Χρησιμοποιείτε ένα παλιό πρόγραμμα περιήγησης. Μπορεί να μην εμφανίζεται σωστά αυτός ή άλλοι ιστότοποι. Θα πρέπει να αναβαθμίσετε ή να χρησιμοποιήσετε ένα εναλλακτικό πρόγραμμα περιήγησης .
Το blog έτοιμο, 3 αουτσάιντερ προγνωστικά στην κεντρική, πάρτε και μια δυαδούλα με stake 6 @1.885 (MairbekTaisumov & Max Holloway), πάρτε και τις επιλογές μου στο fantasy game
έτοιμα τα πάντα όλα, μπλοκ κ πικς δηλαδή, δυαδούλα όμως δεν έχω, αν θέλετε βάλτε από τα προγνωστικά μου τα δύο καλύτερα stakes Dillashaw και Larkin με stake 5
Καλή χρονιά σαλονικαφαν με υγεία και επιμονή και συγχαρητήρια για την εξαιρετική σου δουλειά, ιδέα δεν έχω από αυτά αλλά η καλή δουλειά κάνει πολύ μπαμ για να μην την επικροτείς.
Ξεχαστήκαμε λίγο, πάμε να ανοίξουμε το μήνα θετικά. http://www.infobeto.com/mma-blog/ufc-169
Μετά τις 12 το βράδυ ίσως βάλω κάνα στοίχημα ακόμα για τους πρωινούς αγώνες της Κυριακής.
Α ρε ΓΙΑΝΝΑΡΕ μόνο εσύ μακούς εδώ μέσα! δεν τους αδικώ όμως έκανα μεγάλα λάθη το Γενάρη με τα stakes, αν και η χασούρα ήρθε από το ποδόσφαιρο. Σήμερα τα πήγα περίφημα πιστεύω, ελπίζω να παίξατε κάτι. 6 στα 8 και συνολικά 10 στα 12 στο fantasy game
δυστυχώς κάτι σοβαρό μου έτυχε και δεν μπορώ να συμπληρώσω όλο το μπλοκ, τα προγνωστικά που έδωσα όμως είναι αρκετά και με μεγάλο στεικ γιατί μου αρέσουν οι αγώνες, καλή μας τύχη.
Τριάδα stake 6
Nik Lentz & Yan Cabral & Eddie Wineland @1.84 bet365
και τον Matt Brown που πιστεύω πολύ http://www.infobeto.com/prognostika-stoiximatos-ufc/matt-brown-erick-silva και θεωρώ οτι είναι stake 10
α ρε αφεντικό σου είπα stake 10 είναι δε μ' άφησες να το βάλω!
τον διέλυσε τον τύπο χίλια κομμάτια τον έκανε και τον έστειλε στο νοσοκομείο με φορείο, με σπασμένο σαγόνι και διάσειση!
δείτε τον αγώνα ήταν καταπληκτικός!
η τριάδα δεν βγήκε αλλά ήταν μια πολύ καλή βραδιά, μην είμαι πλεονέκτης.
και επιτέλους ξανά έγινα θετικός στο all time profit
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξατομικεύσει το περιεχόμενο, να προσαρμόσει την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένο εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookie μας.