Ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται στο Καζάν όπου η Ούνικς υποδέχεται την Μπανταλόνα.
Δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική η γηπεδούχος καθώς αναβλήθηκε το παιχνίδι με την Μπουργκ λόγω κρουσμάτων κορωνοιού. Ενδιάμεσα κέρδισε σχετικά εύκολα την Ενισέι για την ρωσική λίγκα. Το παρόν έδωσε και ο Νέιτ Ουόλτερς ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στα παιχνίδια του Eurocup. Δυνατή έδρα έχει κάνει το 2/2 μέχρι στιγμής αν και παραλίγο να βρεθεί προ εκπλήξεων στο ματς με την Μπαχεσεχίρ που τελικά κέρδισε στον πόντο.
Από την άλλη η Μπανταλόνα αήττητη μέχρι στιγμής αλλά ταξίδεψε στο Καζάν χωρίς δύο από τους καλύτερους παίκτες της (Τόμιτς, Ρίμπας). Η απουσία τους είναι ιδιαίτερα κομβική καθώς οι δύο παίκτες έχουν τις περισσότερες συνεργασίες πικ εν ρολ και χωρίς αυτούς χάνεται σημαντικό κομμάτι δημιουργίας. Στο πιο πρόσφατο κέρδισε την Μπασκόνια για την Ισπανική λίγκα με τους δύο παίκτες να είναι από τους καλύτερους της ομάδας.
Συνοψίζοντας θεωρώ ότι η πλήρης Ούνικς μπορεί να κερδίσει την ελλειπή αντίπαλό της η οποία με τις 4 μέχρι τώρα νίκες δεν καίγεται και ιδιαίτερα.
Το σημείο που επιλέγω είναι... Ούνικς(-4.5 & Under 171.5 pts) σε απόδοση 2.35 στον stoiximan.