VPN για τον φόβο των Ιουδαίων

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος cosmicsports
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

cosmicsports

New Member
30 Ιολ 2010
3,994
1,512
113
Είμαι newbie στο VPN και έχω απορίες.
Τι γνώμη έχετε για την υπόθεση ;
Ακούω ότι είναι ασφαλές.
Όλοι οι Κινέζοι χρησιμοποιούν VPN και δεν τους πιάνουν τα κινητά συνεργεία εκτελέσεων.
Ταυτόχρονα δεν απαγορεύεται η χρήση του - πιθανόν επειδή η Κίνα έχει ανοιχτεί στο εμπόριο, tik-tok και έτσι.
Αλλά έχω απορίες.

Προσωπικά λόγω οτι μενω στο εξωτερικό και αρκετές φορές για να έχω προσβαση σε ελληνικές σελίδες χρησιμοποιώ VPN με συνδρομή με μια αναζητηση αν κανεις μπορείς να βρεις μια λίστα απο αξιόπιστα VPN θα σου προτεινα να κοιτάξεις με Zero Logs policy η strict policy, επίσης σημαντικό είναι να δεις που έχει εδρα το κάθε VPN

VPN με απλά λόγια σου κρυβει την διευθυνση σου

Προσωπικά λόγω οτι μενω στο εξωτερικό και αρκετές φορές για να έχω προσβαση σε ελληνικές σελίδες χρησιμοποιώ VPN με συνδρομή με μια αναζητηση αν κανεις μπορείς να βρεις μια λίστα απο αξιόπιστα VPN θα σου προτεινα να κοιτάξεις με Zero Logs policy η strict policy, επίσης σημαντικό είναι να δεις που έχει εδρα το κάθε VPN

VPN με απλά λόγια σου κρυβει την διευθυνση σου

Ναι τα έχω ακούσει αυτά.
Επειδή είμαι newbie έχω ερωτήσεις ως εξής:

1ον) Έβαλα opera. Το vpn που μου έδωσε είναι τζάμπα ή trial γι εφτά μέρες ; Είναι απ' τα καλά σε σχέση με τις προδιαγραφές που έθεσες ;

2ον) Στη bet365 δεν μπαίνω. Μάλιστα όχι μόνο στο login, ούτε καν βγαίνει το site. Ρωτάω την bet365, μου λένε απαγορεύεται από vpn. Ο λόγος προφανής. Αν η (ψευδο)ip μου λέει λ.χ. Τουρκμενιστάν που απαγορεύεται το internet gambling, η bet365 δεν θέλει να παραβιάσει τους νόμους του Τουρκμενιστάν. Άρα μας λέει κύριοι το site gr μόνο από Ελληνικές ip να βγαίνει. Δεν ξέρω τι παίζει και με άλλα site που κάνουμε login, τα διάφορα ebay π.χ., (αν και δεν τα χρησιμοποιώ εγώ ο ίδιος αυτά).

Τώρα αν μπω από edge βλέπω είμαι χωρίς vpn - μόνο στην opera επιδρά. Έτσι πάει γενικώς με τα vpn ;
Από edge λοιπόν βγαίνει κανονικά η bet365 και κάνω και login.
Αλλά συνιστά κάποιου είδους πρόβλημα όλο αυτό - δλδ. οι εναλλαγές browser ;

3ον) Το internet μου είναι shared, wifi. Στο διπλανό γραφείο κάνουν άλλες δουλειές.
Αυτό είναι πρόβλημα ; Χρειάζεται να γυρίσουν όλα τα computer σε opera (ή σε άλλο vpn αν τελικώς πάρω άλλο) ;

Τελευταία επεξεργασία:
για να σου απαντησω στις ερωτησεις

δεν γνωριζω ποιο vpn εχεις αρα δεν μπορω να σου πω αν θεωρειτε καλό η όχι

η bet365 ειναι γνωστο οτι δεν σε αφηνει να συνδεθεις με vpn(δεν ανοιγει καν σελίδα) εδω και χρόνια, μπορεις και απο ελλαδα να μπεις σε bet365.com αλλα και σε gr αν δεν κανω καποιο λαθος αλλα στο εξωτερικό σιγουρα μπορει να γινει αυτο αλλα προφανως και μπορουν να ξερουν απο που μπηκες απο την στιγμη που δεν 'κρυβεις' την IP σου

ακομη και η stoiximan πλεον αρκετα VPN τα εχει μπλοκάρει εννοω μπορει να σου φορτωσει την σελίδα οταν πας να κανεις login θα σου πει οτι η χωρα που εισαι δεν το επιτρεπει

