Χρησιμοποιείτε ένα παλιό πρόγραμμα περιήγησης. Μπορεί να μην εμφανίζεται σωστά αυτός ή άλλοι ιστότοποι. Θα πρέπει να αναβαθμίσετε ή να χρησιμοποιήσετε ένα εναλλακτικό πρόγραμμα περιήγησης .
τωρα ειδα την ενοτητα πρωτη φορα.
παλια ειχα κολλησει καποια στιγμη
με τον σαμ γκρεκο,πιτερ αρτς και
τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΝΕΣΤΟ ΧΟΥΣΤ......Κ1.
εποχες περιπου 1998 στο γιουροσπορτ.
ενα φεγγαρι ασχοληθηκα κι ολας...λολ
με το κικ μποξινγκ.ωραια φαση.
τα παρατησα[κολλημενος με τα βαρη μια 10ετια].
αυτοι εδω βαρανε αβερτα...λολ.
δεν εχω ιδεα απ αυτο το αθλημα.
Όλοι γατούλες θέλετε; Άμα η γυναίκα το γουστάρει το κατς γιατι να μην πλακωθείτε και λίγο; Συνεταιρικά πάντα...
Οι φωτογραφίες που έβαλα πριν ήταν τα κορίτσια που ανέφερα. Πάρτε και μια καινούρια της Miesha Tate.
mrfan το είχα απαντήσει πιο πάνω κάπου, σε πιάνω αδιάβαστο, μην ξανα γίνει
Μια παλια mma διοργάνωση που έκανε ''πρωταθληματάκια'', σαν κύπελο ποδοσφαίρου ένα πράγμα αφου σαρεσουν οι παρομοιάσεις.
Έπαιρνε πχ 32 αθλητές πάλευαν έμεναν 16, πάλευαν έμεναν 8 κ.ο.κ. μέχρι να βγεί πρωταθλητής. Χρεοκόπησε όμως και αγοράστηκε απο το ufc.
Με συγχωρείς . Δεν πρόκειται να επαναληφθεί.
Πάντως, αν η γυναίκα αρχίσε να ασχολείτε με πρωταθλητισμό, χάνει πολύ από την γοητεία της.
Το εξώφυλλο είναι καλό αλλά θα έχει πέσει και λίγο photoshop.
Αν την δω από κόντα το πιο πιθανό είναι να κλάσω πατάτες.
για τον αγώνα Τζόρτζις Σεντ Πιέρ v Τζόνι Χέντρικς παιδιά συγνώμη αλλα δεν ξέρω τι να πω. Τον νικήσαμε τον αγώνα στα δικά μου μάτια και στα μάτια όλων των θεατών. Αυτοί οι κριτές δεν ξέρω πιο αγώνα βλέπανε. Του κάναμε τι μάπα κιμά τον βάλαμε κάτω πολύ περισσότερη ώρα τι άλλο θέλαν δηλαδή; Φοβόντουσαν μη φάνε ξύλο απτους Καναδούς; Ο αγώνας έγινε δίπλα στο σπίτι του GSP (Καναδά) και ακόμα κιαυτοί οι Καναδοί φίλαθλοι του σταδίου τον γιούχαραν. Τι να πώ τυφλοί είναι; Έχω συγχυστεί πολύ.
οκ ψιλοηρέμησα λίγο.
αδικία λέει ο πρόεδρος αδικία ολος ο κόσμος τα λεφτά μου θέλω ρεεεε
τελικά δεν ηρέμησα τόσο
για να ξεκαθαρίσουμε κάτι τους κριτές δεν τους διαλέγει το ufc αλλα όπως και στο μποξ, η αθλητική επιτροπή της Νεβάδα, εκείνοι είναι οι ηλίθιοι.
