Παρακολουθώ τα τεκταινόμενα στο νησί με τους ασπρουλιάρηδες και λέω να ασχοληθώ με αυτό το ματς.
Η Τσέλσι ασκεί τρομερή πλέον πίεση στην Τόττεναμ μικραίνοντας την διαφορά στους δυό πόντους από την 4η θέση, μετά την μάλλον «ανέλπιστη» Βρεττανική γκέλα της Τόττεναμ στην Μπράιτον. Όσον αφορά την Ουότφορντ νάχαμε να λέγαμε και νάχαμε να πούμε. Δηλαδή τι γράψεις για μία ομάδα που έχει να σκοράρει εκτός έδρας από τις 2 Ιανουρίου;
Βέβαια ξέρετε πως γίνονται το έργο όταν ακουμπάς ένα ματς με το στατιστικό μπανγκράουντ συντριπτικά υπέρ σου. Οι πλανήτες μπάινουν ξαφνικά στην ευθεία.
Κατά την άποψή μου η Τόττεναμ θα μπει δυνατά, θα πάρει κατοχή και θα ασκήσει πίεση μέχρι να σκοράρει. Το πότε είναι άλλο θέμα. Η τέως ομάδα του Ελτον Τζον θα πάιξει «Κούγκι» και ότι βγει όπως βγει.
Αν όλα εξελιχθούν ομαλά, η νίκη της με δύο γκολ διαφορά είναι πολύ πιθανή. Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει το παραπάνω. Μπορεί να δούμε σκορ «μπάσκετ». Σκέφτηκα και το NG αλλά λέω μπας και σπάσει ο διάολος το πόδι του και σκοράρουν οι ανάπηροι.
Όμως η μίζα μου θα είναι μικρή διότι από τη στιγμή που οι πάντες έχουν χάψει το παραμύθι οτι στην Αγγλία όλα γίνονται (λες και αλλού δε γίνονται) μπορεί να δούμε και δράκο.