συνηθως οι σελιδες φορτώνουν με βαση την τοποθεσια που βρισκεσαι αρα λογικό ειναι αν δει πχ οτι βρισκεσαι Ισπανια να σου εμφανισει το google της ισπανιας ή το ebay της ισπανιας

vpn μπορεις να εχεις ειτε σε software που λειτουργει σε ολο το συστημα/υπολογιστη ή σαν extension σε browser οπου οταν το εχεις enable δουλευει στο προγραμμα περιηγησης που εχεις

οτι ειναι shared δεν σε επηρεαζει πουθενα απλα η δικη σου η συνδεση οταν ειναι μεσω VPN θα φαινεται ειτε διαφορετικη IP ειτε διαφορετικη χωρα οταν ειναι enable

απλά be careful οταν πας να ξεγελάσεις στοιχηματικες γιατι προφανως και εχουν τα μετρα σου και σιγουρα δεν θα θες να χασεις τα λεφτα σου γιατι πολυ απλα καθε σελίδα μαζευει cookies και σιγουρα εχουν τροπους να βρουν αν καποιος προσπαθει να τους εξαπατησει

για να σου απαντησω στις ερωτησεις

δεν γνωριζω ποιο vpn εχεις αρα δεν μπορω να σου πω αν θεωρειτε καλό η όχι

η bet365 ειναι γνωστο οτι δεν σε αφηνει να συνδεθεις με vpn(δεν ανοιγει καν σελίδα) εδω και χρόνια, μπορεις και απο ελλαδα να μπεις σε bet365.com αλλα και σε gr αν δεν κανω καποιο λαθος αλλα στο εξωτερικό σιγουρα μπορει να γινει αυτο αλλα προφανως και μπορουν να ξερουν απο που μπηκες απο την στιγμη που δεν 'κρυβεις' την IP σου

ακομη και η stoiximan πλεον αρκετα VPN τα εχει μπλοκάρει εννοω μπορει να σου φορτωσει την σελίδα οταν πας να κανεις login θα σου πει οτι η χωρα που εισαι δεν το επιτρεπει

συνηθως οι σελιδες φορτώνουν με βαση την τοποθεσια που βρισκεσαι αρα λογικό ειναι αν δει πχ οτι βρισκεσαι Ισπανια να σου εμφανισει το google της ισπανιας ή το ebay της ισπανιας

vpn μπορεις να εχεις ειτε σε software που λειτουργει σε ολο το συστημα/υπολογιστη ή σαν extension σε browser οπου οταν το εχεις enable δουλευει στο προγραμμα περιηγησης που εχεις

οτι ειναι shared δεν σε επηρεαζει πουθενα απλα η δικη σου η συνδεση οταν ειναι μεσω VPN θα φαινεται ειτε διαφορετικη IP ειτε διαφορετικη χωρα οταν ειναι enable

απλά be careful οταν πας να ξεγελάσεις στοιχηματικες γιατι προφανως και εχουν τα μετρα σου και σιγουρα δεν θα θες να χασεις τα λεφτα σου γιατι πολυ απλα καθε σελίδα μαζευει cookies και σιγουρα εχουν τροπους να βρουν αν καποιος προσπαθει να τους εξαπατησει

Δε θέλω να ξεγελάσω στοιχηματικές.
Άλλωστε πως ;
Μόνο έναν ήξερα που έπαιζε bf από Ελλάδα, μακαρίτης τώρα. Αυτός χρησιμοποιούσε vpn και δήλωνε Εγγλέζικη ip προφανώς αλλά είχε και γραφεία η εταιρεία του στην Αγγλία, οπόταν ήταν καθ' όλα νόμιμο μέλος της bf. Σχετικά με bf, αυτή είναι η βαβούρα - πως γίνεσαι Άγγλος, όχι αν στιγμιαία βρίσκεσαι στο Λονδίνο-Άμστερνταμ-Αθήνα-Ρώμη.

Τώρα απ' αυτά που μου λες δεν κατάλαβα πολλά, αλλά σου είπα opera browser - με το ενσωματωμένο vpn που έχει.

• 18:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών U-19

ΕΡΤ3
  • 21:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών U-19

ΕΡΤ3
  • 18:15:00
    • Σουηδία - Μεγάλη Βρετανία

ΕΡΤ2
  • 20:30:00
    • Μπεσίκτας - Φενέρμπαχτσε

COSMOTE SPORT 9 HD