και οι διαφημίσεις, έχασε όμως το πρωτάθλημα απο την "άσχημη" Cyborg και μεταπήδησε επιτυχημένα στο χώρο του κινηματογράφου, πρωταγωνιστώντας σε πολύ διάσημες ταινίες όπως το Haywire και Fast & Furious 6.
Έτσι ο πρόεδρος έψαχνε το επόμενο γυναικείο-εμφανίσιμο ταλέντο για να προωθήσει και το βρήκε στη Bantamweight κατηγορία των γυναικών του strikeforce, την Ronda Rousey. Η Ronda είναι ασημένια ολυμπιονίκης στο Judo και με αυτό το όπλο-ιδιαιετερότητα της, κατάφερε να νικήσει όλους τους αγώνες μέχρι σήμερα, με υποταγή (armbar) στον πρώτο γύρο. Όλες ξέρουν τι θα κάνει, όλες το περιμένουν και προπονούνται γιαυτό αλλα καμία δεν μπόρεσε να την σταματήσει. Επειδή όμως δεν είναι τόσο εμφανίσιμη όσο η Gina ψάνει ο Dana να βρεί και να προωθήσει καινούρια ευπαρουσίαστα μοντέλα, συγνώμη αθλήτριες ήθελα να πώ :p. Προς το παρών το ρόλο της γλάστρας και πάλι συγνώμη τοπ 1 διεκδικήτριας ήθελα να πώ, έχει η ήδη ηττημένη απο την Ronda, Miesha tate.
Φήμες λένε οτι είναι θέμα χρόνου να μπεί στο παιχνίδι και η πρωταθλήτρια στο brazilian jiu jitsu Kyra Gracie, η μοναδική ίσως που έχει τις ικανότητες να κατεβάσει τη Ronda απο το θρόνο της.

Εσείς τι γνώμη έχετε για το γυναικείο mma;

Συνημμένα

• 81193-miesha-tate.jpg
    81193-miesha-tate.jpg
    35.7 KB · Προβολές : 330
  • kyra_gracie_kyra_gracie_pose_j2no9pq.sized.jpg
    kyra_gracie_kyra_gracie_pose_j2no9pq.sized.jpg
    20.1 KB · Προβολές : 318
  • gina-carano-350x236.jpg
    gina-carano-350x236.jpg
    22.9 KB · Προβολές : 346
  • ronda-rousey-4.jpg