Winmasters και παραβιαση κανονων

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Giannis27
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Giannis27

New Member
22 Μαρ 2022
3
0
1
Καλησπερα, ηθελα λιγο τα φωτα σας αν αξιζει να το κυνηγισω.
Η μανα μου κατεθεσε απο τον δικο μου λογαριασμο paysafe στον δικο της λογαριασμο στη winmasters 25€. Εβγαλε ενα μεγαλο ποσο στο καζινο αλλα οταν εκανε καταθεση την ακυρωσαν καθως παραβιαζε ενα κανονα για καταθεση απο λογαριασμο τριτου. Εν τω μετα στον Οπαπ δεν ειχαμε ποτε τετοιο θεμα. Πιστευετε αξιζει να κανω κατι ισως με δικηγορο ή δεν υπαρχει ελπιδα?

Εδώ μας έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να λέμε: "Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΔΕΎΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΑ, ΠΡΟΣΩΠΑ" και εσείς στον χαβά σας. Κάτι τέτοια βλέπουν οι εταιρίες και αρχίσουν τα "Καλώς τα παιδιά καλώς τα 3-0 έλα έλα έχουμε σόου" και αρχίζουν τα φαπ φαπ φαπ και σε φωνή Τάκη Τσουκαλά μετά "Άντε γεια"

Ξύνεστε μάνα μου ξύνεστε στην γλίτσα του τσοπάνη σόρρυ αλλά αυτή είναι η αλήθεια

Επειδή θα πεις "Μα ο ΟΠΑΠ" δεν έχει μα ξε μα οι όροι είναι ξεκάθαροι. 25 έδωσες στην εταιρία? 250 θα σου ζητήσει ο δικηγόρος (σιγά μην το κάνει για την ψυχή της μάνας του) οπότε ζύγισε τα

Φιλε μου ειμαι καινουργιος σε αυτα οποτε τι να ξερω. Δεν με νοιαζει ποσα θα παρει ο δικηγορος αλλα αν υπαρχει ελπιδα να γινει κατι ή αν το εχει ξανα κανει καποιος.

Εφόσον παραβιάζεις τους όρους της εταιρείας(που τους έχεις αποδεχτεί στην εγγραφή)πως μπορείς να κερδίσεις κάτι?

Φιλε μου ειμαι καινουργιος σε αυτα οποτε τι να ξερω. Δεν με νοιαζει ποσα θα παρει ο δικηγορος αλλα αν υπαρχει ελπιδα να γινει κατι ή αν το εχει ξανα κανει καποιος.
Οπότε να σου γίνει μάθημα αυτό. Όχι δεν υπάρχει καμία ελπίδα

Αρα πανε τα 8 χιλιαρικα. Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Tα 8 χιλιαρικα στα εδωσε γιατι ηξεραν οτι δεν θα τα παρεις,ετσι κανει και η pokerstars,ξερει ποιοι κλεβουν,τους αφηνει,και μετα μολις κερδισουν ενα μεγαλο ποσο το μπλοκαρει,τα λαμογια οταν εσυ εβαλες λεφτα στης μητερας σου εκει δεν το μπλοκαραν απευθειας να πουνε απαγορευεται,ειναι γνωστες οι τακτικες τους πλεον,πολυ απατη,αφου απαγορευεται τοτε γιατι σε αφηνει να κανεις καταθεση,η τζοκερσταρς αφηνε παλια επαιζες απο οπου ηθελες,μολις κερδιζες ενα καλο ποσο σε εκανε κοσκινο,οταν τρωνε τα λεφτα εκει δεν τους πειραζει,εκει δεν εχει κανονισμους.

• 20:00
    • Μπιλμπάο - Οσασούνα

Novasports 1HD
  • 20:00
    • Μαγιόρκα - Βαλένθια

Novasports Start
  • 21:45
    • Λέστερ - Χαλ

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 22:00
    • Ίντερ - Κόμο

Novasports 2HD