Δείτε εδώ τι είπε ο πρόεδρος στην press conference και πως έγινε η μούρη του GSP
αααααχχχχχ
Στην επίσιμη σελίδα του ufc.com γράφουν με μεγάλα γράμματα ''Still Champion?'' μας ρωτάνε δεν ξέρουνε.
salonicafan ηταν ο πρωτος αγωνας του GSP μετα το 2010 που εγινε στην Αμερικη και συγκεκριμενα στο Las Vegas...Oποτε αυτοι που φωναζαν "GSP" κατα την διαρκεια του αγωνα και γιουχαραν στο τελος ηταν Αμερικανοι οι περισσοτεροι τουλαχιστον...Κατα τα αλλα τον αγωνα τον κερδισε ο Hendricks καθαροτατα για μενα.
Το άλλο στοίχημα που έβαλα στην κεντρική με stake 10 κανείς δεν το έπαιξε; Όλους με τον Χέντρικς σας κρέμασα;
Επόμενο ufc 30 Νοέμβρη.
Πείτε τίποτα, ρίχτε με και κάνα μπινελίκη, τα σηκώνω χωρίς παρεξήγηση μην ανησυχείτε...
Ναί με έκλεψε ακόμα κιο εαυτός μου. Βασικά εγώ με απόδοση 2.25 τοπαιξα στη sportingbet αλλα ο editor του άρθρου δεν την είχε σαν επιλογή! Ποιός ο λόγος; Επειδή είναι λίγο μπαταχτσήδες; Ντάξει και μένα μέχουν κλέψει αλλα ακόμα την παίζω αν δώ μεγάλη απόδοση.
Για όσους δεν κατεβάζουν το ufc και δεν το βλέπουν live, μπορείτε να δείτε τους αγώνες εδώ http://www.mma-core.com/videos/fights (μόνο με απενεργοποιημένο adblock παίζει). Συνήθως τους ανεβάζουν την επόμενη μέρα.
Σειρά έχει το Bellator, η δεύτερη (με διαφορά) καλύτερη διοργάνωση μικτών πολεμικών τεχνών. Επειδή δεν έχει ούτε τη φήμη, ούτε τα λεφτά του ufc, συνήθως πρωταγωνιστούν οι παλέμαχοι αθλητές που ελευθερώθηκαν απο τα συμβόλεα του ufc λόγω συνεχόμενων ηττών, προσπαθώντας να ξανα επιστρέψουν στη καλή τους αγωνιστική κατάσταση. Εκτός απο αυτούς όμως έχει και κάποια νέα ταλέντα που προτιμάν να πρωταγωνιστούν εδώ παρά να τραβήξουν απευθείας το βαρύ κουπι του ufc. Δυστηχώς όμως οι πρόεδροι των 2 διοργανώσεων έχουν μεγάλη αντιπαλότητα και γιαυτό πάρα πολύ σπάνια οι μαχητές που αγωνίστηκαν στο Bellator αγωνίζοντε μετά στο ufc.
Ας γυρίσουμε σελίδα, μετά την αποτυχία μου και τα λάθη στο Bellator για να ποντάρουμε στο πιο γνώριμο οκτάγωνο του UFC. Τα bet όπως πάντα στην κεντρική.
Δεν χρειάζεται να πω ψέματα, αυτή την ανάλυση του ζίου ζίτσου στον αγώνα gsp v Hendricks την είδα περισσότερο για την γκόμενα.
Πιστεύω θα αρέσει και σε εσάς!
Έχω και blog πάμε μια βόλτα; http://www.infobeto.com/mma-blog/ufc-fight-night-33
Αφού δεν μπορώ να βάλω στην κεντρική δυαδούλα, ας σας τη δώσω εδώ στους συμφορουμήτες μου. Alex Garcia και [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Justin Scoggins να νικήσουν, απόδοση 1,77 στη sportingbet και stake 6/10 που είναι και το μεγαλύτερο μου για αυτή τη βδομάδα.[/FONT]
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξατομικεύσει το περιεχόμενο, να προσαρμόσει την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένο εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookie μας.